Aslında onuda düşünmüştüm, kadayıf dolmasını, niye vaz geçtimkiSen dur daha ben fıstıklı kadayıf sarması bekliyorumbu hatunlar neler neler yapar
Bende neler neler bekliyorumSen dur daha ben fıstıklı kadayıf sarması bekliyorumbu hatunlar neler neler yapar
Neden vaz gectin bilmiyorum ama iyi ki vazgecmissinAslında onuda düşünmüştüm, kadayıf dolmasını, niye vaz geçtimki
Baklava daha güzel olmuşNeden vaz gectin bilmiyorum ama iyi ki vazgecmissin
Hepsini ortaya dokmeyeyim dedim ama aklımda 10 tarif geziyorBende neler neler bekliyorum
Şuna baksana yiii bini yiii binii deyip duruyorBaklava daha güzel olmuş
Hepsini ortaya dokmeyeyim dedim ama aklımda 10 tarif geziyor
Resim eklemeyelimŞuna baksana yiii bini yiii binii deyip duruyor
SildimResim eklemeyelimYapmak isteyenlerin fikirlerini ortaya çıkarmış oluruz Bize kızmasınlar sonra
Kadayıfa bayılırım
Ben onu yapacaktım niye benim tarifimi ekliyorsunSildimbi de biri yapar birinci olur falan, hiç gerek yok
Enemm yapmamı dedik, aaa. Ama sen baklava acacaktinBen onu yapacaktım niye benim tarifimi ekliyorsun
Yok ben baklava yapmayacaktım bunu yapacaktımEnemm yapmamı dedik, aaa. Ama sen baklava acacaktin
Nevroş sen balık kategorisine katılmadın die unutkanlık başlamış
Sen bana ne demek istiyorsunNevroş sen balık kategorisine katılmadın die unutkanlık başlamış, hani dedik ya onu başkası yapacaktı
O 4 çeşidi de yeni katılımcılara bırak, baklava nerde baklava, hani çeşit çeşit diyordun, sen baklava dilimi kesersin ben kare başkası uzun uzun diyordun. Senin ogrencileriniz biz nevreste hanım unutmayizSen bana ne demek istiyorsunKim yapacaktı sahiden unuttum
O yapsın bende farklı versiyonunu yaparımBen 4 çeşit revani yapıyorum
Ben onu kendim için söylememiştimO 4 çeşidi de yeni katılımcılara bırak, baklava nerde baklava, hani çeşit çeşit diyordun, sen baklava dilimi kesersin ben kare başkası uzun uzun diyordun. Senin ogrencileriniz biz nevreste hanım unutmayiz
Bakalım daha neler neler gelecekGece gece gireyim bir bakayım yarışmaya dedim ama birde ne göreyim ,kızlar döktürmüş yine,maşallah hepsi birbirinden nefis gözüküyor
Simdiden 4 tarif gelmiş,hepside birbirinden iddialı,maşallah kk hatunlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?