En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Gerci bu konuda seninle konusmaya niyetli degildim çünkü sobiyet yapan arkadaslarimiz B Be_Ni_1012 ve nuryolu ki ikisinide emeklerinden dolayi zaten tebrik ettim kendi sayfalarinda acikcasi yaptigim bi yorumun (olumsuz bir yorum degildi bilmeyen arkadaslar icin söylüyorum iyi niyetimle be_ni arkadasimiza bi soru sordum ve saskin oldugumu dile getirdim) Ama iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesi beni uzdu acikcasi. Eger yaptigim yorumdan rahatsiz olsa B Be_Ni_1012 arkadasimiz beni uyarirdi. Yada nuryolu arkadasimiz sobiyet yaptigi icin benimle bu konuda konussa yine anlarim. Anlayamadigim su neden o ikisi degilde onlarin disinda bi cok kisi bu konuyu buyuttuler. Fikir almak kurallara aykirimi ?yada soru sormak? Herkese soru soruluyor tatlilari hakkinda banada sayfamda cok soruldu. Bunun nesi kötü?Bu konu beni cok sıktı arkadaslar artik bu sobiyet konusunda konusmamaya karar verdim. Cunku farkettim ki kimse beni anlamaya calismiyor dort bir yandan hatali oldugum soyleniyor gerci kimse hatamin ne oldugunuda soyleyemiyor . Herneyse yanlis bi yorum veya hakaret dolu bi konusma yapmadim. O yuzden sobiyetle ilgili artik konusmayacagim .Vesselam...

İlk şöbiyet konusundaki yorumlarını okumanı öneriyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum

Belki buradaki bi cok kisiden yasca küçüğüm ama olgun bir sekilde olaylara yaklasmak isterim buraya katilis amacim sadece eglenmek ve mutfaga olan hevesimdendir. Bir tarif paylastim ve bircok tarif gördüm. Bunlar cok guzel seyler. Ama kimse tarfindan yanlış anlasilmak istemem. Kimseyede kırgın değilim bunuda söylemek istedim

İlk şöbiyet konusundaki yorumlarını okumanı öneriyorum ve bu konuyu burada kapatıyorum
Kısa bi yanit verecegim bu arada yorumlarimi 100 kere okudum kendimi temize cikarmak icin dil dokmeye gerek yok çünkü temize cikmayi gerektirecek bir yorum yapmadim ama gercekten artik bu konuda konusmak veya rica ediyorum arkadaslardan sobiyet konusunda etiketlenmek istemiyorum

Tamam o zaman konuyu kapatıyoruz

Cunku ben kapattikca etiketlenme sayesinde konu tekrar aciliyo. Zaten dikkat ettiysen nuryolunun yani ikinci sobiyet tarifinde hic acmadim bu konuyu
Tekrar açmak istemiyorum konuyu fakat sen üsteledikçe karşı cevap yazmak gerekiyor..3-5 mesaj önce kendine özgü düşüncelerini tekrar yazdın.Keşke kapatsaydın bu kadar ilerlemezdi..
Neyse son kez yazıyorum ve konuyu kapatıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…