Bıraktım zaten,baksana hiç oralı olmuyorum,neydi o ya,ikide bir beni siteden atıyordu
Senin de emeğine sağlık Nevoşum,bıkmadan usanmadan uğraşıyorsun,biliyorum severek aşkla yapıyorsun,belki de bu yüzden bu topik bu kadar güzel ,senin güzel enerjin hepimize geçiyor.
Hayırlı olsun ne diyelim
Rica ederim canımBiliyorsun her zaman söylüyorum ben sevgiyle yapıyorumÇok teşekkür ederim ,siz olmazsanız ben tek başıma hiçbir şey yapamamBeraber varız
Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktı O resimlere bakıyorum, sinir oluyorum.. Aslında yanında çiçek ve kahve olanlar var ama ışığı tutturamamışım yine.. Karanlık ortam ve siyah baklavaValla ikidir gönlüme göre olmadı
Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktı O resimlere bakıyorum, sinir oluyorum.. Aslında yanında çiçek ve kahve olanlar var onları koyamadım, ama ışığı tutturamamışım yine.. Karanlık ortam ve siyah baklavaValla ikidir gönlüme göre olmadı
Bilinmeyenim bir kere senin baklavan ve sunumun çok güzel sakın öyle düşünme,ama ben birşeyin farkına vardım sakın foto çekerken akşam lamba yanarken çekme,gün ışığında çek fotonu,yoksa bulanık dağınık çıkıyor.Ama bence sunumun çok güzel,ben bayıldım senin tarifine ve sunumuna
Bilinmeyenim bir kere senin baklavan ve sunumun çok güzel sakın öyle düşünme,ama ben birşeyin farkına vardım sakın foto çekerken akşam lamba yanarken çekme,gün ışığında çek fotonu,yoksa bulanık dağınık çıkıyor.Ama bence sunumun çok güzel,ben bayıldım senin tarifine ve sunumuna
Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..
Büyüdüm büyüyeceğim kadar bilinmeyen,kartlaştım,bırak biraz daha sıkayım gözlerimi,inat ettim bekleyeceğim,bir kere şanıma yakışmaz,şimdi yatağa gitsem,eşim birşeyin mi var,bir yerin mi ağrıyor diye korkar,en iyisi rahat uyusun adam
Büyüdüm büyüyeceğim kadar bilinmeyen,kartlaştım,bırak biraz daha sıkayım gözlerimi,inat ettim bekleyeceğim,bir kere şanıma yakışmaz,şimdi yatağa gitsem,eşim birşeyin mi var,bir yerin mi ağrıyor diye korkar,en iyisi rahat uyusun adam
Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..
Sen de bir daha balkon kapısının önünde çek canım,ortamı masaymış yada tezgahmış gibi ayarla tepeden çek biz anlamayız,yada benim gibi cam kenarlarında köşe bucak yerlerde çek,tabii bu dediğim en son kahvaltı menüm de ki fotolar için geçerli değil,itiraf ediyorum onları akşam çektim