Brunella Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2014 6.461 12.327 198 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.361 Nevreste .!.: Yeni kategori ne olacak muhabbetlerine girdin ondan sonra Genişletmek için tıkla... Valla ya..
Nevreste .!.: Yeni kategori ne olacak muhabbetlerine girdin ondan sonra Genişletmek için tıkla... Valla ya..
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.362 bilinmeyenfx .!.: Valla ya.. Genişletmek için tıkla... Ben sana baştan söylemeyi unuttumAlışkanlık yaparız,bağımlılık yaparız
bilinmeyenfx .!.: Valla ya.. Genişletmek için tıkla... Ben sana baştan söylemeyi unuttumAlışkanlık yaparız,bağımlılık yaparız
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.363 Nevreste .!.: Mesaj tekrarı olmuş Genişletmek için tıkla... Nevreste yeni kategori nasil belli oluyor anket mi yapilacak birde hangi gün belli olacak
Nevreste .!.: Mesaj tekrarı olmuş Genişletmek için tıkla... Nevreste yeni kategori nasil belli oluyor anket mi yapilacak birde hangi gün belli olacak
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.364 talhayasir .!.: Nevreste yeni kategori nasil belli oluyor anket mi yapilacak birde hangi gün belli olacak Genişletmek için tıkla... Canım anket ile belirliyoruz Pazar günü oylama anketini açtığım zaman o anketide açarımBirkaç gün içinde belli olur
talhayasir .!.: Nevreste yeni kategori nasil belli oluyor anket mi yapilacak birde hangi gün belli olacak Genişletmek için tıkla... Canım anket ile belirliyoruz Pazar günü oylama anketini açtığım zaman o anketide açarımBirkaç gün içinde belli olur
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.365 Merhaba
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.366 Yagmurun_kizi .!.: Merhaba Genişletmek için tıkla... Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSenin minik kaç aylık oldu
Yagmurun_kizi .!.: Merhaba Genişletmek için tıkla... Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSenin minik kaç aylık oldu
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.367 Nevreste .!.: Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSenin minik kaç aylık oldu Genişletmek için tıkla... İyiyim tatlım seni sormalı sporla aran nasıl gidiyor. Kuzucuk 8 aylik oldu teyzesi
Nevreste .!.: Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSenin minik kaç aylık oldu Genişletmek için tıkla... İyiyim tatlım seni sormalı sporla aran nasıl gidiyor. Kuzucuk 8 aylik oldu teyzesi
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.368 Yagmurun_kizi .!.: İyiyim tatlım seni sormalı sporla aran nasıl gidiyor. Kuzucuk 8 aylik oldu teyzesi Genişletmek için tıkla... İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm Maşaallah bayağı büyümüş
Yagmurun_kizi .!.: İyiyim tatlım seni sormalı sporla aran nasıl gidiyor. Kuzucuk 8 aylik oldu teyzesi Genişletmek için tıkla... İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm Maşaallah bayağı büyümüş
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.369 Nevreste .!.: İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm Maşaallah bayağı büyümüş Genişletmek için tıkla... İstediğin kilona gelmene birsey kalmamış sevindim senin adına. Büyüdü teyzesi iyice el ayak oldu
Nevreste .!.: İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm Maşaallah bayağı büyümüş Genişletmek için tıkla... İstediğin kilona gelmene birsey kalmamış sevindim senin adına. Büyüdü teyzesi iyice el ayak oldu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.370 Yagmurun_kizi .!.: İstediğin kilona gelmene birsey kalmamış sevindim senin adına. Büyüdü teyzesi iyice el ayak oldu Genişletmek için tıkla... Sağol canımDiyet yapsaydım daha çabuk olurduAma ne yazıkki yapamıyorum Senin nasıl gidiyor Maşaallah canım
Yagmurun_kizi .!.: İstediğin kilona gelmene birsey kalmamış sevindim senin adına. Büyüdü teyzesi iyice el ayak oldu Genişletmek için tıkla... Sağol canımDiyet yapsaydım daha çabuk olurduAma ne yazıkki yapamıyorum Senin nasıl gidiyor Maşaallah canım
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.371 Nevreste .!.: İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm Maşaallah bayağı büyümüş Genişletmek için tıkla... Hangi spor merak ettimbende gecen ay cok iyiydi spor falan bu ay bosladim baya
Nevreste .!.: İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm Maşaallah bayağı büyümüş Genişletmek için tıkla... Hangi spor merak ettimbende gecen ay cok iyiydi spor falan bu ay bosladim baya
