• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Kızlar nasılsınız:KK37:
Duydum ki bu yarışmada yokum diye unutmuşsunuz beni:KK12:Şöyle üstün körü yeni gelen tariflere üstünkörü bir göz attımda yine harikasınız:kk77: Bol geniş bir vaktimde tek tek yazacağım,öpüyorum herkesi:KK15:
Bak birde gelip üste çıkıyor:63:Asıl sen bizi ihmal ediyorsun:KK45:Hoşgeldin Prensesim:KK60:Bak ne güzel tatlılarımız var:21:Revani,şöbiyet,baklava,etimek tatlısı,lokma,çıtır halka tatlı,şekerpare:kk77::KK45:

Bak birde gelip üste çıkıyor:63:Asıl sen bizi ihmal ediyorsun:KK45:Hoşgeldin Prensesim:KK60:Bak ne güzel tatlılarımız var:21:Revani,şöbiyet,baklava,etimek tatlısı,lokma,çıtır halka tatlı,şekerpare:kk77::KK45:
En iyi savunma hücumdur derler atalarımız,onu yapayım dedim ama sen yutmadın:KK48:Evet ihmal ediyorum değilmi kuzum haklısın,bu ara herşeyi ihmal ediyorum,kafam dağılsın diye dükkana gitmeye başladım canım o yüzden.Ama sizleri asla unutmam ve seni ve sizleri çok seviyorum Nevoşum:KK60:

Tatlılar konusuna gelince.....Bence hiç gelmeyelim,canım hiç çekmedi,ayrıca kıskanmadım ki:63:

Eşim geldi şimdi,geniş bir zamanda hepsine tek tek bakacağım:kk77:

Öpüyorum seni canım Nevoşum,unutmayın beni:KK200:

En iyi savunma hücumdur derler atalarımız,onu yapayım dedim ama sen yutmadın:KK48:Evet ihmal ediyorum değilmi kuzum haklısın,bu ara herşeyi ihmal ediyorum,kafam dağılsın diye dükkana gitmeye başladım canım o yüzden.Ama sizleri asla unutmam ve seni ve sizleri çok seviyorum Nevoşum:KK60:

Tatlılar konusuna gelince.....Bence hiç gelmeyelim,canım hiç çekmedi,ayrıca kıskanmadım ki:63:

Eşim geldi şimdi,geniş bir zamanda hepsine tek tek bakacağım:kk77:

Öpüyorum seni canım Nevoşum,unutmayın beni:KK200:
Ben kül yutmam:KK48:
Bende seni seviyorum canım:KK200:Rabbim yakın zamanda sıkıntılarını gidersin, feraha çık inşaallah canım:KK36:
Çok haklısın tatlıları hiç güzel olmamış:63:Hiç birini canım çekmiyor:KK47:
Tamam canım öpüyorum:KK200:

Back