Hadi hadi, yeme bizi. Kocan senden ne çekmişti, belli ki hep cekiyor. Oyle kolay mi bulasık makinesinin yanina gitmek, sen başarıp hep gidiyorsunYok kız yaşlandım ben,siz daha cazip geliyorsunuz
Ne yapayım canım.Eşim hasta olmuş,benim ses kısıldı,kızın boğazı iltihaplanmış,oğlanın başı ağrıyor.Yok kız oflu doktor olurmu tüm doktorlar diyorneler yapıyorsun hatun
He he doktor diyor, kakao bacı doktordoktor diyor ben demiyorum ki.. Nasılsın nanam
Abovvvv toptan hasta olmussunuz Geçmiş olsun şifa olsunNe yapayım canım.Eşim hasta olmuş,benim ses kısıldı,kızın boğazı iltihaplanmış,oğlanın başı ağrıyor.Madem keramet oflularda,biraz bize uğrasana
Sen elbet evlenip buralara geleceksin,yazıyorum bunları,sana hatırlatacağımHadi hadi, yeme bizi. Kocan senden ne çekmişti, belli ki hep cekiyor. Oyle kolay mi bulasık makinesinin yanina gitmek, sen başarıp hep gidiyorsun
Teşekkür ederim canım.Atlattık sayılır,hafif kaldı.Millet soğuklarda duruyor taş gibi,biz sıcacık evin içinde hasta oluyoruz.Sen ne yaptın?Yeni işine alışabildin mi?Abovvvv toptan hasta olmussunuz Geçmiş olsun şifa olsun
Alistim canım .su aralarda salgın var be gülümTeşekkür ederim canım.Atlattık sayılır,hafif kaldı.Millet soğuklarda duruyor taş gibi,biz sıcacık evin içinde hasta oluyoruz.Sen ne yaptın?Yeni işine alışabildin mi?
senden korumak içinMesajı aldım
Sen talhayasiri neden takip ediyorsun bakayım
iyi geceler canimHerkesle iyi geceler
geçmiş olsun hepiciginizeNe yapayım canım.Eşim hasta olmuş,benim ses kısıldı,kızın boğazı iltihaplanmış,oğlanın başı ağrıyor.Madem keramet oflularda,biraz bize uğrasana
Kakao sen madalyaları hangi tariflerle almıştın,konularına baktım ama hangisiyle aldığını anlamadımAlistim canım .su aralarda salgın var be gülüm
Diyet yemekleri ve anne kurabiyeleri kategorisi madalyalarin üstüne tiklayinca gorunuyo zatenKakao sen madalyaları hangi tariflerle almıştın,konularına baktım ama hangisiyle aldığını anlamadım
Bende saf gibi hangi yarışmadan aldı diye profilden konulara giriyorumDiyet yemekleri ve anne kurabiyeleri kategorisi madalyalarin üstüne tiklayinca gorunuyo zaten
Niye buraya geleyim, bulaşık makinesinin yanına giderim; öğretmenim deynepnazSen elbet evlenip buralara geleceksin,yazıyorum bunları,sana hatırlatacağım
Tabii kadının mutfağı temiz olmalıdır .Bulaşık makinası bitince boşaltılmalıdır.Tezgahın üstündekiler makinaya yerleşmelidir.Güzel öğretiyorum değil mi?Niye buraya geleyim, bulaşık makinesinin yanına giderim; öğretmenim deynepnaz
Tabi ki, temiz olacak, makinenin boşaltılması şart, ortalık temiz olsun ki delil kalmasın.Tabii kadının mutfağı temiz olmalıdır .Bulaşık makinası bitince boşaltılmalıdır.Tezgahın üstündekiler makinaya yerleşmelidir.Güzel öğretiyorum değil mi?
Mutfakta diyorsun yaniTabi ki, temiz olacak, makinenin boşaltılması şart, ortalık temiz olsun ki delil kalmasın.
Tabi ki mutfakta, bulaşık makinesinin yanındaMutfakta diyorsun yani
Yarışma konularına baktım da şimdi acıktım.Hele diyet menün beni bitirdi şimdi,acıktırdın beni.Elimden bir kaza çıkmadan ,gideyim uyuyayım benTabi ki mutfakta, bulaşık makinesinin yanında
Keşke tavuk menumu hiç demeyeydin. Derin bi yaram var o konudaYarışma konularına baktım da şimdi acıktım.Hele diyet menün beni bitirdi şimdi,acıktırdın beni.Elimden bir kaza çıkmadan ,gideyim uyuyayım ben.İyi geceler canım.Saat bayağı olmuş
Merak ettim simdiKeşke tavuk menumu hiç demeyeydin. Derin bi yaram var o konudaiyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?