• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Denizden babam çıksa yerim hesabı,sende şekerli olsun da ne olursa olsun mu diyorsun:KK48:.Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yoktur.Hele hazır baklavalar beni bayar ama evde yapılan baklava daha hafif gelir bana.
bülbül yuvasına bayılırım canım tatlı istiyorken eşim getirmiş yemekten sonra yeriz diye bülbül yuvasını öyle bi yemiştim ki iki tane bıraktım adam masada yemek beklerken ben götürüyordum :D :D

Beni tatlılarla perişan ettiniz ama:KK70: bazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum :KK70:
Tatlı aşkım öyle böyle değil, hiçbirşey bulamazsam kaşık kaşık Nutella yiyenlerdenim:cry:
Oylama da zorlanacağım kesin, gelse hepsini yerim o derece :KK70:

Adresi ver mudurum ,tatlilari paket yapiyorum :rolleyes:

Beni tatlılarla perişan ettiniz ama:KK70: bazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum :KK70:
Tatlı aşkım öyle böyle değil, hiçbirşey bulamazsam kaşık kaşık Nutella yiyenlerdenim:cry:
Ablam birde beni düşün:cry:Tatlı canavarıyım hepsini zevkle yiyebilirim:KK45:Sürekli konuları inceliyorum ve yutkunuyorum:KK70:Maşaallah kk hanımları kendini aştılar:nazar::KK73:Allah kolaylık versin seçim yapmak çok zor..:KK53:
Neyse az kaldı bunu bitirip çorbalara geçeceğiz..:KK45:Bir rahatlarız:KK70:

Yanında sarma da olsun mu?:KK53:

Ben senden umutluydum aslında. Çok iştah çekici duruyor tarifin,üstelik çekim de de başarılı olmuşsun,belki sonradan açılırsın:KK45:
Kuzum zaten beklediğim birseydi, hep dedim sonuncu olurum çünkü lokma çoğu insan tarafından ilk tercih olarak seçilmez, hele de baklavalar varken :confused::confused:

Ben önceleri hiç yiyemezdim.Emzirme döneminde sütüm olacak diye yiyerek bünye alıştı.Süte faydası oldu mu bilmem ama kiloya bayağı faydası oldu bana:KK53:
Yok ben kendimi bildim bileli tatlı canavarıyım:KK45:Vallahi süte faydası sadece şöyle oluyor:KK53:Bol bol su içiyorsun süt oluyor:KK70:Simitler,basenler sana kalıyor:KK70:

Kuzum zaten beklediğim birseydi, hep dedim sonuncu olurum çünkü lokma çoğu insan tarafından ilk tercih olarak seçilmez, hele de baklavalar varken :confused::confused:
Yok kız geçen gün bir arkadaş bana özelden dedi ki ben tatlı sevmem ama lokma tatlısı veya künefe olursa hayır demem.Belki öyle düşüneneler varsa daha hafif diye oy veren çok olur?

Yok kız geçen gün bir arkadaş bana özelden dedi ki ben tatlı sevmem ama lokma tatlısı veya künefe olursa hayır demem.Belki öyle düşüneneler varsa daha hafif diye oy veren çok olur?
Amann canım sağolsun zaten birincilik hayalim yoktu :cool: hakeden kazansın. Benim tarife kadar kaç tarif var hak eden :KK59:

Back