En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok kız oflu doktor olurmu tüm doktorlar diyorneler yapıyorsun hatun
Ne yapayım canım.Eşim hasta olmuş,benim ses kısıldı,kızın boğazı iltihaplanmış,oğlanın başı ağrıyor.Madem keramet oflularda,biraz bize uğrasana

Hadi hadi, yeme bizi. Kocan senden ne çekmişti, belli ki hep cekiyor. Oyle kolay mi bulasık makinesinin yanina gitmek, sen başarıp hep gidiyorsun
Sen elbet evlenip buralara geleceksin,yazıyorum bunları,sana hatırlatacağım

Abovvvv toptan hasta olmussunuz Geçmiş olsun şifa olsun
Teşekkür ederim canım.Atlattık sayılır,hafif kaldı.Millet soğuklarda duruyor taş gibi,biz sıcacık evin içinde hasta oluyoruz.Sen ne yaptın?Yeni işine alışabildin mi?

Diyet yemekleri ve anne kurabiyeleri kategorisi madalyalarin üstüne tiklayinca gorunuyo zaten
Bende saf gibi hangi yarışmadan aldı diye profilden konulara giriyorumDaha önce sorsaymışım ya.Gerçi fena olmadı. Kakao ve Ben 'in evini de gördüm.Evi güzelmiş.

Niye buraya geleyim, bulaşık makinesinin yanına giderim; öğretmenim deynepnaz
Tabii kadının mutfağı temiz olmalıdır .Bulaşık makinası bitince boşaltılmalıdır.Tezgahın üstündekiler makinaya yerleşmelidir.Güzel öğretiyorum değil mi?

Tabii kadının mutfağı temiz olmalıdır .Bulaşık makinası bitince boşaltılmalıdır.Tezgahın üstündekiler makinaya yerleşmelidir.Güzel öğretiyorum değil mi?
Tabi ki, temiz olacak, makinenin boşaltılması şart, ortalık temiz olsun ki delil kalmasın.

Tabi ki mutfakta, bulaşık makinesinin yanında
Yarışma konularına baktım da şimdi acıktım.Hele diyet menün beni bitirdi şimdi,acıktırdın beni.Elimden bir kaza çıkmadan ,gideyim uyuyayım ben.İyi geceler canım.Saat bayağı olmuş

Yarışma konularına baktım da şimdi acıktım.Hele diyet menün beni bitirdi şimdi,acıktırdın beni.Elimden bir kaza çıkmadan ,gideyim uyuyayım ben.İyi geceler canım.Saat bayağı olmuş
Keşke tavuk menumu hiç demeyeydin. Derin bi yaram var o konuda iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…