- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok bekletme ,merakla bekliyorumYarında benimki geliyor
Bakalım bu kez ilk 15 te yer alıcammı
Senden gizliyorduk katılma diye,niye baktın ki sen orayaYahu ne hainsiniz ya İnsan bi etiketleyip yeni konu acildi dimez mi
Ben etiketlemiştimYahu ne hainsiniz ya İnsan bi etiketleyip yeni konu acildi dimez mi
Açtım konuyu hadi neredesinSenden gizliyorduk katılma diye,niye baktın ki sen oraya
ben afyonlu oldugum için ekmek kadayifi yapacaktum ama vazgeçtim ekmek kadayifinin da cakmasi varBen yapmıcam Yarın misafir gelecek eşime çakma ekmek kadayıfı yapayım mı dedim
hayır sütlü tatlı yap dedi bizde standart
ben afyonlu oldugum için ekmek kadayifi yapacaktum ama vazgeçtim ekmek kadayifinin da cakmasi var
aslinda kolay degil ekmek kadayifi onu hazir aliyorsun ama serbetini kaynatiyorsun dokuyorsun uzerine sonra o tepsiyi kisik ateste yarim saat kadar cevire cevire pisiriyorsunBana tarifi verirken öyle demişlerde
kek gibi birşey yapıp arasına krema
oldu da bitti maşallah :)
eger tarif buysa baya cakma :))Bana tarifi verirken öyle demişlerde
kek gibi birşey yapıp arasına krema
oldu da bitti maşallah :)
Çok ama çok güzel olacakNevreste Nevroş şimdiden 4 tarif, rekor katılım gelecek galiba
Evetttt tüm tariflere ba yıl dımmmÇok ama çok güzel olacak
Bende bayıldım Şu an seçim bile yapamıyorumEvetttt tüm tariflere ba yıl dımmm
Sen dur daha ben fıstıklı kadayıf sarması bekliyorum bu hatunlar neler neler yaparBende bayıldım Şu an seçim bile yapamıyorum