• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Size kek yaptım kızlar :-)
Hemde zebra desenli:-)
WP_20160413_19_32_46_Pro.jpg

Cayla birlikte gidiyor yavaş yavaş üzerine bide. Kakaolu sos yaptım oh mis aynı pasta gibi oldu:-)
:KK67: :KK67: Yüklediğin yetmiyor gibi birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun:p
Ben çayın yanına ceviz,gofret ,kraker,top kek yaptım,çok basit,marketten alıyorsun ,tabağa koyuyorsun,çok pratik:KK53:

:KK67: :KK67: Yüklediğin yetmiyor gibi birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun:p
Ben çayın yanına ceviz,gofret ,kraker,top kek yaptım,çok basit,marketten alıyorsun ,tabağa koyuyorsun,çok pratik:KK53:
Hiç şaşırmadım:pBize bir tatlı yapmıyorsun:KK53:

Listede ben yokum :KK45:Ben yaparım demedim zaten:KK53:
Unuttun mu sen ben yaparsam yapacaktın,yapmazsam yapmayacaktın.:KK45:Bende yapmayacağıma göre sende yırttın,:KK53:ama biliyorum ,baklava açmak için kendini zor tutuyorsun,içini buradan okudum,mu ha ha ha :KK8:

Unuttun mu sen ben yaparsam yapacaktın,yapmazsam yapmayacaktın.:KK45:Bende yapmayacağıma göre sende yırttın,:KK53:ama biliyorum ,baklava açmak için kendini zor tutuyorsun,içini buradan okudum,mu ha ha ha :KK8:
Oooo iyi o zaman ben yırttım:KK73:
Yok baklava yapmıyacağım:KK45:Ama ona benzer birşey yapabilirim:KK53:Sen yapmayınca yapamıyorum:KK35:

Back