- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Aşkolsun ,Sen unutulacak kadın mısın?1-2 gün yaparsınız sonra herkes bensizliğe alışır aman giderse gitsin dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkolsun ,Sen unutulacak kadın mısın?1-2 gün yaparsınız sonra herkes bensizliğe alışır aman giderse gitsin dersiniz
tebdili isimde ferahlık buldumSanada hayırlı olsun
Teşekkür ederim canımAma bu senin düşüncen diğerleri böyle düşünmüyorsa ortada kalırımAşkolsun ,Sen unutulacak kadın mısın?
Güzel olmuştebdili isimde ferahlık buldum
O da var tabii.Neyse zaten ilk üçte değilim zaten,boşver yazdıklarımı,unut gitsin,ekmeğinden olmaTeşekkür ederim canımAma bu senin düşüncen diğerleri böyle düşünmüyorsa ortada kalırım
teşekkür ederim
birleştirelim ha lokma ha fındıkpare fark etmiyo oylar 1 e düşmüş bu aralar foruma da giremiyorum hiç sen verdin mi oy ben son tarifleri görmedik bile bakınayım biraz :))
Allah razı olsunO da var tabii.Neyse zaten ilk üçte değilim zaten,boşver yazdıklarımı,unut gitsin,ekmeğinden olma
Benim oylarıda alabilirsinizteşekkür ederim
birleştirelim ha lokma ha fındıkpare fark etmiyo oylar 1 e düşmüş bu aralar foruma da giremiyorum hiç sen verdin mi oy ben son tarifleri görmedik bile bakınayım biraz :))
Ben de verdim ama yine yetmiyorBenim oylarıda alabilirsiniz
Neyse daha oylama uzun belki 1.yi geçebilirizBen de verdim ama yine yetmiyor
Merak ettim kimmiş diye,anladım kim olduğunuSen de katılsaydın ya,Nevrestenin bahsettiği tarifi yapsaydın keşke.Ben yapacaktım ama baklava gazına geldim yapmadımtebdili isimde ferahlık buldum
Geçen seferde ilk gün 2 oyum vardı,sonlardaydım,etiketten sonra bereketlendi,inşallah öyle olur.Neyse daha oylama uzun belki 1.yi geçebiliriz
Bu sefer etiket olmayabilirGeçen seferde ilk gün 2 oyum vardı,sonlardaydım,etiketten sonra bereketlendi,inşallah öyle olur.
Nasıl yani?Ama o zaman oy veren kişi sayısı az olur.Bu sefer etiket olmayabilir
:)Yapamadım ya üzgünüm bu yüzden bayağı heves ettim ama zaman bulamadım. Dersane, kızım, ev, dersler arasında kaldım bu ara.Merak ettim kimmiş diye,anladım kim olduğunuSen de katılsaydın ya,Nevrestenin bahsettiği tarifi yapsaydın keşke.Ben yapacaktım ama baklava gazına geldim yapmadım
ay şimdi gördüm seninkini süper olmuş ama klasik şeyler her daim alır başını gider :))Benim oylarıda alabilirsiniz
Teşekkür ederim canımay şimdi gördüm seninkini süper olmuş ama klasik şeyler her daim alır başını gider :))
ben şeyi görmedim bi daha ki kategori ne olacak hazırlık yapayım
Aslında yapılsa bayağı iddialı bir tarifti.Nasip değilmiş demek ki,ikimiz için de.:)Yapamadım ya üzgünüm bu yüzden bayağı heves ettim ama zaman bulamadım. Dersane, kızım, ev, dersler arasında kaldım bu ara.
Bende yapmayı düşündüm siz yapacaksınız diye vazgeçtimAslında yapılsa bayağı iddialı bir tarifti.Nasip değilmiş demek ki,ikimiz için de.