Pastan çok güzeelmiş Ben yine kutlasam olur musiz benim doğum günümü kutlamayın ama ben size gene pasta getirdimm..söylemesi ayıppp herifim getirdi bu pastayıı..
Eki Görüntüle 1813358
Mutlu yıllar sana ,mutlu yıllar sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pastan çok güzeelmiş Ben yine kutlasam olur musiz benim doğum günümü kutlamayın ama ben size gene pasta getirdimm..söylemesi ayıppp herifim getirdi bu pastayıı..
Eki Görüntüle 1813358
Doğum günün kutlu olsun Kakao ve ben, Allah nice uzun ve sağlıklı ömür nasip etsinsiz benim doğum günümü kutlamayın ama ben size gene pasta getirdimm..söylemesi ayıppp herifim getirdi bu pastayıı..
Eki Görüntüle 1813358
Canım biz tatilimizi mecburen memlekette geçiriyoruz Engelli bir babam var başka yere gitmek zorneyyy İstanbula 7 .8 sene oldu gelmeyeli .. anam istanbul buu yahuu..
Doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle nice senelere inşaallah.Mune'nin de doğum günüymüş.siz benim doğum günümü kutlamayın ama ben size gene pasta getirdimm..söylemesi ayıppp herifim getirdi bu pastayıı..
Eki Görüntüle 1813358
Pastan çok güzeelmiş Ben yine kutlasam olur mu
Mutlu yıllar sana ,mutlu yıllar sana
Eki Görüntüle 1813363
Doğum günün kutlu olsun Kakao ve ben, Allah nice uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin
Ayrıca kakaolu olunmaz kakaolu doğulur
Yazdırırdım ben olsam o pastanın üzerine
Teşekkür ederimm kızlar Allah razı olsungüzel dilekleriniz içinn Rabbimden kendim için ve sizler için sağlık ve huzur diliyorumm..bilinki gönülden taaaaa.. gönüldennDoğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle nice senelere inşaallah.Mune'nin de doğum günüymüş.
o başka nevrestem analar ..babalar sağ olsunda hep onların yanına gidelimmm..Canım biz tatilimizi mecburen memlekette geçiriyoruz Engelli bir babam var başka yere gitmek zor
Yoksa bizde çok istiyoruz
Amin canım inşaallaho başka nevrestem analar ..babalar sağ olsunda hep onların yanına gidelimmm..
ooo toplu olmayınca tadıda olmazkiii .. 20 gün iyiymiş aslında tabi hepsini kullanmak şartı ilee..Amin canım inşaallah
Bizim izin 20 gün zaten onuda 2 yıldır toplu vermiyorlar
Ortamdan dolayı toplu alamıyoruz..Geçen yaz hiç kullanamadıooo toplu olmayınca tadıda olmazkiii .. 20 gün iyiymiş aslında tabi hepsini kullanmak şartı ilee..
Dogum günün kutlu olsun ablacım hayirli senelere bugun anneminde dogum günüydüsiz benim doğum günümü kutlamayın ama ben size gene pasta getirdimm..söylemesi ayıppp herifim getirdi bu pastayıı..
Eki Görüntüle 1813358
Bacımmmmm doğum günün kutlu olsun, seni doğuran anaya kurbannsiz benim doğum günümü kutlamayın ama ben size gene pasta getirdimm..söylemesi ayıppp herifim getirdi bu pastayıı..
Eki Görüntüle 1813358
Anneciğinin doğum günü kutlu olsunRabbim başınızdan eksik etmesinDogum günün kutlu olsun ablacım hayirli senelere bugun anneminde dogum günüydü
Nevoşumm çok özledim çok
Cok tesekkurler nevrestecimaminn canimAnneciğinin doğum günü kutlu olsunRabbim başınızdan eksik etmesin
Oyyy Gelinim sagolasin.bende o anaya kurban olayimBacımmmmm doğum günün kutlu olsun, seni doğuran anaya kurbann
Sağol canım hepimiz için hayırlı seneler olsun.Anneciginin.de kutlu olsun sağlık ve güzellik diliyorumDogum günün kutlu olsun ablacım hayirli senelere bugun anneminde dogum günüydü
Oyyy Gelinim sagolasin.bende o anaya kurban olayim
Bende özledim canımNevoşumm çok özledim çok