- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
onadamı yaptılar yoksa kader arkadasım olur ozaman ya yapmıyım onaKime yapacaksın o gıcıklığı,ben de yokum Brunella e yap.O alışkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onadamı yaptılar yoksa kader arkadasım olur ozaman ya yapmıyım onaKime yapacaksın o gıcıklığı,ben de yokum Brunella e yap.O alışkın
Valla bilemiycem ben gayet sakinim.. Oradada gayet sakindim, arkadaşın gibi pişkin mi olaydım.
Sana da mı yaptı o nu memfisyarısma baslasın oylıcam sonra oyumu geri alcam buyyyle gıcıklık yapcam
Hoşbuldum canım,Bilinmeyen hoşgeldin bişey soracam banla ilgili banlanınca mesaj geliyor ya su sebebyen dolayı banlandonz diye ona cevap yazıyor musun çok merak ettim yoksa sadece ben miyim cevaplayan
Kız Ona başkası yapmış .Ben yanlışlıkla sana verdim,sonra geri aldım.Kimlerin oy verdiğinin belli olmadığını bilmediğimden.Ona yapılandan haberim yok.Hem dedim ya ,sana 1 oy borcum olsun.Sözüm söz.Sana da mı yaptı o nu memfis
Aynını banada yaptı geçen yarışma da.. Nasıl olsa bi yarışmaya girecek
Hoşgeldin canımHoşbuldum canım,
Banlanda gör
Sadece mesaj geliyor site kurallarına aykırı davrandınız şu kadar süre siteye girişiniz yasak diyor.
Ama bilgisayar geçmişinden son 1 günü kaldırıp, siteyi takip edebildim, yasak kalkana kadar mesela tam 24 saat geçmeden giriş yapamadım, girince uyarı vermiş, sevgili Mune cğim Yani giriş yapmadan cevap yazamıyorsun :)
Hoşbuldum canım,
Banlanda gör
Sadece mesaj geliyor site kurallarına aykırı davrandınız şu kadar süre siteye girişiniz yasak diyor.
Ama bilgisayar geçmişinden son 1 günü kaldırıp, siteyi takip edebildim, yasak kalkana kadar mesela tam 24 saat geçmeden giriş yapamadım, girince uyarı vermiş, sevgili Mune cğim Yani giriş yapmadan cevap yazamıyorsun :)
Hoşbuldum NevresteciğimHoşgeldin canım
Teşekkür ederim canım, ancak beğenmediğin bir şeye oy vermek zorunda değilsin Ben bu konularda demokrasiden yanayım, sadece takılıyorum, öyle alacak borç yokKız Ona başkası yapmış .Ben yanlışlıkla sana verdim,sonra geri aldım.Kimlerin oy verdiğinin belli olmadığını bilmediğimden.Ona yapılandan haberim yok.Hem dedim ya ,sana 1 oy borcum olsun.Sözüm söz.
İşte tatil yapıp geldik2kez banlandım ben ya.adaletten yanayım bir kez kazen bir kez mune banladı.
Su sebebten dolayı bablandınz dıye bir mesaj gelmiş tabi ban suren dolduktan sonra goruyosun.bidaha olmaz gibi bir şey yazmıştım
Ondan sordum kız
Özel değilse hangi şehirdesin kahve içmeye geleceğimBrunella seni etiketlemiştim çay içelim diye banlanınca,sana gelmedi mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...de-kiminle-cay-kahve-icmek-isterdiniz.919565/
İstanbul,gelebilir misin?Özel değilse hangi şehirdesin kahve içmeye geleceğim
Biraz uzak oluyorAma birgün yolumuz düşerİstanbul,gelebilir misin?
Hiç mi İstanbul'da akraban yok,akraba ziyareti sevaptır,gelmişken bana da uğrardın?Biraz uzak oluyorAma birgün yolumuz düşer
Abim orada canımAma genelde o geliyorBiz 7-8 yıl önce gelmiştikBir daha ne zaman olur bilmiyorumHiç mi İstanbul'da akraban yok,akraba ziyareti sevaptır,gelmişken bana da uğrardın?
Ban lı olunca çıkmamış sanırım, sabah açtığımda 57 bildirim vardı, gözden mi kaçırdım acabaBrunella seni etiketlemiştim çay içelim diye banlanınca,sana gelmedi mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...de-kiminle-cay-kahve-icmek-isterdiniz.919565/
Vayyy,1 günde 57 bildirim ,bayağı iyiymiş.Ban lı olunca çıkmamış sanırım, sabah açtığımda 57 bildirim vardı, gözden mi kaçırdım acaba
Ben bütün yemek topiği ile içmek isterdim
B Be_Ni_1012 ve nuryolu şöbiyetlerini kapsın gelsinler, şuan hepimize yeter
neyyy İstanbula 7 .8 sene oldu gelmeyeli .. anam istanbul buu yahuu..Abim orada canımAma genelde o geliyorBiz 7-8 yıl önce gelmiştikBir daha ne zaman olur bilmiyorum
İnşaallah canım orada bayağı arkadaş var..Gelmeyi çok isterim