• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar:KK200::KK200: yamukprenses yamukprenses arkadasim nerelerdesin gorunmuyorsun? Tatli yapicanmi bize:KK54::KK48:
Bayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklına:KK48:Yok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederim:KK19:

yamukprenses yamukprenses danismadan bekleniyorsunuz
Geldim geldim ehl-i keyfim nasılsın canım:KK60:

Bayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklına:KK48:Yok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederim:KK19:

Bende seni geçen gün etiketlemiştim.Bir cenazeye katılmıştın ,gözlük takmıştın ama tanıdım seni,tanıdım diye etiketlemiştim:KK45:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ku-erakalin-son-yolculuguna-ugurlandi.918597/

bu aralar ben de yogunum ozletme kendini
Senin bu fotoğraftakine resmen aşığım ben Ehl_i keyfim,bir çocuğum olsa böyle tatlı şeker bir çocuk olmasını çok isterdim:nazar::nazar::nazar:
rabbim bu mübarek gunler hurmetine ikiz nasip etsin ins
Geçmiş olsun canım.Gerçekten küçük çocukla zor hastalık geçirmek.Allahım şifa versin.:KK19:
teşekkürler canim sagol sanalda olsa insanin icini dokebilecegi yer olmasi ne kadar güzel

bu aralar ben de yogunum ozletme kendini

rabbim bu mübarek gunler hurmetine ikiz nasip etsin ins
teşekkürler canim sagol sanalda olsa insanin icini dokebilecegi yer olmasi ne kadar güzel
Amin canım,teşekkürederim.Bu arada hastaymışsın sanırım ,çok geçmiş olsun güzelim:KK200:

Back