İyi geceler canımValla hanımlar helal olsun 4 tarif ve hepside müthiş. Yalana,yalana uyumaya calişicam. İyi geceler
Valla bende sabırsızlıkla ekrana yapışmış merakla bekliyorum NevoşumBakalım daha neler neler gelecek
Nehaber Prensesim
Hayırlısı olsun canımValla bende sabırsızlıkla ekrana yapışmış merakla bekliyorum NevoşumBugün özel bir işlemim vardı canım,üstümden güzel bir yük kalktı,şimdi iyiyim canım şükür.Sen nasılsın Nevoşum
Amin güzelim benim çok sağolHayırlısı olsun canım
İyiyim canım çok şükür
Canım benim kızlar 11 yaşına girdi..10 yıl her doğum günlerinde misafir davet ettikAmin güzelim benim çok sağol
Nasıl geçti dün doğumgünü,az özet geçsene
Allah uzun ömürler versin bir kez daha Nevresteceğim,iyi yapmışsınız,ailecek başbaşa kutlamışsınız,en güzeli bu sanırımCanım benim kızlar 11 yaşına girdi..10 yıl her doğum günlerinde misafir davet ettikBu yıl yalnız kutladık
Onlar okuldayken hazırlık yaptık..Oğlum bana yardım etti.Bu yıl böyle geçirdik..Rabbim uzun yıllar kutlamayı nasip etsin
Maşallah, Allah uzun ve hayırlı ömürler versin, sizlere ve evlatlarınızaCanım benim kızlar 11 yaşına girdi..10 yıl her doğum günlerinde misafir davet ettikBu yıl yalnız kutladık
Onlar okuldayken hazırlık yaptık..Oğlum bana yardım etti.Bu yıl böyle geçirdik..Rabbim uzun yıllar kutlamayı nasip etsin
Sağol canımAllah uzun ömürler versin bir kez daha Nevresteceğim,iyi yapmışsınız,ailecek başbaşa kutlamışsınız,en güzeli bu sanırım
Amin canım inşaallahMaşallah, Allah uzun ve hayırlı ömürler versin, sizlere ve evlatlarınıza
aslinda kolay degil ekmek kadayifi onu hazir aliyorsun ama serbetini kaynatiyorsun dokuyorsun uzerine sonra o tepsiyi kisik ateste yarim saat kadar cevire cevire pisiriyorsun
eger tarif buysa baya cakma :))
dun haşhaşlı revani yaptim ozene bezene yaptim üstü yandi moralim bozuldu bu kez ekmek kadayifi deneyecegim yada yunan tatlisiGünaydınnn marifetli hatunlar
annem yapıyordu nasıl yaptığını değil ama yaptıktan sonra deli gibi ocağın battığını hatırlıyorum
net bu değil de benim aklımda kalan bu evdedir tarif bir ara bakar eklerim bak
Katılacagim dedin bi kere , birakmayiz kiNevreste Allah huzurlu bir ömür nasip etsin kızlarına. Yeni yaşları hayırlı olsun. ♡
Eklenen tarifleri görünce hevesim kaçtı yaaaa ayıptır yaaaa
Ben sunum özürlü bir insanım zaten katılmayı tekrar düşünsem iyi olur
Amin canım çok teşekkür ederimNevreste Allah huzurlu bir ömür nasip etsin kızlarına. Yeni yaşları hayırlı olsun. ♡
Eklenen tarifleri görünce hevesim kaçtı yaaaa ayıptır yaaaa
Ben sunum özürlü bir insanım zaten katılmayı tekrar düşünsem iyi olur
sonuncuyum o haldeKatılacagim dedin bi kere , birakmayiz ki
hadi kaçalın tut elimdenAmin canım çok teşekkür ederim
Ama künefede bayağı oy toplamıştınDemek yapabiliyorsun
Benimde gözüm korktuBirlikte kaçalım mı
Ben seni saklarım diğerleri görmezlerŞimdi ben girerim diğer takım arkadaşlarımda cil yavrusu gibi üşüşürler
Sinsi sinsi bekliyeyim en iyisi kenarlardan kenarlardan
hemen grupta yazıyorumŞimdi ben girerim diğer takım arkadaşlarımda cil yavrusu gibi üşüşürler
Sinsi sinsi bekliyeyim en iyisi kenarlardan kenarlardan
haiin domdomlar ben girince girip şevkimi ve oy potansiyel toplulugumu calıolar nevooooBen seni saklarım diğerleri görmezler
Etiket yapmam merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?