İyiyim canım çok şükür Temizliğe başladım sonunda gündüzleri temizlik yapıyorumHoşbuldum canım, iyidir Dizi izliyordum da bir bakayım dedim
Sen de ne var, ne yok Nevoşum
Kızlar kafa buluyorlar benimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım çok şükür Temizliğe başladım sonunda gündüzleri temizlik yapıyorumHoşbuldum canım, iyidir Dizi izliyordum da bir bakayım dedim
Sen de ne var, ne yok Nevoşum
Ben de kara şimşekle, cosby ailesini hiç kaçırmıyordumCosby Ailesi de vardı,Mavi Ay,Kara Şimşek te vardı
Senin yaşın çok küçük bilmenin imkanı yokAma sahiden çok şey kaçırdınYa bende hicbirini bilmiyorumneler kacirmisim
Yok sen tembelin tekisin teyze dedim bagrima bastim enisteme yaptirdin gül tatlisini @nananais tesekkur ederimHatta gül tatlısını da ben yaptım,o yapmış gibi atladı ben gireyim bu sunumla diye
eşimle daha dün bu konuyu konuştuk,dedim ki ben yaşlanmak istemiyorum,o da dediki keşke zaman kırkından sonra geri geri gitse,37,38,39,40......40,39,38,37....böyle böyle 20 ye kadar inilip sonra tekrar 40 çıkılacak sonra yine inilecek,böyle 3 kere hakkımız olacak falan,karı koca sıyırdıkmık mı acabaBen zaten bu yıldan itibaren geriye saymaya başlayacağımYani 34 bitiyor 33'e giriyorum
Çıtırız tabi
İyiydik ,seni gördük daha iyi olduk.Anlat bizden laf çıkmaz,nasıl ablan gerçek hayatta da böyle melek gibi mi?Evet. Selam nasılsınız.
Cosby ailesini bende seviyordumBen de kara şimşekle, cosby ailesini hiç kaçırmıyordum
Ben daha başlamadım bahar temizliğine Kimmiş Nevoşuma sataşanİyiyim canım çok şükür Temizliğe başladım sonunda gündüzleri temizlik yapıyorum
Kızlar kafa buluyorlar benimle
Biz yaşlı değil olgunuz bir kere,o daha çocuk,değil mi kız @nananaisBize yaşlı diyor
Yok canım gayet normalsiniz yaş ilerleyince hepimizi böyle düşünceler sarıyoreşimle daha dün bu konuyu konuştuk,dedim ki ben yaşlanmak istemiyorum,o da dediki keşke zaman kırkından sonra geri geri gitse,37,38,39,40......40,39,38,37....böyle böyle 20 miye kadar inilip sonra tekrar 40 çıkılacak sonra yine inilecek,böyle 3 kere hakkımız olacak falan,Karı koca sıyırdıkmık mı acaba
Bir de altın kızlar vardı,o da güzeldi.Kız dediysek biraz karta kaçan cinstendiCosby ailesini bende seviyordum
En küçük kıza bayılıyordumCosby ailesini bende seviyordum
Benimde tak etti canıma bugün ani bir kararla bayağı bir iş yaptımBen daha başlamadım bahar temizliğine Kimmiş Nevoşuma sataşan
Evet onuda hatırlıyorumAman biz ne yaşlıyızBir de altın kızlar vardı,o da güzeldi.Kız dediysek biraz karta kaçan cinstendi
Evet canım olgun insanlarızBiz yaşlı değil olgunuz bir kere,o daha çocuk,değil mi kız @nananais
Teşekkür ederim. Evet ablam melek gibidir. Fedakardır. Candır bir kere. Anlayışlıdır. Bildiğiniz gibi...İyiydik ,seni gördük daha iyi olduk.Anlat bizden laf çıkmaz,nasıl ablan gerçek hayatta da böyle melek gibi mi?
Aaaa evettt,kara şimşek cumartesileriydi sanırım ama tam hatırlamıyorum gününü,Ziyaretçiler vardı yine cumartesileri,maviay pazar günüydü,cosby ailesinin de gününü unuttum,birde ilk göz ağrım pazar akşamlarının vazgeçilmezi Bizimkiler dizisi vardıayy resmen 80'ler gecesi yaptıkCosby Ailesi de vardı,Mavi Ay,Kara Şimşek te vardı