En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Meraktan uyuyamam şimdiAnlatda öyle kapatayım neti.
Kız anlatacak birşey yok, nevroşun oyununa geldim. Yeni uyeydim o zamanlar diyet gruplarında yarisiyorum. Nevroş sayfaya yazmış yarışma ve kuralını. Dedim aha tamda bana göre. Özgün diyet menü yapacağız. Bende özgün olsun kısmı ağır basıyor tabi. Kendimize özel tarifle katılacağız sanıyorum. Börek canım çektiği de yapmıştım tavuk böreğini hemen yapıp ekledim. Baktım sonra bildiğin bulgur pilavları, balıkla, karnı yarıklar eklendi şaştım kaldım. Megersem özgünlük diye birşey sadece bana ozelmis. Bilsen kabak dolması falan yapardım. Hiç de uyarmiyorlar. 7.oldum o kadar uğraşıp

Aslında menün güzelmiş.İtiraf edeyim benimde yeni üye olduğum zamanlardı yarışmaya oy vermek için bildirim gelince tıkladım,görüntülerden haberim yoktu,yazılan seçeneklere bakarak damak tadıma en uygun tarife verdim oyumu.Daha sonrasında aşağısında resimlerinin olduğunu öğrendim.Tavuk şiş ve pilava vermiştim ,bir de diyet pizzaya.Görüntüyü görsem birini kesin sana verirdim.Belki çoğu kişi görselleri görmeden ,yarışmadan haberi olmadan veriyordur oyunu.

Herkes ben bunu yerim diye verdi oyları, ama ilk o zaman rekor oy olmuştu bende hatri sayılır oy almıştım 110 gibi, bak oyumuzda yakın

Ben yarın yapacağım kandil münasebetiyle ay yine çok heyecanlıyım
Sondan birinci olmayımda yine
Gerçi olsada fark etmez
Ortam süper şimdiden bisuru tarif ogrendim
Bende zelifme nerelerde diyordumHadi bakalım tatlını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…