En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun ne diyelim
Rica ederim canımBiliyorsun her zaman söylüyorum ben sevgiyle yapıyorumÇok teşekkür ederim ,siz olmazsanız ben tek başıma hiçbir şey yapamamBeraber varız

Ellerine sağlık canım daha ne olsunÖzellikle 2. resim çok net ve iyi görünüyorYani hepsi öyle değilRamazanda inşaallah senin tatlını menüye eklerim

Birşey diyeceğim kızlar,inanılır gibi değil ama benim uykum geldi galiba,saat daha 1:30,hiç bu saatte uykusu gelir mi insanın ya
Yok canım hiç bu saatte uyunur muYaz gelsin bende öyle diyeceğim inşaallah

Bilinmeyenim bir kere senin baklavan ve sunumun çok güzel sakın öyle düşünme,ama ben birşeyin farkına vardım sakın foto çekerken akşam lamba yanarken çekme,gün ışığında çek fotonu,yoksa bulanık dağınık çıkıyor.Ama bence sunumun çok güzel,ben bayıldım senin tarifine ve sunumuna

Birşey diyeceğim kızlar,inanılır gibi değil ama benim uykum geldi galiba,saat daha 1:30,hiç bu saatte uykusu gelir mi insanın ya
Dandini dandini yamıkpirenses, uyusunda büyüsün yamıkpirensess
Bence melatonin hormonları için uyumak gerek.. Hücrelerimiz yenilensin Valla bendede uyku var, ütü yapacaktım vaz geçtim

Bende o yüzden tatlıyı yapamadımGündüzleri vakit bulamıyorumGeceleri net çıkmaz diye eriniyorum
Gelinin oynamaya niyeti yok yerim dar diyor

Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..

Dandini dandini yamıkpirenses, uyusunda büyüsün yamıkpirensess
Bence melatonin hormonları için uyumak gerek.. Hücrelerimiz yenilensin Valla bendede uyku var, ütü yapacaktım vaz geçtim
Büyüdüm büyüyeceğim kadar bilinmeyen,kartlaştım,bırak biraz daha sıkayım gözlerimi,inat ettim bekleyeceğim,bir kere şanıma yakışmaz,şimdi yatağa gitsem,eşim birşeyin mi var,bir yerin mi ağrıyor diye korkar,en iyisi rahat uyusun adam

Neee ütü mü dedin

Dün gece 1 sepet yaptıydım, bu gecede 1 sepet var
Bana siyaset cımbızında iron women diye lakap taktı Marilyn

Sen de bir daha balkon kapısının önünde çek canım,ortamı masaymış yada tezgahmış gibi ayarla tepeden çek biz anlamayız,yada benim gibi cam kenarlarında köşe bucak yerlerde çek,tabii bu dediğim en son kahvaltı menüm de ki fotolar için geçerli değil,itiraf ediyorum onları akşam çektim
Hayırlısı ile çabucak gelsin inşaallahBen gece kuşuyum bilirsinErken yatmak zor geliyor
Hiç bilmezmiyiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…