- 2 Aralık 2015
- 31.744
- 105.775
- 598
Alakası yok ta ,bir BDV klasiği de ben yazayım,boşan bence,bir işe girip çalışamaz mısın?(bu 2 oldu)Kişi kendinden bilirmiş işi
Kınama, yoksa onu yaşamadan ölmezsin diye Bdv klasiklerini yazıyım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alakası yok ta ,bir BDV klasiği de ben yazayım,boşan bence,bir işe girip çalışamaz mısın?(bu 2 oldu)Kişi kendinden bilirmiş işi
Kınama, yoksa onu yaşamadan ölmezsin diye Bdv klasiklerini yazıyım bende
Hayır, önce 7, sonra 4, sonra 5 en sonunda da 3.oldumBurada kariyere niyetlisin galiba nanacığım
3 ten başladın bakalımi tırnaklarınla kazıyorsun
Ne boşanıcam yaAlakası yok ta ,bir BDV klasiği de ben yazayım,boşan bence,bir işe girip çalışamaz mısın?(bu 2 oldu)
SizedeHerkese iyi geceler
İnşallah birinci olursun bu seferHayır, önce 7, sonra 4, sonra 5 en sonunda da 3.oldum
İyi geceler Bolulu DenasHerkese iyi geceler
Beni zehirleyip yarışmada benden kurtulmayı planliyorsun dimi çakalGönderirim pazartesiye kadar yaşarsa
Sondan birinciİnşallah birinci olursun bu sefer
Bolulu niyeİyi geceler Bolulu Denas
O olsa olsa ben olurum bikeremSondan birinci
Ay yok ne demek,Beni zehirleyip yarışmada benden kurtulmayı planliyorsun dimi çakal
Afedersiniz ,rica etsem sizi dövebilir miyim,çok acıtmayacağım.Geçen sefer kızmıştın da dövüyor diye,kaşınıyorsun,@talhayasir de bana döverbaş lakabı da takmıştı ayıp olmasın Ona karşıSenden önde olayım o zaman kaçıncı olacağım farketmez
14 ten dolayıBolulu niye
Sanki kulaģim çınladiAfedersiniz ,rica etsem sizi dövebilir miyim,çok acıtmayacağım.Geçen sefer kızmıştın da dövüyor diye,kaşınıyorsun,@talhayasir de ana döverbaş lakabı da takmıştı ayıp olmasın Ona karşı
Bence kocan seni sevmiyor, bu erkeklere ne olur böyleAlakası yok ta ,bir BDV klasiği de ben yazayım,boşan bence,bir işe girip çalışamaz mısın?(bu 2 oldu)
Bolulu hasan usta geldi aklıma sütlü tatlı ağırlıklı yapıyor ya14 ten dolayı
O zaman yarın açAy yok ne demek,
Neden zehirliyim canım benim
Sen iste yeniden açarım elimde..
Yok olmaz şiddete karşıyım. Savaşma seviş diyenlerdenimAfedersiniz ,rica etsem sizi dövebilir miyim,çok acıtmayacağım.Geçen sefer kızmıştın da dövüyor diye,kaşınıyorsun,@talhayasir de ana döverbaş lakabı da takmıştı ayıp olmasın Ona karşı
Yemek yarışmalarında tutar Bolulu olayıBolulu hasan usta geldi aklıma sütlü tatlı ağırlıklı yapıyor ya
Iıı şey evet beynim yandı
Eşimin doğum günü o tarih