En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
oo bayağı yoğunmuşsun canımm kolay gelsin bende yoğunum gün içinde yeni bir i,ş alışma devresi eve geliyorum biraz takılıyorum nete sonrada hop yatak..

Hadi hadi kıvırma şimdi ne yaşlısı
Bize baklava yapacaktın
Hemde baklava,baklavayı ilk üçe girmediğim için yapmama gerek kalmadı.Sözümde dururum bilirsin.İlk önce millet sunumlarını yapsın,eğer çok iddialı görmezsem azıcık ucundan katılırım.Aksi halde unutun
Bu arada doğum günü pastası çocuklarının da herhalde,evlatlarınla nice mutlu senelere inşallah.
yamukprenses Seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Ağzınızın tadını bozmasın Rabbim.

hatun baklava yapacağım dedin ne yaşlısı ,, sen neler döktürürsün bilirim evdesin aç bize bir baklava ,, bizim gözlerimiz bayram etsin,, evdekilerinde midesii..
Yoksa yeni bir dedikodu daha çıkartırız

Katılınca yorumlarınızı beklerim bebekle zor öyle sizler gibi güzel sunum yapmak ama bakalım idare ediverin
oo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün..

O zaman biz seninle izlemede kalalımTarifler bizi korkutmazsa önce sen sonra ben katılırımSen katılmazsan katılmam
Evet canım kızlarımınÇok teşekkür ederimAmin inşaallah

O zaman biz seninle izlemede kalalımTarifler bizi korkutmazsa önce sen sonra ben katılırımSen katılmazsan katılmam
Evet canım kızlarımınÇok teşekkür ederimAmin inşaallah
Nevreste senin göbeğin benimle mi kesildi,ne yapacaksın beni,sen katılsana,dayak gelecek yine böyle yaparsan

oo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün..
Kapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birde

Kapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birde
ben senin gibi nazlanmadım cicimm.. kategori açıldı hopp kakao tarifi ile oradaydıı..senin o baklavayı acaip merak ediyorum sen o baklavayı yap banada özelden adresini ver bak ne süpriz yapacağım san

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…