Tabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettimIltifat mi aman Yarabbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettimIltifat mi aman Yarabbi
Daha önce tadına bakmıştım o merdanenin.Yoksa ben geldim diye mi gidiyorsunMerdanem meşhurdurTatlı gelmezse sana doğru koşacak
Sagol canimmmBu arada tabaklarında çok şık Talhayasir
Ne tatlısıHem ben revani yapacağım ,revani merdane ile zor olurDaha önce tadına bakmıştım o merdanenin.
Şimdi anladım,sen o merdaneyle tatlı açıyordun,seni çağırıncada elinden merdaneyi bırakmadın,bende yok yere günahını aldım.
Ben yaptim Nevreste m dr.Oetker in var boyle fis halinde seker hamuru gibi renk renkTabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettim
Nevroş sos oTabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettim
Ayy ben onu sos sandımBen yaptim Nevreste m dr.Oetker in var boyle fis halinde seker hamuru gibi renk renk
Vayyy be sende ne cevherler varmışBirde bizi kandırıyorsun helva yaparım falanBen yaptim Nevreste m dr.Oetker in var boyle fis halinde seker hamuru gibi renk renk
Senin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bakTabağın üzerindeki kırmızı,yeşil minik desenler tabağın desenimi senmi yaptın çok merak ettim
Nevresteemmmm bunlar beni cok hirpaladiYettim gariKim karışıyor bakalım
İyii ki sordumNevroş sos o
Konu düzenlendi Bu saatten sonra değiştirememBaştan bilseydik yok ederdikSenin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bak
Sen korkma ben hep arkandayımBirşey yapamazlarNevresteemmmm bunlar beni cok hirpaladi
Zaten tabakların deseni minik siyah yapraklar sanırım, kırmızı yeşilillerde dr oetker dekor ürünüymüş, yani o dekor şeysine gerek yok muşSenin yetkin var,düzeltme yapabiliyorsun.O desenleri sil,yaprakları da sil,tabakların etrafındaki süsleri de sil,görüntü kalitesini de düşür,talhanın özel isteğiymiş,söylemeye çekiniyormuş,benden rica etti,arkadaşlara çok mahçup oldum dedi,gerçek diyorum bak
İspikçi seniNevresteemmmm bunlar beni cok hirpaladi
Sadece 1.ye hediye varZaten tabakların deseni minik siyah yapraklar sanırım, kırmızı yeşilillerde dr oetker dekor ürünüymüş, yani o dekor şeysine gerek yok muş
Ayrıca ilk 5 e girene fotoğraf makinası yollasalar ya
Hatta ilk 5 konu açana
Şimdi Nevrestenin iç sesi :Önünden ye diyor
İyi geceler1 saat olacak iyi geceler mesajı yazalı hala burdayım.Bu sefer arkama bakmadan kaçıyorum
Hoşgeldin Beni'cimNasılsınSenin minikler nasılIyi geceler hanimlar hayirli olsun yeni kategori