Nevreste'nin konuda bir sürü tatlı var çoğuda detaylı tarif onlardan birini eklersem olur muYok öyle güzel olmuyor,tamam tek tek 70 kat yap.Sana bir iyilik yapayım.Nevrestenin mutfağı diye birinin yemek sayfası var,oradan kopya çek .Ama diğer yarışmacılar seni döverse karışmam.
Nevreste'nin konuda bir sürü tatlı var çoğuda detaylı tarif onlardan birini eklersem olur mu
Tamam onlardan bir kısmını sen al bir kısmını benBenim niye aklıma gelmedi,kopyala yapıştır yapayım da ben açayım.Kimseye söyleme ikimizede yeter.Aramızda casus olabilir.
Aha da duydular bile. @talhayasir gelmiş,merdanen kolayda mı,az göster de gözü korksunTamam onlardan bir kısmını sen al bir kısmını benAma kimse duymasın aramızda
Aha da duydular bile. @talhayasir gelmiş,merdanen kolayda mı,az göster de gözü korksun
Vız gelir merdane banaAha da duydular bile. @talhayasir gelmiş,merdanen kolayda mı,az göster de gözü korksun
Kapı dinlemek ayıp ,bilmiyor musun sen?Vız gelir merdane banaduydum herseyi
Bence ağlayalımKapı dinlemek ayıp ,bilmiyor musun sen?Başkalarına anlatırsan senin o güllerini soldururuz
Olur olurBilmem kiii
Tamam tamam gullerime karismayinKapı dinlemek ayıp ,bilmiyor musun sen?Başkalarına anlatırsan senin o güllerini soldururuz
Aferin sanaTamam tamam gullerime karismayinben bisey duymadim konu neydiiiiii
Onun kocası yok diye biliyorum@talhayasir eşeğin rujunun yanağında izi kalmış,iyi sil,kocan hesap sormasın
Heeee doğru ya bekardı,annesi babası şüphelenir o zamanOnun kocası yok diye biliyorum
Açıklama yapsa inanmazlardaHeeee doğru ya bekardı,annesi babası şüphelenir o zaman
Ama ne sirin esekti oyle evli degilim canim merak etme@talhayasir eşeğin rujunun yanağında izi kalmış,iyi sil,kocan hesap sormasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?