Aynen öyleSağlıkla dünyaya gelsin biz katlanırızGörebilecek misin bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleSağlıkla dünyaya gelsin biz katlanırızGörebilecek misin bakalim
Merhaba ,beni tanıdın mı?Görebilecek misin bakalim
Insallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmaz eger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisimAynen öyleSağlıkla dünyaya gelsin biz katlanırız
Merhaba tanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglikMerhaba ,beni tanıdın mı?
Uzaktan bakma gel ,çok güzel olmuş yaz,seni düşündüğüm için diyorum,maksat hareket olsunInsallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmaz eger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisim
Merhaba tanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglik
Şimdi sana yazsam digerleri küserUzaktan bakma gel ,çok güzel olmuş yaz,seni düşündüğüm için diyorum,maksat hareket olsun
İnşaallah sana benzemez o zamanAma annesi kadar tatlı olur inşaallahInsallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmaz eger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisim
Merhaba tanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglik
Benim tatlıya baktın mıŞimdi sana yazsam digerleri küser
Boşver diğerlerini,ben gizlerim yazını,göremezler.(Bakııııın önceki tatlı yarışmasının birincisi benim sunumumu beğenmiş,bana yazmış derim,mu ha ha ha )Şimdi sana yazsam digerleri küser
Sen çık aradan kıskançBenim tatlıya baktın mı
Ben sen ne yaparsan yapacağım için banada bakacakSen çık aradan kıskanç
Bak yaa resmen havaya girdimhemen gideyim de yorum yapayimBoşver diğerlerini,ben gizlerim yazını,göremezler.(Bakııııın önceki tatlı yarışmasının birincisi benim sunumumu beğenmiş,bana yazmış derim,mu ha ha ha )
Baktim dilber dudaklim çok güzel olmuş datlum ellerine saglikBenim tatlıya baktın mı
Yaa nevosssİnşaallah sana benzemez o zamanAma annesi kadar tatlı olur inşaallah
Ben yarışmadan çekiliyorum,hadi sende çekilBen sen ne yaparsan yapacağım için banada bakacak
Sakın deynepnaz 'ın konusuna yazmaHiç güzel yapmamış zatenHiç kıskanmadımBak yaa resmen havaya girdimhemen gideyim de yorum yapayim
Baktim dilber dudaklim çok güzel olmuş datlum ellerine saglik
Yaa nevosss
Ben çekilemem ,Kazen kızarYoksa çekilirdim sen yapıyorsun diyeBen yarışmadan çekiliyorum,hadi sende çekil
Sakın deynepnaz 'ın konusuna yazmaHiç güzel yapmamış zatenHiç kıskanmadım
Sağol datlum bitanem
Canım hemşom
Bak ya birde tehdit ediyor
Sağol canimKakaolum ellerine sağlık hoş geldin :)
Piki nevos sen yazma diyosan yazmamSakın deynepnaz 'ın konusuna yazmaHiç güzel yapmamış zatenHiç kıskanmadım
Sağol datlum bitanem
Canım hemşom
Nerde söz verdim nevos izin vermiyo bi kere yazamam kusura bakma
Nevrestem iyisin inşallahEllerine sağlık
Bu mesaj ne o zaman,ben de seni nickin gibi harbi sanmıştım,korkak olduğunu na bileyimPiki nevos sen yazma diyosan yazmam
Nevosummm zekzi hemsomm
Nerde söz verdim nevos izin vermiyo bi kere yazamam kusura bakma