• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Nevroş sen balık kategorisine katılmadın die unutkanlık başlamış:eek:, hani dedik ya onu başkası yapacaktı :KK53:
Sen bana ne demek istiyorsun:KK30:Kim yapacaktı sahiden unuttum:KK70:
O yapsın bende farklı versiyonunu yaparım:KK45:Ben 4 çeşit revani yapıyorum:21::KK70:

Sen bana ne demek istiyorsun:KK30:Kim yapacaktı sahiden unuttum:KK70:
O yapsın bende farklı versiyonunu yaparım:KK45:Ben 4 çeşit revani yapıyorum:21::KK70:
O 4 çeşidi de yeni katılımcılara bırak, baklava nerde baklava, hani çeşit çeşit diyordun, sen baklava dilimi kesersin ben kare başkası uzun uzun diyordun. Senin ogrencileriniz biz nevreste hanım unutmayiz :cool:

O 4 çeşidi de yeni katılımcılara bırak, baklava nerde baklava, hani çeşit çeşit diyordun, sen baklava dilimi kesersin ben kare başkası uzun uzun diyordun. Senin ogrencileriniz biz nevreste hanım unutmayiz :cool:
Ben onu kendim için söylememiştim:KK45:Tarifler gelmeye başlasın kimsenin tarifini yapmak istememo_OYoksa aklımda bir sürü tatlı var:confused:

Gece gece gireyim bir bakayım yarışmaya dedim ama birde ne göreyim ,kızlar döktürmüş yine,maşallah hepsi birbirinden nefis gözüküyor:kk77:

Simdiden 4 tarif gelmiş,hepside birbirinden iddialı,maşallah kk hatunlarina :kk77::nazar::KK19:
Bakalım daha neler neler gelecek:rolleyes:
Nehaber Prensesim:KK60:

Back