- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Hadi gelsin kurtarsın, nerde nerde?? Yok kiiiiNevreste eeeeeee nerdesin gel kurtar beni bunlar beni dovuyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi gelsin kurtarsın, nerde nerde?? Yok kiiiiNevreste eeeeeee nerdesin gel kurtar beni bunlar beni dovuyooo
Ele verir talkını,kendi açar baklavasınıYahu ben burada mükemmel bir tarif verdim günler önce..
Ekmeği ıslatın, toz şeker serpin bitti ,
ama siz naptınız, süslü püslü tatlı yaptınız
Sen bana kiyamazsin nanacimHadi gelsin kurtarsın, nerde nerde?? Yok kiiii
Tamam kız dedik ya biz tüm KK inanandi sana diyeSizin dilinize düşeceğimi bilsem ,öyle bir söz eder miydim yav,temiz saf duygularımla oynadınız,affetmiyeceğim sizi,adam horul horul uyuyor,az önce tel titreşimde çalıyor diye odaya gittim uyanmasın diye ,horlama sesiymiş
Hayatım bendede var 4-5 kg fazla, ama napalım, yaptık artık, ziyan olmasınSen ye, bazıları da kilo vermeye çalışsın. Offf be adaletine dünya.. Getirin bir tabak baklava efkarlandim
Kim demiş, o güllerden önceydi. Helva yapacağım diye kandırdığın zamanlar dıSen bana kiyamazsin nanacim
2 tanecik yiyebildimHayatım bendede var 4-5 kg fazla, ama napalım, yaptık artık, ziyan olmasın
Sanki lokma tatlısı çok masum
Tatlı deyip biblo yapmışKim demiş, o güllerden önceydi. Helva yapacağım diye kandırdığın zamanlar dı
duymuyorum kiiii duymuyorum kiiiKim demiş, o güllerden önceydi. Helva yapacağım diye kandırdığın zamanlar dı
Sorma lokma tatlısı deyince hayalimde kvnin yaptığı lokma tatlısı geldi,önemsemedim.Sunumunu görünce gidip kvye hesap sorayım dedim ama içimden tabiiHayatım bendede var 4-5 kg fazla, ama napalım, yaptık artık, ziyan olmasın
Sanki lokma tatlısı çok masum
Bende 1 er 1 er yiyorum akşamları2 tanecik yiyebildim
Bu arada tabaklarında çok şık TalhayasirSen bana kiyamazsin nanacim
Sadece ben her detayı inceliyorum sanmıştımBu arada tabaklarında çok şık Talhayasir
Söz konusu tatlı olunca böyle oluyorBildirim gelmemis dimekki
Yaw bu ne hiz ,tarifler ne cabuk gelmis nevoscum
Ben masumum,hep bunlar yapıyor,zaten benimde uykum gelmişti,iyi geceler.O merdaneyi hatırladımYettim gariKim karışıyor bakalım
Ben züccaciyelere girdimmi 2 saatte çıkamamSadece ben her detayı inceliyorum sanmıştım
Yoksa ben geldim diye mi gidiyorsunMerdanem meşhurdurTatlı gelmezse sana doğru koşacakBen masumum,hep bunlar yapıyor,zaten benimde uykum gelmişti,iyi geceler.O merdaneyi hatırladım
Iltifat mi aman YarabbiTatlı deyip biblo yapmış