Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava atmıyacağım, gelip gidip baaakk madalya diyeceğimDeynep katılmayacağı için öyle bir ihtimal bile yok sende 1. olursan bol bol hava atarsın
Var diye biliyorum canımBu kategoride ihtiyaç yokNevreste bacı dikkatimi çekti de sanki birinciye pro da yok, sadece hediye ve madalya yazıyor
Hava atmıyacağım, gelip gidip baaakk madalya diyeceğim
Doğru, aeben ablamin zaten varVar diye biliyorum canımBu kategoride ihtiyaç yok
Evet canım varDoğru, aeben ablamin zaten var
Deynepciğim..Aynı şeyleri hissediyoruz canım,ben de dilerdim proluk kazanmamı
Beddua döner dolaşır sahibini bulurben kimseye beddua etmemDeynepciğim..
Benim bedduam fena tutar
Hani diyeyim.. Son ah ettiğim kişinin akıbetini demeyeyim istersen
Neyse ya üzülmedim canım bu kadar el açması baklava icinde proluk olmasada memnunum halimden ayrica daha 3 günümüz var dimi 1.olamasamda arada gelir bikac oy hepberaber mutlu oluruzSadece 1.ye veriliyor canım
Haklı beddua da bilemem.. Aslında ah tutması diyelim..Beddua döner dolaşır sahibini bulurben kimseye beddua etmem
Cumartesi oylama bitiyorNeyse ya üzülmedim canım bu kadar el açması baklava icinde proluk olmasada memnunum halimden ayrica daha 3 günümüz var dimi 1.olamasamda arada gelir bikac oy hepberaber mutlu oluruz
2,5günmüs oda yeterCumartesi oylama bitiyor
Karar verdimde acaba corbaya katilsammi deynepin teorisine gore ilk katilimimla ilk 3teysem en fazla 2 kategori sonra madalya alirim2,5günmüs oda yeter
Sonuç ne olacak acaba ,çok heyecanlıCumartesi oylama bitiyor
3 gün bitti gelen 6 oy, 3 günde bi bu kadar gelirse 12 oyu zorlarim. Aeben ablamin 4 te biri kadar olurCumartesi oylama bitiyor
Acaba iki rakamlı bir oy alacakmıyızGerçi sen yaklaştınSonuç ne olacak acaba ,çok heyecanlı
Allah bereket versin saymaya yetişemiyoruz3 gün bitti gelen 6 oy, 3 günde bi bu kadar gelirse 12 oyu zorlarim. Aeben ablamin 4 te biri kadar olur
Maşallah de nazar değmesinAcaba iki rakamlı bir oy alacakmıyızGerçi sen yaklaştın
Ben abaküs kullandımAllah bereket versin saymaya yetişemiyoruz