Müzelik kısıma estağfurullah diyorum
Bende fil hafızası olduğundan birazda, yani yaş olarak 35 ve yaş üstü herkes hatırlar bence
Bari müze kardeşliği kuralım
Ne diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik
Vallahi müzelik kadınım
Köle Isaurayı ben de hatırlıyorum,o beta kasetlerin bir de büyük küçük olanı vardı,büyük video,küçük video...Bir de kelebek tokalar vardı,ayyy beynim nereden nereye aldı götürdü beni,şuan gözlerimi kapadım elektrikleri kapatınca tavandan disko topu dönsün istiyorum
bilinmeyen sen Mune Hanımın bu mesajını beğenmişsin sen hatırlıyormusun ki,ben hatırlamıyorum,bu durumda sen benden büyükmüsün
Köle Isaurayı ben de hatırlıyorum,o beta kasetlerin bir de büyük küçük olanı vardı,büyük video,küçük video...Bir de kelebek tokalar vardı,ayyy beynim nereden nereye aldı götürdü beni,şuan gözlerimi kapadım elektrikleri kapatınca tavandan disko topu dönün istiyorum
Beta sonra vhs olmuştu, onu hatırlıyorsunuzdur yamukprenses, kot çizmelerin, tepeden Serpil Çakmak modeli saç toplamaların moda olduğu, Küçük Emrah filmlerinin videolarda seyredilip hüngür hüngür ağlandığı yıllar
Şarkılarda kartuşlar vardı onlara kaydedilirdi, Ercan Turgut dinler, tavernalarda Arif Susam Cengiz Kurtoğlu dinlendiği zamanlar.
İstanbul'lular bilir belki, İstinye de buz pateni pisti açılmıştı 80 sonlarına doğru, oradan hiç çıkmazdık, gençliğin eğlence mekanıydı.