Haklısın nazar olabilirMaşaallah maşaallahMaşallah de nazar değmesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın nazar olabilirMaşaallah maşaallahMaşallah de nazar değmesin
Ben hesap makinası kullanıyorumBen abaküs kullandım
9 oyu 8 e düşer falan birinciliği kaçırırHaklısın nazar olabilirMaşaallah maşaallah
Yükselsin diye bekliyoruz düşmesine yüreğimiz dayanmaz9 oyu 8 e düşer falan birinciliği kaçırır
İyi gecelerHepinize hayırlı geceler
Hepinize hayırlı geceler
Allah rahatlık versinİyi geceler
Oylarım feda olsun arkadaşlarımaÖzellikle aeben'in oyları bölüşelim
Bence sen birinciligi sonuna kadar hak ediyosun canim simdiden tebrik ederim sunumunu gördüm ve iste birinci dedim.ben kazanmasamda aklim birincilikte kalmicak. Cünkü hak eden kazandı. Iyiki sen kazandinIhın ıhım artıkın oy istemiyorum
Töbe bismillah bunu diyecegim aklımın ucundan geçmezdi
Gelecek oylarım deynepnaz , nevoş , naniş ,bilinmeyen ve talhaya gitsin
Ihın ıhım artıkın oy istemiyorum
Nevoş,naniş,bilinmeyen ve talha da istemez,bana versinlerIhın ıhım artıkın oy istemiyorum
Eşim varken ben de gelemiyorum.Allahtan erken uyuyorhemen buraya kaçıyorumHayırlı sabahlar hanımlar
Akşamlar eşcazım yüzünden gelemiyorum sohbetden geri kalıyorum .aklımda sizde ha
Ne tesadüf sunumu görünce bende öyle dedimBence sen birinciligi sonuna kadar hak ediyosun canim simdiden tebrik ederim sunumunu gördüm ve iste birinci dedim.ben kazanmasamda aklim birincilikte kalmicak. Cünkü hak eden kazandı. Iyiki sen kazandin
Günaydın.Yanlış yere günaydın demediniz değil mi?Daha önce oy verme dışında sizi görmedim de@aeben bana oy verin diye tehdit etmiş sizleri doğru mu acaba?günaydın hanımlar
Sunumu ve cekimleri süper ama elbetteki baklava oldugu icin avantaj sahibiydiNe tesadüf sunumu görünce bende öyle dedim
Benimki de,Nevresteninki,nuryolunun,Be_ninin ki de baklava çeşitiydi,üstelik Onların çekimi de güzeldi.Sunumu ve cekimleri süper ama elbetteki baklava oldugu icin avantaj sahibiydi
yok canım ben daha önce burada yazıyodum ama bayadır uğramıyodum :) günaydın doğru yere verdim, teşekkür ederim sende aldın selamımıGünaydın.Yanlış yere günaydın demediniz değil mi?Daha önce oy verme dışında sizi görmedim de@aeben bana oy verin diye tehdit etmiş sizleri doğru mu acaba?