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.372 talhayasir .!.: Hangi spor merak ettimbende gecen ay cok iyiydi spor falan bu ay bosladim baya Genişletmek için tıkla... Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum canım Birde bende 3 çocuk varÖyle olunca pek boş kalmıyorum
talhayasir .!.: Hangi spor merak ettimbende gecen ay cok iyiydi spor falan bu ay bosladim baya Genişletmek için tıkla... Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum canım Birde bende 3 çocuk varÖyle olunca pek boş kalmıyorum
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.373 Nevreste .!.: Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum canım Birde bende 3 çocuk varÖyle olunca pek boş kalmıyorum Genişletmek için tıkla... Masallah canim spor çok önemli gercektenbende yapmayi cok severimde iste tembellik etmesem
Nevreste .!.: Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum canım Birde bende 3 çocuk varÖyle olunca pek boş kalmıyorum Genişletmek için tıkla... Masallah canim spor çok önemli gercektenbende yapmayi cok severimde iste tembellik etmesem
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.374 Nevreste .!.: Sağol canımDiyet yapsaydım daha çabuk olurduAma ne yazıkki yapamıyorum Senin nasıl gidiyor Maşaallah canım Genişletmek için tıkla... 2 ayda basenlerde 5cm incelme oldu şimdilik harika gidiyor Ağustosta düğünümuz var inşallah istediğim ölçülere gelirim o zamana kadar :)
Nevreste .!.: Sağol canımDiyet yapsaydım daha çabuk olurduAma ne yazıkki yapamıyorum Senin nasıl gidiyor Maşaallah canım Genişletmek için tıkla... 2 ayda basenlerde 5cm incelme oldu şimdilik harika gidiyor Ağustosta düğünümuz var inşallah istediğim ölçülere gelirim o zamana kadar :)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.375 talhayasir .!.: Masallah canim spor çok önemli gercektenbende yapmayi cok severimde iste tembellik etmesem Genişletmek için tıkla... Ben kilo problemleri dışında sağlık için yapıyorum canım doktor önerisi Keşke her zaman fırsat bulup yapabilsem
talhayasir .!.: Masallah canim spor çok önemli gercektenbende yapmayi cok severimde iste tembellik etmesem Genişletmek için tıkla... Ben kilo problemleri dışında sağlık için yapıyorum canım doktor önerisi Keşke her zaman fırsat bulup yapabilsem
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.376 Yagmurun_kizi .!.: 2 ayda basenlerde 5cm incelme oldu şimdilik harika gidiyor Ağustosta düğünümuz var inşallah istediğim ölçülere gelirim o zamana kadar :) Genişletmek için tıkla... Bayağı incelme olmuşİnşaallah canım Bende kiloyu az verdim ,incelme daha fazla oldu.Spor yapmak en iyisi
Yagmurun_kizi .!.: 2 ayda basenlerde 5cm incelme oldu şimdilik harika gidiyor Ağustosta düğünümuz var inşallah istediğim ölçülere gelirim o zamana kadar :) Genişletmek için tıkla... Bayağı incelme olmuşİnşaallah canım Bende kiloyu az verdim ,incelme daha fazla oldu.Spor yapmak en iyisi
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.377 Nevreste .!.: Bayağı incelme olmuşİnşaallah canım Bende kiloyu az verdim ,incelme daha fazla oldu.Spor yapmak en iyisi Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Alışkanlık oldu bende yapmadığım gün kendimi eksik hissediyorum
Nevreste .!.: Bayağı incelme olmuşİnşaallah canım Bende kiloyu az verdim ,incelme daha fazla oldu.Spor yapmak en iyisi Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Alışkanlık oldu bende yapmadığım gün kendimi eksik hissediyorum
Yagmurun_kizi Çocuklarım benim herşeyim... Kayıtlı Üye 11 Aralık 2015 6.602 8.284 148 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.378 Canım benim şarj bitmek üzere sonra gorüşürük
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 294.999 607.766 1.098 43 Malatya 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.379 Yagmurun_kizi .!.: Kesinlikle. Alışkanlık oldu bende yapmadığım gün kendimi eksik hissediyorum Genişletmek için tıkla... İnşaallah hep öyle olur Ben biraz kaçıyorumHayırlı geceler
Yagmurun_kizi .!.: Kesinlikle. Alışkanlık oldu bende yapmadığım gün kendimi eksik hissediyorum Genişletmek için tıkla... İnşaallah hep öyle olur Ben biraz kaçıyorumHayırlı geceler
M Mitsuomi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 5.191 13.324 248 21 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.380 Nevreste .!.: Ben kilo problemleri dışında sağlık için yapıyorum canım doktor önerisi Keşke her zaman fırsat bulup yapabilsem Genişletmek için tıkla... Onemli bisi degildir insallahspor bencede saglik icin zaten cok onemli
Nevreste .!.: Ben kilo problemleri dışında sağlık için yapıyorum canım doktor önerisi Keşke her zaman fırsat bulup yapabilsem Genişletmek için tıkla... Onemli bisi degildir insallahspor bencede saglik icin zaten cok onemli