• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Slm kizlar:KK200::KK200: yamukprenses yamukprenses arkadasim nerelerdesin gorunmuyorsun? Tatli yapicanmi bize:KK54::KK48:
Bayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklına:KK48:Yok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederim:KK19:

yamukprenses yamukprenses danismadan bekleniyorsunuz
Geldim geldim ehl-i keyfim nasılsın canım:KK60:

Bayram değil,seyran değil eniştem beni niye öptü,kız nereden geldim aklına:KK48:Yok Be_Ni ciğim sanırım katılmayacağım,bu sıra zaten cidden yoğunum,belki bir sonraki yarışmaya katılırım ama beni hatırladığın için teşekkürederim:KK19:

Bende seni geçen gün etiketlemiştim.Bir cenazeye katılmıştın ,gözlük takmıştın ama tanıdım seni,tanıdım diye etiketlemiştim:KK45:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ku-erakalin-son-yolculuguna-ugurlandi.918597/

bu aralar ben de yogunum ozletme kendini
Senin bu fotoğraftakine resmen aşığım ben Ehl_i keyfim,bir çocuğum olsa böyle tatlı şeker bir çocuk olmasını çok isterdim:nazar::nazar::nazar:
rabbim bu mübarek gunler hurmetine ikiz nasip etsin ins
Geçmiş olsun canım.Gerçekten küçük çocukla zor hastalık geçirmek.Allahım şifa versin.:KK19:
teşekkürler canim sagol sanalda olsa insanin icini dokebilecegi yer olmasi ne kadar güzel

Back