• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ihın ıhım artıkın oy istemiyorum :KK70::KK70:
Töbe bismillah bunu diyecegim aklımın ucundan geçmezdi :KK70::KK70:

Gelecek oylarım deynepnaz , nevoş , naniş ,bilinmeyen ve talhaya gitsin :KK70::KK70:
Bence sen birinciligi sonuna kadar hak ediyosun canim simdiden tebrik ederim sunumunu gördüm ve iste birinci dedim.:KK200:ben kazanmasamda aklim birincilikte kalmicak. Cünkü hak eden kazandı. Iyiki sen kazandin:KK39:

Ihın ıhım artıkın oy istemiyorum :KK70::KK70:
Töbe bismillah bunu diyecegim aklımın ucundan geçmezdi :KK70::KK70:

Gelecek oylarım deynepnaz , nevoş , naniş ,bilinmeyen ve talhaya gitsin :KK70::KK70:
Nevoş,naniş,bilinmeyen ve talha da istemez,bana versinler:KK45::KK45::KK45:

Bence sen birinciligi sonuna kadar hak ediyosun canim simdiden tebrik ederim sunumunu gördüm ve iste birinci dedim.:KK200:ben kazanmasamda aklim birincilikte kalmicak. Cünkü hak eden kazandı. Iyiki sen kazandin:KK39:
Ne tesadüf sunumu görünce bende öyle dedim:KK53:

Günaydın:KK19:.Yanlış yere günaydın demediniz değil mi?:KK53:Daha önce oy verme dışında sizi görmedim de:KK45:@aeben bana oy verin diye tehdit etmiş sizleri doğru mu acaba?:KK8:
yok canım ben daha önce burada yazıyodum ama bayadır uğramıyodum :) günaydın doğru yere verdim, teşekkür ederim sende aldın selamımı:KK60:

canım aebenin baklavasını gören başka bir tatlıya oy veremez herhalde, eli gitmez:KK53:, gerçekten çok güzeldi:KK200:

Back