- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Nevos abartmayalim istersenProfilindeki tarifleri incele sonra konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevos abartmayalim istersenProfilindeki tarifleri incele sonra konuşalım
Demeyin öyle, kızlar bana düşman olacakProfilindeki tarifleri incele sonra konuşalım
Çok güzel bir tarifAa bende bugun baktim bu tarife ama yapanin beni oldugunu unutmusum
Herşey ortadaNevos abartmayalim istersen
Keske tekrar kurabiyeler yapilsa super bi tarifim vardiÇok güzel bir tarif
Ortalığı sen karıştırınDemeyin öyle, kızlar bana düşman olacak
Herşey ortada
Tekrar yaparız inşaallahKeske tekrar kurabiyeler yapilsa super bi tarifim vardi
Ondan sonra yapilmadi sanirimKeske tekrar kurabiyeler yapilsa super bi tarifim vardi
Sen tarifini hafife alıyorsunOylama farklı olabiliyorB Be_Ni_1012 hodri meydan bakalım kim sondan ikinci olacak
BenB Be_Ni_1012 hodri meydan bakalım kim sondan ikinci olacak
Kısmet canim cok isterimOndan sonra yapilmadi sanirim
Tekrar yapilsa yine patlama yasanir eminim o zaman cok katilim olmustu
Hem o guzel tarifide goruruz
Ben birşey yapmadım, sadece tarihinin güzel olmadığı için paylaşmadığı gerçeğini ortaya çıkardımOrtalığı sen karıştırın
Annem bile bayıldı çıtır lokmalaraSen tarifini hafife alıyorsunOylama farklı olabiliyor
O zaman tarifini eklesin görelimBen birşey yapmadım, sadece tarihinin güzel olmadığı için paylaşmadığı gerçeğini ortaya çıkardım
Hayır ben! Sen sonuncu
Bilindik,güzel bir tarif Bu sebeple fazla oy alabilirAnnem bile bayıldı çıtır lokmalara
Aklim kaldi lokmalardaAnnem bile bayıldı çıtır lokmalara
Tabi ki ama damak zevkine göre lokma pek tercih edilmediğini biliyorum. Ama KK kadınlar değişik sonucu bilemeyiz, ama bu bacıyı gecerimSen tarifini hafife alıyorsunOylama farklı olabiliyor