Seninle ilgilendiğimi gösteriyorumYemezlerKarşında konuya yeni yazan üye yok artık
Akıllandım artık,masum duygularımdan faydalandın daha önce
Gazla çalışmıyorum artık
Yinede kapıyı çok hafif kıyık bırakayım,ne olur ne olmaz(şaka şaka umutlanma)
Mesaj yazmadan önce profilimdeki mesajlarımı beğenmenin özel bir anlamı yok değil mi?
Seninle ilgilendiğimi gösteriyorumSende benim gibi tatlı birine kıyamaz tatlını yaprsın diye düşünüyorum
Cümlenin sonunda büyük hayal kırıklığına uğradımÇok duygulandım.Bana bu kadar değer verdiğini bilmek hoşuma gitti.Madem bu kadar çok istiyorsun katılmamı ,katılayım bari ,diyeceğimi sanıyorsun değil mi?
Cümlenin sonunda hayal kırıklığına uğramamıştırsın inşallah
İlk üçe değil miydi prolukEvet sadece 1.ye verilecek
Haklısın hiçbir zaman ümidimizi kesmemeliyiz .Gün doğmadan neler doğar.Sakla samanı gelir zamanı(yok bu olmadı sanki)Cümlenin sonunda büyük hayal kırıklığına uğradım
Ama sen bana sürpriz yapacaksın biliyorum
O geçen kategoride bittiİlk üçe değil miydi proluk
Tabi canım daha çok vaktimiz var acele etme mutlaka yaparsınHaklısın hiçbir zaman ümidimizi kesmemeliyiz .Gün doğmadan neler doğar.Sakla samanı gelir zamanı(yok bu olmadı sanki)
Degilmisİlk üçe değil miydi proluk
Yanılıyorsun.İlk üçe proluk ,yalnız birinciyede hadiye var.1.sayfaya bak.Degilmis
Oh zor yırtmışım. Kendime şansız derdim. Kesinlikle sansliyimO geçen kategoride bittiBundan sonra sadece 1.ye verilecek
Nana kıl payı kurtardın
Kesinlikle çok şanslısınOh zor yırtmışım. Kendime şansız derdim. Kesinlikle sansliyim
Kesinlikle çok şanslısın
O kuralları Kazen koyuyor ben bilmemNeden 20 kişi katılıyor da sadece 1.ye ayrıcalık tanınıyor.Küstüm sizinle oynamayacağım.
Gel kardeşim yeni kategoriyi beraber seçelimNevreste ciğim, sonraki kategori ne olacak acaba, ben düşünmeye başlayayım en iyisi
Çünkü yarışmanın başında bu kadar katılım olunca ve daha katılacak tarifleri düşündükçe, heleki sunumları gördükçe.. Ben umutlarımıda aldım gidiyorum
Kabul etmezlerkiGel kardeşim yeni kategoriyi beraber seçelim
Nevreste ciğim, sonraki kategori ne olacak acaba, ben düşünmeye başlayayım en iyisi
Çünkü yarışmanın başında bu kadar katılım olunca ve daha katılacak tarifleri düşündükçe, heleki sunumları gördükçe.. Ben umutlarımıda aldım gidiyorum
Siz düşünün uygun olursa ikna ederizGel kardeşim yeni kategoriyi beraber seçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?