- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
oo bayağı yoğunmuşsun canımm kolay gelsin bende yoğunum gün içinde yeni bir i,ş alışma devresi eve geliyorum biraz takılıyorum nete sonrada hop yatak..Yogun kakaom.. dün abim memleketten geldİ gitti , bugun sohbet bendeydi 10 arkadaşım vardı . yarında yakın bir arkadaşımın kızının kınası var . ayrıca abim yengem ve çoçuklarla hafta sonu tekrar gelecekler .. bu arada sabahta kurs var ona gidicem inşallah...
Katılınca yorumlarınızı beklerimayy bende heyecanlandım nasıl bişi acebaa@Nevreste sen biliyonmu bu hatunun tarifni eminim güzel bir tariftirr..
hatun baklava yapacağım dedin ne yaşlısı ,, sen neler döktürürsün bilirim evdesin aç bize bir baklava ,, bizim gözlerimiz bayram etsin,, evdekilerinde midesii..Yapmayın etmeyin ben yaşlıyım ,bu heyecan bana fazla
Çok eğlenceli ve heyecanlı oluyorKolay gelsin ,tatlını bekliyorum
Hemde baklava,baklavayı ilk üçe girmediğim için yapmama gerek kalmadıHadi hadi kıvırma şimdi ne yaşlısı
Bize baklava yapacaktın
Yoksa yeni bir dedikodu daha çıkartırızhatun baklava yapacağım dedin ne yaşlısı ,, sen neler döktürürsün bilirim evdesin aç bize bir baklava ,, bizim gözlerimiz bayram etsin,, evdekilerinde midesii..
oo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün..Katılınca yorumlarınızı beklerimbebekle zor öyle sizler gibi güzel sunum yapmak ama bakalım idare ediverin
O zaman biz seninle izlemede kalalımHemde baklava,baklavayı ilk üçe girmediğim için yapmama gerek kalmadı.Sözümde dururum bilirsin.İlk önce millet sunumlarını yapsın,eğer çok iddialı görmezsem azıcık ucundan katılırım.Aksi halde unutun
Bu arada doğum günü pastası çocuklarının da herhalde,evlatlarınla nice mutlu senelere inşallah.
yamukprenses Seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun.Ağzınızın tadını bozmasın rabbim.
Bizde yedik,tatlı kategorisi olacak ,sende duracaksın,mu ha ha ha ,çok komiktitakipte olacağım.. harika tarifler ve sunumlar çıkacak tır
Yardımlarınızı bekliyorum
Nevreste senin göbeğin benimle mi kesildi,ne yapacaksın beni,sen katılsana,dayak gelecek yine böyle yaparsanO zaman biz seninle izlemede kalalımTarifler bizi korkutmazsa önce sen sonra ben katılırım Sen katılmazsan katılmam
Evet canım kızlarımınÇok teşekkür ederim Amin inşaallah
banada komik geldi bir annBizde yedik,tatlı kategorisi olacak ,sende duracaksın,mu ha ha ha ,çok komikti
Kapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birdeoo sen bir ekle canım bak ne yorumlar yaparızz.. eminim harika bir tarif çıkacaktır,, hem yarışma olarak düşünme eğlenmek ve yeni tarifler olarak düşün..
kaç kere katıldım sen biliyonmu sorKapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birde
Az önce göbeğimiz birlikte kesildi yazdım geri sildimNevreste senin göbeğin benimle mi kesildi,ne yapacaksın beni,sen katılsana,dayak gelecek yine böyle yaparsan
Hoşgeldin canım ,çok teşekkür ederizYeni kategori hayırlı olsun
ben senin gibi nazlanmadım cicimm.. kategori açıldı hopp kakao tarifi ile oradaydıı..Kapmış 2 tane madalyayı proluğu yarışma olarak düşünme diyo birde
Evet canım ben çok iyi biliyorumkaç kere katıldım sen biliyonmu sorNevreste ye o kadar katılıma bırakta iki tanecik madalyam olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?