• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Baklava avantajlı bunu kimse inkar edemez baklava oldugu icin aeben birinci degil canim Baklavasının hakkını verdiği icin birinci :KK59:
Ben kendim için demiyorum ama şöbiyetler de hakkını vererek yapılmıştı,dilber dudağı da,çikolatalı baklava da.Şimdi böyle söyleyince Onlara haksızlık yapılmış olur.:KK66:

Maşaallah:KK45: aeben aeben bunu uzun zamandır hakediyordu:KK73:Bir madalyası olması gerekiyor:KK45:
Ama bizede 3-5 oy verseler fena olmaz:KK70:
:68:
Aslında damak bohçası böregimle ve kajun baharatlı balıkla ilk 3 'e girmeyi bekliyordum lakin sıgara böreği ve kılçıksız hamsi bizi altetti :D:D
Karlıdağ kurabiyemlede zaten 3. Lük almıştım . :-) baklava aslında diğer tarifleriminde oy toplamını getirdi bana :68:
Herkese teşekkür ediyorum . Seviyorum sizleri :68:

Bu mesaj 1. Likten daha önemli benim için . Çokk teşekkür ederim :KK68::KK68:
Gercekten kazanamayacaksam senin birinci olmani isterdim:KK36: canim cok tebrikler helede gazete altindan okunuyorya bittim ona biz küçükken annem baklava actiginda ince olduguna bakmak icin altina farkli nesneler koyardik net bi sekilde görünüyosa tamam olmus derdik gazete koyarak en iyi sekilde gostermissin sen :KK9:annemde cok begendi baklavani canim

aeben aeben kimse seni takmıyor,daha oy vermeyin diyorsun,hala veriyorlar,geri iade et oyları,ziyan olmasın:KK53:
Evet ya ben vermeyin dedikçe bakıyorumda sadece benim oylar artıyor :D %30 oy oranına yaklaşmış . Daha önce olmuşmuydu bu bilmiyorum .

Oylar deynepnaza lütfen ;):-)

Gercekten kazanamayacaksam senin birinci olmani isterdim:KK36: canim cok tebrikler helede gazete altindan okunuyorya bittim ona biz küçükken annem baklava actiginda ince olduguna bakmak icin altina farkli nesneler koyardik net bi sekilde görünüyosa tamam olmus derdik gazete koyarak en iyi sekilde gostermissin sen :KK9:annemde cok begendi baklavani canim
annenize saygılarımı iletin :68:

Ben kendim için demiyorum ama şöbiyetler de hakkını vererek yapılmıştı,dilber dudağı da,çikolatalı baklava da.Şimdi böyle söyleyince Onlara haksızlık yapılmış olur.:KK66:
Hepsi öyle ama aeben birinci sadece onu tebrik etmek istedim söbiyet konusuna yeniden hic girmicem konusmak istemiyorum çünkü yinede tum arkadaslarimin ellerine saglik diyorum:KK9:

Şimdi komşu ablamın kızının düğünü için yaprak sarmaya gidicem . Akşama kadar kaç kilo sararım bilmem .
Deynebe gösterem yaprak nasil sarılıyormuş :KK70::KK70::KK70:
Bi sekilde yaprak sarma sekli var cok şık görünüyo belki biliyosunduro_O

Şimdi komşu ablamın kızının düğünü için yaprak sarmaya gidicem . Akşama kadar kaç kilo sararım bilmem .
Deynebe gösterem yaprak nasil sarılıyormuş :KK70::KK70::KK70:
İncecik sarmayı kastediyorsan ben de sararım:pO zaman sadece yaprak yiyormuş gibi oluyor insan,az içini fazla koyunca seviyorum ben:KK45:
Acaba tombul ,küçük sarılıyor ,onu mu kastediyorsun:KK64:

İncecik sarmayı kastediyorsan ben de sararım:pO zaman sadece yaprak yiyormuş gibi oluyor insan,az içini fazla koyunca seviyorum ben:KK45:

Acaba tombul ,küçük sarılıyor ,onu mu kastediyorsun:KK64:
Yok ince sariliyo tencereye farkli giriyo sunumu cok guzel oluyo

Taltacım hangi şekil ? Ben düz yerde sararım , içini az koyarım kalem modunda olur . Pişerkende altına evde olursa kaburgalı etli kemik koyarım . Bayramda okadar ev gezeriz benim bebeler benimkinden başka yapragı yemezler kezzet açısından çıta yüksek yani ;) böregin yanında vardı sanırım daha önceki yarışmalarda eklemiştim ;).

Taltacım hangi şekil ? Ben düz yerde sararım , içini az koyarım kalem modunda olur . Pişerkende altına evde olursa kaburgalı etli kemik koyarım . Bayramda okadar ev gezeriz benim bebeler benimkinden başka yapragı yemezler kezzet açısından çıta yüksek yani :KK66: böregin yanında vardı sanırım daha önceki yarışmalarda eklemiştim :KK66:.
Yok bizde ince sararız ama bizde etli degil genelde zeytinyaglı tercih edilir:KK66:sunum olarak aslinda gecen gün ablam yapmisti foto var sanirim bi bakayım

Taltacım hangi şekil ? Ben düz yerde sararım , içini az koyarım kalem modunda olur . Pişerkende altına evde olursa kaburgalı etli kemik koyarım . Bayramda okadar ev gezeriz benim bebeler benimkinden başka yapragı yemezler kezzet açısından çıta yüksek yani :KK66: böregin yanında vardı sanırım daha önceki yarışmalarda eklemiştim :KK66:.
Benim de öyle ince uzun sardıklarım vardı da ,tabağın boyuna göre olanları ayırdım:KK45:

20160426_143710.jpg 20160426_143652.jpg
Tencere boyle sık diziliyo sonrada ters cevirerek sunum yapiliyo biz cok begendik

Tencereye böyle dizdiğim oluyor benim:cool:Ama servisi böyle yapmıyorum,bir de ben indirme yakını soğanlı,şalçalı,baharatlı sos ta yapıyorum:KK66:
Hmm soslu hic yemedim belki farkli olur tencereye boyle dizersen sunumuda boyle yap bence:KK66:ozellikle misafirler icin masada bu sekilde guzel duruyo

Back