Herkes düşüncesinde ozgurama kimse baklavayi kek gibi büyük kesmez cunku o kek degil baklavadir ve o sekildedir bi iki kesim sekli var bu asirlardir boyle sobiyetinde belli bi sekli var uclari üstüste degil ve ben konunun basliginda Söbiyet yazisini gormesen inan el acmasi bi tatli olduğunu düşünürdum çünkü acikcasi sobiyetin ucunu oyle gorunce cok sasirdim ve hemen yapan arkadasimiza danismak istedim
Valla canım, baklavayı kim yaparsa canının istediği gibi keser.. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, hani çokta fifi
Şöbiyetide kim yaparsa istediği gibi büker..
Yani içinde karmin maddesi var diye kıyameti koparıp kola içmeyen insanlar var.. Örnek ben..Hani o madde ayrıca kırmızı gıda boyasında var.. Olay kes bük mevzusu ise, isteyen çiçek yapar, isteyen nal gibi baklava dilimi..
Eleştiri tadı yemekteyiz mode on olursa, pisleşmeye girer konu..
Valla canım, baklavayı kim yaparsa canının istediği gibi keser.. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez, hani çokta fifi
Şöbiyetide kim yaparsa istediği gibi büker..
Yani içinde karmin maddesi var diye kıyameti koparıp kola içmeyen insanlar var.. Örnek ben..Hani o madde ayrıca kırmızı gıda boyasında var.. Olay kes bük mevzusu ise, isteyen çiçek yapar, isteyen nal gibi baklava dilimi..
Eleştiri tadı yemekteyiz mode on olursa, pisleşmeye girer konu..
Benim kimsenin emegine bi sözüm yok bi laf dedim ( ki soyle demistim BBe_Ni_1012
bildigim kadariyla sobiyetin uc kismi basik olur )acikcasi arkadaslarin bu kadar abartacagini tahmin etmemistim belki bende sobiyet yaparim ve yapmis birisinden fikir almak istedim yani bu kadar dillendirmeye gerek varmi herkes birbirine soru soruyo aslinda ben su tatliyi boyle yaparim soyle yaparim diye yani yanlis bisey yaptigimi düşünmüyorum