- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
baklavadan baklavaya fark var, aeben o gazeteyi koymayaydı, bu kadar oy almazdı sanırım, tüm suç gazetedeSunumu ve cekimleri süper ama elbetteki baklava oldugu icin avantaj sahibiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baklavadan baklavaya fark var, aeben o gazeteyi koymayaydı, bu kadar oy almazdı sanırım, tüm suç gazetedeSunumu ve cekimleri süper ama elbetteki baklava oldugu icin avantaj sahibiydi
senin burmanda çok güzeldi canım, keşke 5 tane oyum olsaydıBenimki de,Nevresteninki,nuryolunun,Be_ninin ki de baklava çeşitiydi,üstelik Onların çekimi de güzeldi.
hele senin gül tatlına ne demeli, harikaSunumu ve cekimleri süper ama elbetteki baklava oldugu icin avantaj sahibiydi
baklavadan baklavaya fark var, aeben o gazeteyi koymayaydı, bu kadar oy almazdı sanırım, tüm suç gazetede
sana oy verenlere yolla
Bende sarma koydum ama yiyen olmadı
Olabilir,hatta oy kampanyası da başlatayım,deynepnaza oy verene sarma bedava,gel arakadaş gelllsana oy verenlere yolla
Yinede en guzel sunum aebenin sunumuydu sonuclar ortadaBenimki de,Nevresteninki,nuryolunun,Be_ninin ki de baklava çeşitiydi,üstelik Onların çekimi de güzeldi.
Tesekkur ederim canımhele senin gül tatlına ne demeli, harika
sarma mı dedinn, ne yapsam oy değiştirsem mi
Bende sarma koydum ama yiyen olmadı
Bende oyle dedim yani hakkını vermis baklavası Baklava olmus yanibaklavadan baklavaya fark var, aeben o gazeteyi koymayaydı, bu kadar oy almazdı sanırım, tüm suç gazetede
Madem içinden öyle geliyor,sen bilirsinsarma mı dedinn, ne yapsam oy değiştirsem mi
ya bak şimdi aklıma geldi diyetteyim ben şimdi, baklavanın üstüne sarma ağır mı gelir neMadem içinden öyle geliyor,sen bilirsin
adresi veriyorum özeldenOlabilir,hatta oy kampanyası da başlatayım,deynepnaza oy verene sarma bedava,gel arakadaş gelll
E bizde onu diyoruz işte,yok Onunki baklavaydı,o yüzden 1.oldu demen üzerine öyle yazdımYinede en guzel sunum aebenin sunumuydu sonuclar ortada
Bayramlarda ikisi bir arada ikram oluyor,iyi gidiyor beraberya bak şimdi aklıma geldi diyetteyim ben şimdi, baklavanın üstüne sarma ağır mı gelir ne
Sanaldan göndersem (fotosunu) olmaz mı?adresi veriyorum özelden
Günaydın.Yanlış yere günaydın demediniz değil mi?Daha önce oy verme dışında sizi görmedim de@aeben bana oy verin diye tehdit etmiş sizleri doğru mu acaba?
Yinede en guzel sunum aebenin sunumuydu sonuclar ortada
Baklava avantajlı bunu kimse inkar edemez baklava oldugu icin aeben birinci degil canim Baklavasının hakkını verdiği icin birinciE bizde onu diyoruz işte,yok Onunki baklavaydı,o yüzden 1.oldu demen üzerine öyle yazdım
Bu mesaj 1. Likten daha önemli benim için . Çokk teşekkür ederimBence sen birinciligi sonuna kadar hak ediyosun canim simdiden tebrik ederim sunumunu gördüm ve iste birinci dedim.ben kazanmasamda aklim birincilikte kalmicak. Cünkü hak eden kazandı. Iyiki sen kazandin