Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın
Ben neden günaydın dedim anladın mıGünaydın canım
Mavi boncuk herkeste varOnda bunda şundadır sunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır
cıksBen neden günaydın dedim anladın mı
Mavi boncuk herkeste var
Ilahi uyanda baliga gidelim diyir
Günaydın demek için biraz geç
Evet aynen ondan diyorumIlahi uyanda baliga gidelim diyir
Balık kategorisi bitti yaIlahi uyanda baliga gidelim diyir
Bizde seni seviyoruz Nevrestee ❤Günaydın demek için biraz geç
Evet aynen ondan diyorum
Ama ben kimsenin duyguları ile oynamıyorum hepinizi seviyorum
Bitmemiş işte nevreste sana özel bir kategori yapmiş kazende senin kustugunu ogrenince onaylamişBalık kategorisi bitti ya
Sağolun canım benimBizde seni seviyoruz Nevrestee ❤
Muhallebili kadayifa bende bayiliyorum inanılmaz lezzetli bir tatliAh ya muhallebili kadayıfa bayılıyorum
Bide internette çikolatalı kadayıf tarifi gördüm o da harika görünüyordu.
Bak birde gelip üste çıkıyorAsıl sen bizi ihmal ediyorsunHoşgeldin PrensesimBak ne güzel tatlılarımız varRevani,şöbiyet,baklava,etimek tatlısı,lokma,çıtır halka tatlı,şekerpareKızlar nasılsınız
Duydum ki bu yarışmada yokum diye unutmuşsunuz beniŞöyle üstün körü yeni gelen tariflere üstünkörü bir göz attımda yine harikasınız Bol geniş bir vaktimde tek tek yazacağım,öpüyorum herkesi
En iyi savunma hücumdur derler atalarımız,onu yapayım dedim ama sen yutmadınEvet ihmal ediyorum değilmi kuzum haklısın,bu ara herşeyi ihmal ediyorum,kafam dağılsın diye dükkana gitmeye başladım canım o yüzden.Ama sizleri asla unutmam ve seni ve sizleri çok seviyorum NevoşumBak birde gelip üste çıkıyorAsıl sen bizi ihmal ediyorsunHoşgeldin PrensesimBak ne güzel tatlılarımız varRevani,şöbiyet,baklava,etimek tatlısı,lokma,çıtır halka tatlı,şekerpare
Ben kül yutmamEn iyi savunma hücumdur derler atalarımız,onu yapayım dedim ama sen yutmadınEvet ihmal ediyorum değilmi kuzum haklısın,bu ara herşeyi ihmal ediyorum,kafam dağılsın diye dükkana gitmeye başladım canım o yüzden.Ama sizleri asla unutmam ve seni ve sizleri çok seviyorum Nevoşum
Tatlılar konusuna gelince.....Bence hiç gelmeyelim,canım hiç çekmedi,ayrıca kıskanmadım ki
Eşim geldi şimdi,geniş bir zamanda hepsine tek tek bakacağım
Öpüyorum seni canım Nevoşum,unutmayın beni
Beleş internetimin son gunu arkadaslar
Bi sure yokum yine , beni ozleyin emi
Evet yapacağım tüm oyları toplayacağım Korkun bendenDeynepnaz duy bak nevoş nur'un ekmek tatlısıyla katılıyo yarışmaya