Ben kendim için demiyorum ama şöbiyetler de hakkını vererek yapılmıştı,dilber dudağı da,çikolatalı baklava da.Şimdi böyle söyleyince Onlara haksızlık yapılmış olur.Baklava avantajlı bunu kimse inkar edemez baklava oldugu icin aeben birinci degil canim Baklavasının hakkını verdiği icin birinci
Maşaallahaeben bunu uzun zamandır hakediyordu Bir madalyası olması gerekiyor
Ama bizede 3-5 oy verseler fena olmaz
Gercekten kazanamayacaksam senin birinci olmani isterdimBu mesaj 1. Likten daha önemli benim için . Çokk teşekkür ederim
Evet ya ben vermeyin dedikçe bakıyorumda sadece benim oylar artıyoraeben kimse seni takmıyor,daha oy vermeyin diyorsun,hala veriyorlar,geri iade et oyları,ziyan olmasın
annenize saygılarımı iletinGercekten kazanamayacaksam senin birinci olmani isterdimcanim cok tebrikler helede gazete altindan okunuyorya bittim ona biz küçükken annem baklava actiginda ince olduguna bakmak icin altina farkli nesneler koyardik net bi sekilde görünüyosa tamam olmus derdik gazete koyarak en iyi sekilde gostermissin sen annemde cok begendi baklavani canim
Hepsi öyle ama aeben birinci sadece onu tebrik etmek istedim söbiyet konusuna yeniden hic girmicem konusmak istemiyorum çünkü yinede tum arkadaslarimin ellerine saglik diyorumBen kendim için demiyorum ama şöbiyetler de hakkını vererek yapılmıştı,dilber dudağı da,çikolatalı baklava da.Şimdi böyle söyleyince Onlara haksızlık yapılmış olur.
Bi sekilde yaprak sarma sekli var cok şık görünüyo belki biliyosundurŞimdi komşu ablamın kızının düğünü için yaprak sarmaya gidicem . Akşama kadar kaç kilo sararım bilmem .
Deynebe gösterem yaprak nasil sarılıyormuş
@soocute %36,5 almış hamsisiyle,seni yenmiş he heEvet ya ben vermeyin dedikçe bakıyorumda sadece benim oylar artıyor%30 oy oranına yaklaşmış . Daha önce olmuşmuydu bu bilmiyorum .
Oylar deynepnaza lütfen
İncecik sarmayı kastediyorsan ben de sararımŞimdi komşu ablamın kızının düğünü için yaprak sarmaya gidicem . Akşama kadar kaç kilo sararım bilmem .
Deynebe gösterem yaprak nasil sarılıyormuş
Acaba tombul ,küçük sarılıyor ,onu mu kastediyorsunBi sekilde yaprak sarma sekli var cok şık görünüyo belki biliyosundur
Yok ince sariliyo tencereye farkli giriyo sunumu cok guzel oluyoİncecik sarmayı kastediyorsan ben de sararımO zaman sadece yaprak yiyormuş gibi oluyor insan,az içini fazla koyunca seviyorum ben
Acaba tombul ,küçük sarılıyor ,onu mu kastediyorsun
Taltacım hangi şekil ? Ben düz yerde sararım , içini az koyarım kalem modunda olur . Pişerkende altına evde olursa kaburgalı etli kemik koyarım . Bayramda okadar ev gezeriz benim bebeler benimkinden başka yapragı yemezler kezzet açısından çıta yüksek yaniBi sekilde yaprak sarma sekli var cok şık görünüyo belki biliyosundur
Bana yaprak sarma olsun da farketmez ,her türlü yerim benYok ince sariliyo tencereye farkli giriyo sunumu cok guzel oluyo
Yok bizde ince sararız ama bizde etli degil genelde zeytinyaglı tercih edilirTaltacım hangi şekil ? Ben düz yerde sararım , içini az koyarım kalem modunda olur . Pişerkende altına evde olursa kaburgalı etli kemik koyarım . Bayramda okadar ev gezeriz benim bebeler benimkinden başka yapragı yemezler kezzet açısından çıta yüksek yaniböregin yanında vardı sanırım daha önceki yarışmalarda eklemiştim .
Benim de öyle ince uzun sardıklarım vardı da ,tabağın boyuna göre olanları ayırdımTaltacım hangi şekil ? Ben düz yerde sararım , içini az koyarım kalem modunda olur . Pişerkende altına evde olursa kaburgalı etli kemik koyarım . Bayramda okadar ev gezeriz benim bebeler benimkinden başka yapragı yemezler kezzet açısından çıta yüksek yaniböregin yanında vardı sanırım daha önceki yarışmalarda eklemiştim .
Tencereye böyle dizdiğim oluyor benimEki Görüntüle 1822435 Eki Görüntüle 1822437
Tencere boyle sık diziliyo sonrada ters cevirerek sunum yapiliyo biz cok begendik
Hmm soslu hic yemedim belki farkli olur tencereye boyle dizersen sunumuda boyle yap benceTencereye böyle dizdiğim oluyor benimAma servisi böyle yapmıyorum,bir de ben indirme yakını soğanlı,şalçalı,baharatlı sos ta yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?