En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Valla canım, baklavayı kim yaparsa canının istediği gibi keser.. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, hani çokta fifi
Şöbiyetide kim yaparsa istediği gibi büker..
Yani içinde karmin maddesi var diye kıyameti koparıp kola içmeyen insanlar var.. Örnek ben..Hani o madde ayrıca kırmızı gıda boyasında var.. Olay kes bük mevzusu ise, isteyen çiçek yapar, isteyen nal gibi baklava dilimi..
Eleştiri tadı yemekteyiz mode on olursa, pisleşmeye girer konu..

Aman surda egleniyoruz sanki ne var o kadar ayrıntıya gerek yok.

Cnm yazdıklarına bakarsan bırazda kendın uzatmıs oldun konuyu:) ben boyle bılıyorum dedın ucları kalkık olunca sasırdım falan dedın... Gerısıde makara olarak geldı fıkrımıze ıhtıyac duyarsan bız burdayız yıne nuryolu guzel acıklamıs ev yapımıyla ucu basık pastane sobıyetı farkını umarım tatmın olmussundur

Hoşgeldin Beni'cim Ev hanımları eğlenmek için yarışıyorUzmanlık aramıyoruz veya detayları incelemiyoruzHerkes istediğini istediği şekilde yapabilir

Hoşgeldin Beni'cim Ev hanımları eğlenmek için yarışıyorUzmanlık aramıyoruz veya detayları incelemiyoruzHerkes istediğini istediği şekilde yapabilir
Evet cnm eglenmek ıcın burdayız pastane yonetmıyoruz sonucta cokta guzel tarıfler gelıyor masallah kk hatunlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…