• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bilmem haberim yok,o günden sonra hiç arayıp sormadım:KK70:Adamın bilgisayarını da kaptım geldim diğer evime,dur yarın bir arayayım iyi hatırlattın:KK48:
Yeni bilgisayardan çok memnunsun o zaman:KK70:

Ayy bu menüler vardı değilmi Nevoşum ya,ben hala aradığımı bulamıyorum bazen sitede,birşey ararken gördüğüm başka birşeye takılıyorum sonra ne aradığımı unutuyorum:KK48:Dur bu sayfayı hemen listeme ekliyim,teşekkürederim canım:KK60:
Tamam ekle canım:KK19:
Bu yıl yenisini hazırlarım inşaallah:KK68::KK68:Ne güzel tariflerimiz var:nazar::kk77:
Ama çorbalarda geçen yıl çok zorlanmıştım:KK70:Bu sene önceden hazırlık yapalım:KK53:

Maşallah, :nazar:o menüleri her gün yaptın mı :KK57:
Ne diyim, saygıyla eğilirim :KK52:
Yok canım o tariflerin bir kısmı bana ait ben yarışmaya katılan veya yemek bölümünde olan tariflerden derleme yaptım;)Her menünün altında kime ait olduğu yazıyor;)Bu yıl yine yapacağım inşaallah:KK68:

Tamam ekle canım:KK19:
Bu yıl yenisini hazırlarım inşaallah:KK68::KK68:Ne güzel tariflerimiz var:nazar::kk77:
Ama çorbalarda geçen yıl çok zorlanmıştım:KK70:Bu sene önceden hazırlık yapalım:KK53:
Tamam canım,bayılıyorum ben bu menülere,bugün ne yemek yapacağım,iftara ne hazırlayacağım derdine son.Benim gariban kek kalıbındaki böreğimi de sahura koyup bir kıyak geçersin artık:KK45:

Evet çok belli oluyor:KK53:O zaman hiç arama:KK70:
Aramayayım değilmi Nevoşum,bırakayım arada kaynasın,unutur belki.Acaba karşı tarafta benim için aynı şeyi düşünüyor olabilirmi:KK70:

Maşallah, :nazar:o menüleri her gün yaptın mı :KK57:
Ne diyim, saygıyla eğilirim :KK52:
Yok bebeğim onlar genelde burada yarışmalara katılmış tariflerin derlemesi,Nevoş böyle bir güzellik yapmış bize.

Tamam canım,bayılıyorum ben bu menülere,bugün ne yemek yapacağım,iftara ne hazırlayacağım derdine son.Benim gariban kek kalıbındaki böreğimi de sahura koyup bir kıyak geçersin artık:KK45:

Aramayayım değilmi Nevoşum,bırakayım arada kaynasın,unutur belki.Acaba karşı tarafta benim için aynı şeyi düşünüyor olabilirmi:KK70:

Yok bebeğim onlar genelde burada yarışmalara katılmış tariflerin derlemesi,Nevoş böyle bir güzellik yapmış bize.
Valla çok güzel menüler.. Ay yine olacaksa, onlarıda takip ederim.. :KK69:

İftar menüsüne veya sahur menüsüne eklerim inşaallah:KK19:
Yok canım sen bırak onların olsun laptop:KK70:
Rica ederim canım sizlerin emeklerine sağlık:KK19:Ama sahiden tarifler şahane:KK19::kk77:

Valla çok güzel menüler.. Ay yine olacaksa, onlarıda takip ederim.. :KK69:
Tabi canım Ramazanda ayrı bir hareketleniyoruz:KK19:O yüzden şimdiden hazırlığa başlayalım:KK45:Tatlılar birer birer geliyor işime çok yarayacak:KK73:

İftar menüsüne veya sahur menüsüne eklerim inşaallah:KK19:
Yok canım sen bırak onların olsun laptop:KK70:
Rica ederim canım sizlerin emeklerine sağlık:KK19:Ama sahiden tarifler şahane:KK19::kk77:
Bıraktım zaten,baksana hiç oralı olmuyorum,neydi o ya,ikide bir beni siteden atıyordu:KK12:

Senin de emeğine sağlık Nevoşum,bıkmadan usanmadan uğraşıyorsun,biliyorum severek aşkla yapıyorsun,belki de bu yüzden bu topik bu kadar güzel ,senin güzel enerjin hepimize geçiyor.:KK200:

Tabi canım Ramazanda ayrı bir hareketleniyoruz:KK19:O yüzden şimdiden hazırlığa başlayalım:KK45:Tatlılar birer birer geliyor işime çok yarayacak:KK73:
Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktı :KK34:O resimlere bakıyorum, sinir oluyorum.. Aslında yanında çiçek ve kahve olanlar var onları koyamadım, ama ışığı tutturamamışım yine.. Karanlık ortam ve siyah baklava:confused:Valla ikidir gönlüme göre olmadı :KK43:

Back