En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ay evet, Alf kedi yiyordu
Kuzen Larry güzeldi ya
Oooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın

Samurayın intikamı
Ne diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik
Vallahi müzelik kadınım

Baktım şimdi canım:) Uzun süredir de üyeymiş, niye tanıştır madın daha önce
Sorun bende değil onda Pek alışamadı
Yarışmaya bir sefer katıldı bir daha bırakamaz

Oooo nostalji var, sizlerin yaşı yetmez, seneler önce renkli televizyon yeni çıkmıştı, samuray diye bir dizi vardı, kaç kişi biliyor parmak kaldırsın
Benim sadece ismini hatırlıyorum.Yaşasın çok yaşlı değilmişim

Ne diziydi ama Köle Isaura vardı, hey gidi günler heyyy, ahhhh ahhh biz videoların beta kaset zamanlarını biliriz, şarkıları kartuşlardan dinlerdik
Vallahi müzelik kadınım
Şimdiki gibi internet nerede,sevdiğin bir şarkı çıksa hemen kasetçalara kayıt yapardık

Vallahi müzelik kadınım
Müzelik kısıma estağfurullah diyorum
Bende fil hafızası olduğundan birazda, yani yaş olarak 35 ve yaş üstü herkes hatırlar bence
Bari müze kardeşliği kuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…