Bayağı olmuşmaşallah büyümüşler bizim yazistigimiz dönem 6 yasindaydilar oglan da 6 aylikti sanırım
maşallah evet bayagi olmuşBayağı olmuşOğlum 5.5 yaşında anaokuluna gidiyor..Önümüzdeki yıl 1. sınıfa başlayacak
Maşaallah kocaman olmuşmaşallah evet bayagi olmuşbenim oğlumun varligi bile yoktu o zamanlar 4 olacak o da baksana zaman cidden hızla geçiyor
Bana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim2 gündür yerimde sayıyorum oylamadaNevoş kafa kafaya gidiyoruz
Kız sizin düğün aile arasında mı?Pişmişini koyamıyorum düğüne pişecek çünki
Böyle dik yerleştirilip pişince aynen çiğsi boyutunda kalır hiç açılmaz . Deynebin dediği gibide üstüne biber salçası z.yavğ ve limon suyuylada sos döküldümü (pişerken ) dadından yenmez hale gelir.
Eki Görüntüle 1822830
Allah bereket versin, hiç yoktan iyi bizim deBana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim
Geçen yarışma da da 1.belli idi,2.yarışmacılar başabaş gidiyordu,onun heyecanı vardı,şimdi de aynı.Bana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim
Bana da sabahtan beri 1 oy gelmişBana 1 oy gelmiş, kesin bu durmaz devam ederim
Kız 2 ve 3 e odul yokkiGeçen yarışma da da 1.belli idi,2.yarışmacılar başabaş gidiyordu,onun heyecanı vardı,şimdi de aynı.
Tabi ki herkes 7 puan olamaz havamiz yeterAllah bereket versin, hiç yoktan iyi bizim de
Geçen yarışma ile bu yarışma arasındaki oy farkim 192 oyBana da sabahtan beri 1 oy gelmiş
Onu da yazacaktım da,daha önce çok yazdığımdan yazmadım.Kız 2 ve 3 e odul yokki
Tabi ki herkes 7 puan olamaz havamiz yeter
Benim de 96Geçen yarışma ile bu yarışma arasındaki oy farkim 192 oy
Değil mi yaniKız 2 ve 3 e odul yokki
Tabi ki herkes 7 puan olamaz havamiz yeter
Diğerlerini boşverelim, biz 3ümüz yarışalım
Tamam öyle yapalımDeğil mi yani
Diğerlerini boşverelim, biz 3ümüz yarışalım
Ama çok dile getirmeyelim, gelip oyunu geri alanlar olabilirTamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalım
Nevoş profil mesajlarına da link gönderdin mi?Ben farketmedim deTamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalım
EvetTamam öyle yapalımYarışmaya biraz heyecan katalım
Aeben hariç hepimiz 2 ileri 1 geri sayıyoruz2 gündür yerimde sayıyorum oylamadaNevoş kafa kafaya gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?