• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Valla bende sabırsızlıkla ekrana yapışmış merakla bekliyorum Nevoşum:kk77:Bugün özel bir işlemim vardı canım,üstümden güzel bir yük kalktı,şimdi iyiyim canım şükür.Sen nasılsın Nevoşum:KK60:
Hayırlısı olsun canım:KK200:
İyiyim canım çok şükür:KK19:

Amin güzelim benim çok sağol:KK200:

Nasıl geçti dün doğumgünü,az özet geçsene
Canım benim kızlar 11 yaşına girdi..10 yıl her doğum günlerinde misafir davet ettik:KK45:Bu yıl yalnız kutladık:KK51:
Onlar okuldayken hazırlık yaptık..Oğlum bana yardım etti.:KK48:Bu yıl böyle geçirdik..Rabbim uzun yıllar kutlamayı nasip etsin:KK68:

Canım benim kızlar 11 yaşına girdi..10 yıl her doğum günlerinde misafir davet ettik:KK45:Bu yıl yalnız kutladık:KK51:
Onlar okuldayken hazırlık yaptık..Oğlum bana yardım etti.:KK48:Bu yıl böyle geçirdik..Rabbim uzun yıllar kutlamayı nasip etsin:KK68:
Allah uzun ömürler versin bir kez daha Nevresteceğim,iyi yapmışsınız,ailecek başbaşa kutlamışsınız,en güzeli bu sanırım:KK200:

Maşallah, Allah uzun ve hayırlı ömürler versin, sizlere ve evlatlarınıza :KK36:

Günaydınnn marifetli hatunlar :KK49::KK49::kk77:

aslinda kolay degil ekmek kadayifi onu hazir aliyorsun ama serbetini kaynatiyorsun dokuyorsun uzerine sonra o tepsiyi kisik ateste yarim saat kadar cevire cevire pisiriyorsun

annem yapıyordu nasıl yaptığını değil ama yaptıktan sonra deli gibi ocağın battığını hatırlıyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

eger tarif buysa baya cakma :))

net bu değil de benim aklımda kalan bu evdedir tarif bir ara bakar eklerim bak :KK36:

Günaydınnn marifetli hatunlar :KK49::KK49::kk77:

annem yapıyordu nasıl yaptığını değil ama yaptıktan sonra deli gibi ocağın battığını hatırlıyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

net bu değil de benim aklımda kalan bu evdedir tarif bir ara bakar eklerim bak :KK36:
dun haşhaşlı revani yaptim ozene bezene yaptim üstü yandi moralim bozuldu bu kez ekmek kadayifi deneyecegim yada yunan tatlisi

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Allah huzurlu bir ömür nasip etsin kızlarına. Yeni yaşları hayırlı olsun. ♡
Eklenen tarifleri görünce hevesim kaçtı yaaaa ayıptır yaaaa :KK42:
Ben sunum özürlü bir insanım zaten katılmayı tekrar düşünsem iyi olur:cry:

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Allah huzurlu bir ömür nasip etsin kızlarına. Yeni yaşları hayırlı olsun. ♡
Eklenen tarifleri görünce hevesim kaçtı yaaaa ayıptır yaaaa :KK42:
Ben sunum özürlü bir insanım zaten katılmayı tekrar düşünsem iyi olur:cry:
Amin canım çok teşekkür ederim:KK200:
Ama künefede bayağı oy toplamıştın:KK45:Demek yapabiliyorsun:kk77::KK19:
Benimde gözüm korktu:confused:Birlikte kaçalım mı:KK70:

sonuncuyum o halde:KK45:

hadi kaçalın tut elimden :KK50:
index.php
Hadi kaçalım:KK53:

Back