• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Insallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmazo_O eger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisim:110:

Merhaba:KK3: tanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglik:KK19:
Uzaktan bakma gel ,çok güzel olmuş yaz,seni düşündüğüm için diyorum,maksat hareket olsun:KK53:

Insallah çok aglayan,gazlı bi bebek olmazo_O eger bana çektiyse yandim,ben çok aglarmisim:110:

Merhaba:KK3: tanıdım tabisi. Az önce senin tatliya baktm,ne güzel yaapmissin kız eline saglik:KK19:
İnşaallah sana benzemez o zamano_OAma annesi kadar tatlı olur inşaallah:KK46::nazar::KK74:

Boşver diğerlerini,ben gizlerim yazını,göremezler.(Bakııııın önceki tatlı yarışmasının birincisi benim sunumumu beğenmiş,bana yazmış derim,mu ha ha ha ):KK53:
Bak yaa resmen havaya girdim:KK59:hemen gideyim de yorum yapayim:KK70:
Benim tatlıya baktın mı:KK45:
Baktim dilber dudaklim:KK8: çok güzel olmuş datlum ellerine saglik:KK74:
İnşaallah sana benzemez o zamano_OAma annesi kadar tatlı olur inşaallah:KK46::nazar::KK74:
Yaa nevosss:oops::KK22::KK23:

Piki nevos sen yazma diyosan yazmam:KK53:

Nevosummm zekzi hemsomm:KK74:

Nerde söz verdim:110: nevos izin vermiyo bi kere yazamam kusura bakma:KK12:
Bu mesaj ne o zaman,ben de seni nickin gibi harbi sanmıştım,korkak olduğunu na bileyim:KK53:

1. 14 dakika önce
    Konu Sahibi : Kazen

2. EnHarbiKizMikemmel ÜyePro Üye

Bak yaa resmen havaya girdim:KK59:hemen gideyim de yorum yapayim:KK70:

Back