- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
40 dakka kafa dinlemissin yeterİn cin top oynuyor ,kimsecikler yok,rahat rahat kafamı dinleyeyim burada,ooohhhhh,sessiz ,sakin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 dakka kafa dinlemissin yeterİn cin top oynuyor ,kimsecikler yok,rahat rahat kafamı dinleyeyim burada,ooohhhhh,sessiz ,sakin
Senin için Deynepnazcığımİn cin top oynuyor ,kimsecikler yok,rahat rahat kafamı dinleyeyim burada,ooohhhhh,sessiz ,sakin
Senin için Deynepnazcığım
Şimdi kesin midenizdedir..Yapması hiç nasip olmadı ama bir gün yapacağım inşallah.Size kek yaptım kızlar
Hemde zebra desenliEki Görüntüle 1813981
Cayla birlikte gidiyor yavaş yavaş üzerine bide. Kakaolu sos yaptım oh mis aynı pasta gibi olduŞimdi kesin midenizdedir..Yapması hiç nasip olmadı ama bir gün yapacağım inşallah.
Yüklediğin yetmiyor gibi birde ballandıra ballandıra anlatıyorsunCayla birlikte gidiyor yavaş yavaş üzerine bide. Kakaolu sos yaptım oh mis aynı pasta gibi oldu
Ellerine sağlıkPişince bana yollaSize kek yaptım kızlar
Hemde zebra desenliEki Görüntüle 1813981
Hiç şaşırmadımBize bir tatlı yapmıyorsunYüklediğin yetmiyor gibi birde ballandıra ballandıra anlatıyorsun
Ben çayın yanına ceviz,gofret ,kraker,top kek yaptım,çok basit,marketten alıyorsun ,tabağa koyuyorsun,çok pratik
Bana da yollasınlar o zaman ,bana neden yollamıyorlardeynepnaz özelden mesajlar alıyorum Deynep ne zaman tatlı yapacak onu bekliyoruz diyorlar
Bana yazıyorlar senden çekiniyorlarBana da yollasınlar o zaman ,bana neden yollamıyorlar
Yazsınlar.Oy sayım kadar yazan olsun,söz yaparım tatlıyıBana yazıyorlar senden çekiniyorlar
O kadar talep olmadıYazsınlar.Oy sayım kadar yazan olsun,söz yaparım tatlıyı
Önce söz verenler, yaparım diyenler yapsın.O kadar talep olmadı
Kimmiş onlarÖnce söz verenler, yaparım diyenler yapsın.
Listede ben yokum Ben yaparım demedim zaten
Unuttun mu sen ben yaparsam yapacaktın,yapmazsam yapmayacaktın.Bende yapmayacağıma göre sende yırttın,ama biliyorum ,baklava açmak için kendini zor tutuyorsun,içini buradan okudum,mu ha ha haListede ben yokum Ben yaparım demedim zaten
Oooo iyi o zaman ben yırttımUnuttun mu sen ben yaparsam yapacaktın,yapmazsam yapmayacaktın.Bende yapmayacağıma göre sende yırttın,ama biliyorum ,baklava açmak için kendini zor tutuyorsun,içini buradan okudum,mu ha ha ha