- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Slm kizlar
yamukprenses
arkadasim nerelerdesin gorunmuyorsun? Tatli yapicanmi bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglum 3.5 kizimda 1.5 yasinda teyzesiGecmis olsun cnm acil sifalar miniklerinede kac yasindalar?
Oyy kucuklermıs Allah bagıslasın cnmbenımde ufak kızım 3.5Oglum 3.5 kizimda 1.5 yasinda teyzesi
Çok ince fikirliyimdir.Ne kadar düşünceli,ince fikirli ,madem beni düşünüyor deyip, jest yapıp da tatlı hazırlaman gerekirdi.
Bayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklınaYok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederimSlm kizlar yamukprenses arkadasim nerelerdesin gorunmuyorsun? Tatli yapicanmi bize
Geldim geldim ehl-i keyfim nasılsın canımyamukprenses danismadan bekleniyorsunuz
Senin bu fotoğraftakine resmen aşığım ben Ehl_i keyfim,bir çocuğum olsa böyle tatlı şeker bir çocuk olmasını çok isterdimOglum 3.5 kizimda 1.5 yasinda teyzesi
Bende seni geçen gün etiketlemiştim.Bir cenazeye katılmıştın ,gözlük takmıştın ama tanıdım seni,tanıdım diye etiketlemiştimBayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklınaYok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederim
Geldim geldim ehl-i keyfim nasılsın canım
aaaa etiketi görmemişim deynepnazım kusuruma bakma canım,Şimdi baktımda ne diyor bu kız diye,hahahah evet evet o bendimBende seni geçen gün etiketlemiştim.Bir cenazeye katılmıştın ,gözlük takmıştın ama tanıdım seni,tanıdım diye etiketlemiştim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ku-erakalin-son-yolculuguna-ugurlandi.918597/
Geçmiş olsun canım.Gerçekten küçük çocukla zor hastalık geçirmek.Allahım şifa versin.Oglum 3.5 kizimda 1.5 yasinda teyzesi
bu aralar ben de yogunum ozletme kendiniBayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklınaYok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederim
Geldim geldim ehl-i keyfim nasılsın canım
rabbim bu mübarek gunler hurmetine ikiz nasip etsin insSenin bu fotoğraftakine resmen aşığım ben Ehl_i keyfim,bir çocuğum olsa böyle tatlı şeker bir çocuk olmasını çok isterdim
teşekkürler canim sagol sanalda olsa insanin icini dokebilecegi yer olmasi ne kadar güzelGeçmiş olsun canım.Gerçekten küçük çocukla zor hastalık geçirmek.Allahım şifa versin.
Amin canım,teşekkürederim.Bu arada hastaymışsın sanırım ,çok geçmiş olsun güzelimbu aralar ben de yogunum ozletme kendini
rabbim bu mübarek gunler hurmetine ikiz nasip etsin ins
teşekkürler canim sagol sanalda olsa insanin icini dokebilecegi yer olmasi ne kadar güzel
Benimde ikizlerim varKüçükken bayağı zorlanmıştımAllah acilarini gostermesin ama iki kucuk cocuk baya yorucu geldi bana
salya sumuk o bicimim yani cok tesekkur ederimAmin canım,teşekkürederim.Bu arada hastaymışsın sanırım ,çok geçmiş olsun güzelim
Rabia'nın işleri varBu ara gelemiyecekrabia01 nerdesin?
aynen aaaa dombik bak nevreste ne dedi diye harman yerine çeviriyordu ortalığıRabia'nın işleri varBu ara gelemiyecek
Ortalığı karıştırmasını özledik(m)
Merak ettim yav,benim kafadanmış,bir gelse de tanışsakRabia'nın işleri varBu ara gelemiyecek
Ortalığı karıştırmasını özledik(m)
Başımın tatlı belasıaynen aaaa dombik bak nevreste ne dedi diye harman yerine çeviriyordu ortalığı