- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Ama boyle kuserseniz olmazkiBe_ni_12, Nuryolu varken, biblo gibi güller dururken bilemiycem..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama boyle kuserseniz olmazkiBe_ni_12, Nuryolu varken, biblo gibi güller dururken bilemiycem..
Nana, acıtasyon yapıp aslında şeyedebilirdik.. Şimdi ayıkla pirincin taşınıHadi hadi yeme bizi, içinde vardı dimi çakal seni
Sen dur hele kakao bacimda gelecek, şans işi bu, ama dünyanın en harika sunumu da gelse senin çikolatalı tatlı kazanır, tabi bence öyle. Kk kadınlarına pek güven olmuyorBe_ni_12, Nuryolu varken, biblo gibi güller dururken bilemiycem..
Baklava degil ama serbetliNasıl bir tatlı yaptınUmarım baklava değildir
Hu huuuuuSen korkma ben hep arkandayımBirşey yapamazlar
Vallahi benim için sorun değilSen ne yaparsan yap eminim muhteşem olmuşturYarışmacılar düşünsünBaklava degil ama serbetli
Yok kiz sen istedin diye yoksa niye ugrasayim o kadar bu guzel lezzetide paylasayim diyeHadi hadi yeme bizi, içinde vardı dimi çakal seni
Sen deynepten kork, sağ gösterip sol vuruyor o, hatta verdiği oyu geri bile alıyorHu huuuuu
Wallaha telefondan cektim fotolariZaten tabakların deseni minik siyah yapraklar sanırım, kırmızı yeşilillerde dr oetker dekor ürünüymüş, yani o dekor şeysine gerek yok muş
Ayrıca ilk 5 e girene fotoğraf makinası yollasalar ya
Hatta ilk 5 konu açana
Şimdi Nevrestenin iç sesi :Önünden ye diyor
Kız inanma en fazla mause ile "" ifadesini koyarHu huuuuu
Offff kızlar yandıkBomba tarif geliyorYok kiz sen istedin diye yoksa niye ugrasayim o kadar bu guzel lezzetide paylasayim diye
Ya bende telefondan çektim, ama mat çıkıyor, sinir oldum, yeni telefon sözde.. Derdi neyseWallaha telefondan cektim fotolari
Sende beni kaile almazsın öyle miKız inanma en fazla mause ile "" ifadesini koyar
Alistik artik deynepnaz aSen deynepten kork, sağ gösterip sol vuruyor o, hatta verdiği oyu geri bile alıyor
BendeSen beni hiç yormadım hemen katıldın
Resim çekerken de beni mi dusundun ozelden resmi gönder, tatlimla yarışması için yeterli mi bi bakayımYok kiz sen istedin diye yoksa niye ugrasayim o kadar bu guzel lezzetide paylasayim diye
Belkide paylasmam ben renk olsun istemistimOffff kızlar yandıkBomba tarif geliyor
Evet canım
Senden korkuyoruzBelkide paylasmam ben renk olsun istemistim
Istemiyolar sanirsam
Ayyy ölürüm sana benn, dur @talhayasir i opeyim de barisalimSende beni kaile almazsın öyle mi