- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım kurabiyeler kategorisinde bizzat şahit olmuştumhaiin domdomlar ben girince girip şevkimi ve oy potansiyel toplulugumu calıolar nevoooo
![]()
Aramızda işpikçi varhemen grupta yazıyorum![]()
Biliyorum canım kurabiyeler kategorisinde bizzat şahit olmuştum
Aramızda işpikçi var![]()
Hayır, sondan ikinci. Sonunculugu kimseye bırakmamsonuncuyum o halde![]()
kurabiyelere önce ben katılmıştım sonradan bu kar kraliçesi denen üye geldi sonra diğerleriBiliyorum canım kurabiyeler kategorisinde bizzat şahit olmuştum
Aramızda işpikçi var![]()
Yine seni takip etmiş olabilir mikurabiyelere önce ben katılmıştım sonradan bu kar kraliçesi denen üye geldi sonra diğerleri![]()
aynen öyle bak yine burdaYine seni takip etmiş olabilir mi![]()
Ben katılcam dedim hemen gittin yaptın katıldın iştekurabiyelere önce ben katılmıştım sonradan bu kar kraliçesi denen üye geldi sonra diğerleri![]()
yapmadım bile dahaBen katılcam dedim hemen gittin yaptın katıldın işte![]()
aynen öyle bak yine burda![]()
Tamam kavga etmeyin ikinizde katılınBen katılcam dedim hemen gittin yaptın katıldın işte![]()
katılcam dedigim anda gidip yapmıcagının garantisi yokyapmadım bile daha![]()
pink karısı hiç duymasın.Tamam kavga etmeyin ikinizde katılınAma diğerleri duymasın
![]()
Tamam ben söylemempink karısı hiç duymasın.
ıyyyyy bide gruptan cıkmak bilmiyo. laf aramızda bide öğlene kadar totoyu devirip yatıo![]()
aramızda tabe. duyarsa birde rivvv rivvv yapar hiç çekilmezKonuştuklarımız aramızda kalsın![]()
Offf aynen öyle oluraramızda tabe. duyarsa birde rivvv rivvv yapar hiç çekilmez![]()
hep onun yüzündenOfff aynen öyle olurBizde ne kadar doluymuşuz
![]()
Konuştuklarımız aramızda kalsın![]()
ben söylerim merak etmeyinaramızda tabe. duyarsa birde rivvv rivvv yapar hiç çekilmez![]()