- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Ben önceleri hiç yiyemezdim.Emzirme döneminde sütüm olacak diye yiyerek bünye alıştı.Süte faydası oldu mu bilmem ama kiloya bayağı faydası oldu banaBen çok seviyorum özellikle şerbetli tatlıları![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben önceleri hiç yiyemezdim.Emzirme döneminde sütüm olacak diye yiyerek bünye alıştı.Süte faydası oldu mu bilmem ama kiloya bayağı faydası oldu banaBen çok seviyorum özellikle şerbetli tatlıları![]()
bülbül yuvasına bayılırım canım tatlı istiyorken eşim getirmiş yemekten sonra yeriz diye bülbül yuvasını öyle bi yemiştim ki iki tane bıraktım adam masada yemek beklerken ben götürüyordumDenizden babam çıksa yerim hesabı,sende şekerli olsun da ne olursa olsun mu diyorsun.Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yoktur.Hele hazır baklavalar beni bayar ama evde yapılan baklava daha hafif gelir bana.
Beni tatlılarla perişan ettiniz amabazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum
Tatlı aşkım öyle böyle değil, hiçbirşey bulamazsam kaşık kaşık Nutella yiyenlerdenim
Oylama da zorlanacağım kesin, gelse hepsini yerim o derece![]()
bencede mesela şekerpare klasik fındıkpare yenilikKlasiklerden vazgeçmek lazımBiraz yeniliklere açık olalım
![]()
Ablam birde beni düşünBeni tatlılarla perişan ettiniz amabazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum
Tatlı aşkım öyle böyle değil, hiçbirşey bulamazsam kaşık kaşık Nutella yiyenlerdenim
Birazda biz sana bakalım,Buradayim canimArada bakiyorum
![]()
Sana katılıyorumbencede mesela şekerpare klasik fındıkpare yenilik![]()
![]()
![]()
Yanında sarma da olsun mu?Beni tatlılarla perişan ettiniz amabazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum
Kuzum zaten beklediğim birseydi, hep dedim sonuncu olurum çünkü lokma çoğu insan tarafından ilk tercih olarak seçilmez, hele de baklavalar varkenBen senden umutluydum aslında. Çok iştah çekici duruyor tarifin,üstelik çekim de de başarılı olmuşsun,belki sonradan açılırsın![]()
Yok ben kendimi bildim bileli tatlı canavarıyımBen önceleri hiç yiyemezdim.Emzirme döneminde sütüm olacak diye yiyerek bünye alıştı.Süte faydası oldu mu bilmem ama kiloya bayağı faydası oldu bana![]()
Bak şimdi bak, seni hınzır seniiiYanında sarma da olsun mu?![]()
Yok kız geçen gün bir arkadaş bana özelden dedi ki ben tatlı sevmem ama lokma tatlısı veya künefe olursa hayır demem.Belki öyle düşüneneler varsa daha hafif diye oy veren çok olur?Kuzum zaten beklediğim birseydi, hep dedim sonuncu olurum çünkü lokma çoğu insan tarafından ilk tercih olarak seçilmez, hele de baklavalar varken![]()
Bak şimdi bak, seni hınzır seniiinasılda öğrenmiş ne seviyorum
olsun olsunnnnn
![]()
Amann canım sağolsun zaten birincilik hayalim yoktuYok kız geçen gün bir arkadaş bana özelden dedi ki ben tatlı sevmem ama lokma tatlısı veya künefe olursa hayır demem.Belki öyle düşüneneler varsa daha hafif diye oy veren çok olur?
Az önce bildirim geldi,sunumumu beğendi sağolsun,o yüzden dedimdi.Ablam deynep'in derdi başkaOnun sunumda sarma var ondan öyle söylüyor
![]()
Aşk olsun, deynepimiz asla öyle dusunmezAblam deynep'in derdi başkaOnun sunumda sarma var ondan öyle söylüyor
![]()
O bildirim banada geldiAz önce bildirim geldi,sunumumu beğendi sağolsun,o yüzden dedimdi.![]()