- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
al bak demiştimhemen grupta yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al bak demiştimhemen grupta yazıyorum
Biliyorum canım kurabiyeler kategorisinde bizzat şahit olmuştumhaiin domdomlar ben girince girip şevkimi ve oy potansiyel toplulugumu calıolar nevoooo
Aramızda işpikçi varhemen grupta yazıyorum
Biliyorum canım kurabiyeler kategorisinde bizzat şahit olmuştum
Aramızda işpikçi var
Hayır, sondan ikinci. Sonunculugu kimseye bırakmamsonuncuyum o halde
kurabiyelere önce ben katılmıştım sonradan bu kar kraliçesi denen üye geldi sonra diğerleriBiliyorum canım kurabiyeler kategorisinde bizzat şahit olmuştum
Aramızda işpikçi var
Yine seni takip etmiş olabilir mikurabiyelere önce ben katılmıştım sonradan bu kar kraliçesi denen üye geldi sonra diğerleri
aynen öyle bak yine burdaYine seni takip etmiş olabilir mi
Ben katılcam dedim hemen gittin yaptın katıldın iştekurabiyelere önce ben katılmıştım sonradan bu kar kraliçesi denen üye geldi sonra diğerleri
yapmadım bile dahaBen katılcam dedim hemen gittin yaptın katıldın işte
aynen öyle bak yine burda
Tamam kavga etmeyin ikinizde katılınAma diğerleri duymasınBen katılcam dedim hemen gittin yaptın katıldın işte
katılcam dedigim anda gidip yapmıcagının garantisi yokyapmadım bile daha
pink karısı hiç duymasın.Tamam kavga etmeyin ikinizde katılınAma diğerleri duymasın
Tamam ben söylemempink karısı hiç duymasın.
ıyyyyy bide gruptan cıkmak bilmiyo. laf aramızda bide öğlene kadar totoyu devirip yatıo
Tamam ben söylemem
Bilmez olur muyum
Konuştuklarımız aramızda kalsın
aramızda tabe. duyarsa birde rivvv rivvv yapar hiç çekilmezKonuştuklarımız aramızda kalsın
Offf aynen öyle olurBizde ne kadar doluymuşuzaramızda tabe. duyarsa birde rivvv rivvv yapar hiç çekilmez
hep onun yüzündenOfff aynen öyle olurBizde ne kadar doluymuşuz
Konuştuklarımız aramızda kalsın
ben söylerim merak etmeyinaramızda tabe. duyarsa birde rivvv rivvv yapar hiç çekilmez