• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yoksa ben geldim diye mi gidiyorsun:63:Merdanem meşhurdur:KK53:Tatlı gelmezse sana doğru koşacak:rolleyes:
Daha önce tadına bakmıştım o merdanenin.
:KK58:Şimdi anladım,sen o merdaneyle tatlı açıyordun,seni çağırıncada elinden merdaneyi bırakmadın,bende yok yere günahını aldım.:KK53:

Daha önce tadına bakmıştım o merdanenin.
:KK58:Şimdi anladım,sen o merdaneyle tatlı açıyordun,seni çağırıncada elinden merdaneyi bırakmadın,bende yok yere günahını aldım.:KK53:
Ne tatlısı:KK30:Hem ben revani yapacağım ,revani merdane ile zor olur:KK53:

Tabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettim:KK23:
Senin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bak:KK53:

Yettim gari
index.php
Kim karışıyor bakalım
index.php
:KK45:
Nevresteemmmm bunlar beni cok hirpaladi:KK61::KK61:

Senin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bak:KK53:
Konu düzenlendi :cry:Bu saatten sonra değiştiremem:-)Baştan bilseydik yok ederdik:KK70:

Zaten tabakların deseni minik siyah yapraklar sanırım, kırmızı yeşilillerde dr oetker dekor ürünüymüş, yani o dekor şeysine gerek yok muş :KK53:
Ayrıca ilk 5 e girene fotoğraf makinası yollasalar ya:KK53:
Hatta ilk 5 konu açana :oops:
Şimdi Nevrestenin iç sesi :Önünden ye diyor :oops:

Zaten tabakların deseni minik siyah yapraklar sanırım, kırmızı yeşilillerde dr oetker dekor ürünüymüş, yani o dekor şeysine gerek yok muş :KK53:
Ayrıca ilk 5 e girene fotoğraf makinası yollasalar ya:KK53:
Hatta ilk 5 konu açana :oops:
Şimdi Nevrestenin iç sesi :Önünden ye diyor :oops:
Sadece 1.ye hediye var:KK23:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:1 saat olacak iyi geceler mesajı yazalı hala burdayım.Bu sefer arkama bakmadan kaçıyorum:KK55:
İyi geceler:KK68:
Pazar günü herkes evde oluyor tatlı yap yesinler :KK45:Ev ahalisi bayram etsin diye söylüyorum:KK53:Bizim için birşey istiyorsam namertim:-)

Back