- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Kendiyle beraber bir çok kişininBittin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendiyle beraber bir çok kişininBittin sen
O benden korksun garanti 7 sayım varBittin sen
Bir sene once baslamisti yarisma maceram madalyalar son aylarda geldi dusun artik ne kadar calismissamOoooooo bi sene diyon, o biz gelmeden önceydi. Zaten sanırım yanlışlıkla seni seçmişler
Nana'yı kibleyelimKendiyle beraber bir çok kişinin
Bacım sen kenarda bekle zaten birinciliğe gidiyor, havada karada herkesi sollarsinKendiyle beraber bir çok kişinin
Ben tüm tarifleri biliyorumBir sene once baslamisti yarisma maceram madalyalar son aylarda geldi dusun artik ne kadar calismissam
Ne olur ne olmaz dursun diye cekmistimResimleri çekildi mi
Ben miBacım sen kenarda bekle zaten birinciliğe gidiyor, havada karada herkesi sollarsin
Doğruyu söyleyeni yarışma sayfasında kiblerlermisNana'yı kibleyelim
Eveeeetttt en az 2.likBen mi
Madalyalar gerçek hayal değil korkmalısınSen dinler katılma falan demen lazımDoğruyu söyleyeni yarışma sayfasında kiblerlermis
Cokmu istiyo nana tamam o zaman eklerim
Yok canim ben seker hamurunun akiskan hali diyorum cunku tadi ayni seker hamuru gibi tabaga sıktiktan kisa bi sure sonra katilasiyo hemenAyy ben onu sos sandım
Be_ni_12, Nuryolu varken, biblo gibi güller dururken bilemiycem..Eveeeetttt en az 2.lik
Nasıl bir tatlı yaptınUmarım baklava değildirCokmu istiyo nana tamam o zaman eklerim
Cidden mi cok mutlu oldum aslinda genelde degisik seyleri cok severim artik ailem ve cevremdekiler alisti cikolata kasesi koydum profilime siz gulleri gorunce cok kızmayın diye amaVayyy be sende ne cevherler varmışBirde bizi kandırıyorsun helva yaparım falan
Harika olmuş canım
Hadi hadi yeme bizi, içinde vardı dimi çakal seniCokmu istiyo nana tamam o zaman eklerim
Maşaallah canım çok beceriklisinCidden mi cok mutlu oldum aslinda genelde degisik seyleri cok severim artik ailem ve cevremdekiler alisti cikolata kasesi koydum profilime siz gulleri gorunce cok kızmayın diye ama
Deynep abla icimi okudun Nevreste en cokta goruntu kalitesi düşsünSenin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bak