Hadi barışın bakalımAyyy ölürüm sana benn, dur @talhayasir i opeyim de barisalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi barışın bakalımAyyy ölürüm sana benn, dur @talhayasir i opeyim de barisalim
Birazcık tırsıyoruzBelkide paylasmam ben renk olsun istemistim
Istemiyolar sanirsam
Nana bugün cok hasin korktum yaaKız inanma en fazla mause ile "" ifadesini koyar
Ozel bir yemek pasta yaparsam cekerim genelde hobi oldu bende tatlin super onu soylim once gelemedim yazmaya yogunluktan benimkide idare eder isteResim çekerken de beni mi dusundun ozelden resmi gönder, tatlimla yarışması için yeterli mi bi bakayım
Ben yordummu her istediginde burdaydimEvet canım
Bknz; sıyrılma çabalarıBelkide paylasmam ben renk olsun istemistim
Istemiyolar sanirsam
Korkmayin cnm bisi yapmiyorum bak kac yarismadirSenden korkuyoruz
Barismazsan barışma be
Hiç idare eder olduğunu düşünmüyorumOzel bir yemek pasta yaparsam cekerim genelde hobi oldu bende tatlin super onu soylim once gelemedim yazmaya yogunluktan benimkide idare eder iste
Yok canım sende sağol her zaman katılıyorsunGüzel tariflerini ve sunumlarını bizimle paylaşıyorsunBen yordummu her istediginde burdaydim
Istemezseniz giderim dahada gelmemBknz; sıyrılma çabaları
Kaç oldu canım1 yıldan fazla oldu birlikteyizKorkmayin cnm bisi yapmiyorum bak kac yarismadir
Altta kalma iki tanede sen vurNevreste eeeee gördun dimi hep boyle bunlar tövüyolar benii
Hic yormamHiç idare eder olduğunu düşünmüyorum
Yok canım sende sağol her zaman katılıyorsunGüzel tariflerini ve sunumlarını bizimle paylaşıyorsun
Yok canım o kadar değil bir yere gidemezsinIstemezseniz giderim dahada gelmem
Belkide gelir buda burda dursun derim
Sene 2015 aylardan subatti sanirim hersey bir kurabiyeyle baslamistiKaç oldu canım1 yıldan fazla oldu birlikteyiz
Bunun Türkçe çevirisi; tatlı beceremedim, en iyisi beni küstürsünlerde kacayim benIstemezseniz giderim dahada gelmem
Belkide gelir buda burda dursun derim
Arkam sağlam nasilsa nevos sagolsun