• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim :KK200:

birleştirelim ha lokma ha fındıkpare fark etmiyo :KK70: :KK70: oylar 1 e düşmüş bu aralar foruma da giremiyorum hiç sen verdin mi oy ben son tarifleri görmedik bile bakınayım biraz :))
Ben 40 kat baklavaya verdim oyumu, ama pismanim keşke kendime oy verseydim :KK70::KK70:

Ben 40 kat baklavaya verdim oyumu, ama pismanim keşke kendime oy verseydim :KK70::KK70:
Ben senden umutluydum aslında. Çok iştah çekici duruyor tarifin,üstelik çekim de de başarılı olmuşsun,belki sonradan açılırsın:KK45:

ben daha vermedim ama büzmeli olanı çok sevdim hep öyle yaparım aklım onda kaldı ama revanide seviyorum şöbiyetler de güzel dilber dudağınıda ilk kez gördüm gül baklavada güzel anlaycağın kararsızım :KK70:
* büzmeli nedir burgu :D

ben daha vermedim ama büzmeli olanı çok sevdim hep öyle yaparım aklım onda kaldı ama revanide seviyorum şöbiyetler de güzel dilber dudağınıda ilk kez gördüm gül baklavada güzel anlaycağın kararsızım :KK70:
* büzmeli nedir burgu :KK70:
İlk beğendiğinden vazgeçme derim ben:KK45:

genelde öyle yapıyorum niyeyse kendi yaptığım bir şey olunca onun lezzetini alıyor muşum gibi geliyo :KK50:
tatlı işte ayırt edilmiyo evlat gibi düşün ne olsa yerim :KK70:
Klasiklerden vazgeçmek lazım:KK45:Biraz yeniliklere açık olalım:70:

genelde öyle yapıyorum niyeyse kendi yaptığım bir şey olunca onun lezzetini alıyor muşum gibi geliyo :KK50:
tatlı işte ayırt edilmiyo evlat gibi düşün ne olsa yerim :KK70:
Denizden babam çıksa yerim hesabı,sende şekerli olsun da ne olursa olsun mu diyorsun:KK48:.Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yoktur.Hele hazır baklavalar beni bayar ama evde yapılan baklava daha hafif gelir bana.

Denizden babam çıksa yerim hesabı,sende şekerli olsun da ne olursa olsun mu diyorsun:KK48:.Benim tatlıya çok düşkünlüğüm yoktur.Hele hazır baklavalar beni bayar ama evde yapılan baklava daha hafif gelir bana.
Ben çok seviyorum özellikle şerbetli tatlıları:KK45:

Ablam biz sensiz ne yaparız:KK45:
Beni tatlılarla perişan ettiniz ama:KK70: bazılarına baktım hepsine bakmaya cesaretim yok, eridim ben bittim mahvoldum :KK70:
Tatlı aşkım öyle böyle değil, hiçbirşey bulamazsam kaşık kaşık Nutella yiyenlerdenim:cry:
Oylama da zorlanacağım kesin, gelse hepsini yerim o derece :KK70:

Back