- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Senden ötürü olduKorkuttun demek ki,utandırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden ötürü olduKorkuttun demek ki,utandırdın
Oylama başlayınca canlanırsın,gidin uyuyun yav,bırakamıyorum siziNapptiniz kizlar diri diri gomdunuz beni
Ooo baya isin var sabaha doversin beni artikkOooo,saat bayağı gelmiş,ben kaçayım.Herkese iyi geceler.
Uyuyacak mıyım hemen hayırrrr.Mutfağı son kez toparlayıp,makina durmuştur makinayı boşaltıp,odanın yüzündeki oyuncakları toplayıp,sabaha eşime pantolon ütüleyip,wcyi yıkayıp,sonra amaaan sabah kalkınca yaparsın dedikten sonra yatarım herhalde.
Napptiniz kizlar diri diri gomdunuz beni
Yedim akşam ama hala çay içiyorumBrunella bacım sende baklava mi yiyon
Birakma biziii deyneeeeeepppOylama başlayınca canlanırsın,gidin uyuyun yav,bırakamıyorum sizi
Sen yazana kadar dövdüm bile.Ooo baya isin var sabaha doversin beni artikk
Biz öyle süslü püslü şeylr görmek istimiyirizzzKıskandılar
Kocasına ayıp olur şimdi, gitsin gitsinBi
Birakma biziii deyneeeeeeppp
Kocası bekliyor. Ahhh pardonnn bulaşık makinesi diyecektimBi
Birakma biziii deyneeeeeeppp
Hıh ,nesini kıskanacakmışızKıskandılar
Bunu gülleri yaparken düşünecektinNapptiniz kizlar diri diri gomdunuz beni
Iyide benim tatlim susluydu kurdele murdele baglamadim kiiiiiBiz öyle süslü püslü şeylr görmek istimiyirizzz
Ben mi yok kıskanmadım kiKıskandılar
Kocasına ayıp olur şimdi, gitsin gitsin
Sizin dilinize düşeceğimi bilsem ,öyle bir söz eder miydim yav,temiz saf duygularımla oynadınız,affetmiyeceğim sizi,adam horul horul uyuyor,az önce tel titreşimde çalıyor diye odaya gittim uyanmasın diye ,horlama sesiymişKocası bekliyor. Ahhh pardonnn bulaşık makinesi diyecektim
Sen ye, bazıları da kilo vermeye çalışsın. Offf be adaletine dünya.. Getirin bir tabak baklava efkarlandimYedim akşam ama hala çay içiyorum
Yahu ben burada mükemmel bir tarif verdim günler önce..Iyide benim tatlim susluydu kurdele murdele baglamadim kiiiii
Sizin dilinize düşeceğimi bilsem ,öyle bir söz eder miydim yav,temiz saf duygularımla oynadınız,affetmiyeceğim sizi,adam horul horul uyuyor,az önce tel titreşimde çalıyor diye odaya gittim uyanmasın diye ,horlama sesiymiş