• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum canım, iyidir:KK60: Dizi izliyordum da bir bakayım dedim:KK45:
Sen de ne var, ne yok Nevoşum:KK200:
İyiyim canım çok şükür :KK19:Temizliğe başladım sonunda gündüzleri temizlik yapıyorum:KK49:
Kızlar kafa buluyorlar benimle:63:

Ben zaten bu yıldan itibaren geriye saymaya başlayacağım:KK45:Yani 34 bitiyor 33'e giriyorum:KK70:
Çıtırız tabi:21:
eşimle daha dün bu konuyu konuştuk,dedim ki ben yaşlanmak istemiyorum,o da dediki keşke zaman kırkından sonra geri geri gitse,37,38,39,40......40,39,38,37....böyle böyle 20 ye kadar inilip sonra tekrar 40 çıkılacak sonra yine inilecek,böyle 3 kere hakkımız olacak falan,karı koca sıyırdıkmık mı acaba:KK70:

Son düzenleme:
eşimle daha dün bu konuyu konuştuk,dedim ki ben yaşlanmak istemiyorum,o da dediki keşke zaman kırkından sonra geri geri gitse,37,38,39,40......40,39,38,37....böyle böyle 20 miye kadar inilip sonra tekrar 40 çıkılacak sonra yine inilecek,böyle 3 kere hakkımız olacak falan,Karı koca sıyırdıkmık mı acaba:KK70:
Yok canım gayet normalsiniz yaş ilerleyince hepimizi böyle düşünceler sarıyor:KK70:

Cosby Ailesi de vardı,Mavi Ay,Kara Şimşek te vardı:KK45:
Aaaa evettt,kara şimşek cumartesileriydi sanırım ama tam hatırlamıyorum gününü,Ziyaretçiler vardı yine cumartesileri,maviay pazar günüydü,cosby ailesinin de gününü unuttum,birde ilk göz ağrım pazar akşamlarının vazgeçilmezi Bizimkiler dizisi vardı:KK68:ayy resmen 80'ler gecesi yaptık:KK70:

Back