- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Al bitane daha kocik köylüBolulu hasan usta geldi aklıma sütlü tatlı ağırlıklı yapıyor ya
Iıı şey evet beynim yandı
Eşimin doğum günü o tarih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bitane daha kocik köylüBolulu hasan usta geldi aklıma sütlü tatlı ağırlıklı yapıyor ya
Iıı şey evet beynim yandı
Eşimin doğum günü o tarih
Sapık terbiyemi bozacaklar benimYok olmaz şiddete karşıyım. Savaşma seviş diyenlerdenim
Yok canım sevmek anlamında dedim ki art niyetim yoktuSapık terbiyemi bozacaklar benim
Kıskanmayınız efendimAl bitane daha kocik köylü
Cak bi tanedoverbasnuryolu da bu sefer süsleme yapmayacağına söz verdi,sözünde durmazsa Ona ne ceza versek
Sana da çaksam iyi olur,ne o güllerin hali,ilk girenin 7.olması gerekiyor.Sen bu durumu bozacak gibisinCak bi tanedoverbas
Hiç utanmiyordaKıskanmayınız efendim
Aşkitoşkum o benim
Kız bi tane daha vur, bi de utanmadan demez mi becerikli değilim diye. Dur bende burdayım. @talhayasir al sana al sanaSana da çaksam iyi olur,ne o güllerin hali,ilk girenin 7.olması gerekiyor.Sen bu durumu bozacak gibisin
Hiç utanmiyorda
Tamam tamam anladık, kocanı uyutmiycan bahaneyle gerek yokOooo,saat bayağı gelmiş,ben kaçayım.Herkese iyi geceler.
Uyuyacak mıyım hemen hayırrrr.Mutfağı son kez toparlayıp,makina durmuştur makinayı boşaltıp,odanın yüzündeki oyuncakları toplayıp,sabaha eşime pantolon ütüleyip,wcyi yıkayıp,sonra amaaan sabah kalkınca yaparsın dedikten sonra yatarım herhalde.
Benim hayranlarım OnlarSayfada 7 kişi varmış, nerde bakayım sessiz okuyucular
Çoktaaaaaaaaan uyudu,yoksa nerde burada olacaktım.Tamam tamam anladık, kocanı uyutmiycan bahaneyle gerek yok
Sen öyle deyince biri kaçtı , kesin benim hayranım dıBenim hayranlarım Onlar
Biri vuracak sa o sen ol deynepimSana da çaksam iyi olur,ne o güllerin hali,ilk girenin 7.olması gerekiyor.Sen bu durumu bozacak gibisin
Çoktaaaaaaaaan uyudu,yoksa nerde burada olacaktım.
Korkuttun demek ki,utandırdınSen öyle deyince biri kaçtı , kesin benim hayranım dı
Napptiniz kizlar diri diri gomdunuz beniKız bi tane daha vur, bi de utanmadan demez mi becerikli değilim diye. Dur bende burdayım. @talhayasir al sana al sana