• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bıraktım zaten,baksana hiç oralı olmuyorum,neydi o ya,ikide bir beni siteden atıyordu:KK12:

Senin de emeğine sağlık Nevoşum,bıkmadan usanmadan uğraşıyorsun,biliyorum severek aşkla yapıyorsun,belki de bu yüzden bu topik bu kadar güzel ,senin güzel enerjin hepimize geçiyor.:KK200:
Hayırlı olsun ne diyelim:KK45::KK48:
Rica ederim canım:KK200::KK23:Biliyorsun her zaman söylüyorum ben sevgiyle yapıyorum:KK36:Çok teşekkür ederim ,siz olmazsanız ben tek başıma hiçbir şey yapamam:KK48::KK19:Beraber varız:KK200::KK45:

Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktı :KK34:O resimlere bakıyorum, sinir oluyorum.. Aslında yanında çiçek ve kahve olanlar var ama ışığı tutturamamışım yine.. Karanlık ortam ve siyah baklava:confused:Valla ikidir gönlüme göre olmadı :KK43:
Ellerine sağlık canım daha ne olsun:KK19:Özellikle 2. resim çok net ve iyi görünüyor:KK19:Yani hepsi öyle değil:KK39:Ramazanda inşaallah senin tatlını menüye eklerim:kk77:

Birşey diyeceğim kızlar,inanılır gibi değil ama benim uykum geldi galiba,saat daha 1:30,hiç bu saatte uykusu gelir mi insanın ya:KK12:
Yok canım hiç bu saatte uyunur mu:KK53:Yaz gelsin bende öyle diyeceğim inşaallah:KK53::KK45:

Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktı :KK34:O resimlere bakıyorum, sinir oluyorum.. Aslında yanında çiçek ve kahve olanlar var onları koyamadım, ama ışığı tutturamamışım yine.. Karanlık ortam ve siyah baklava:confused:Valla ikidir gönlüme göre olmadı :KK43:
Bilinmeyenim bir kere senin baklavan ve sunumun çok güzel sakın öyle düşünme,ama ben birşeyin farkına vardım sakın foto çekerken akşam lamba yanarken çekme,gün ışığında çek fotonu,yoksa bulanık dağınık çıkıyor.Ama bence sunumun çok güzel,ben bayıldım senin tarifine ve sunumuna:kk77::KK60:

Birşey diyeceğim kızlar,inanılır gibi değil ama benim uykum geldi galiba,saat daha 1:30,hiç bu saatte uykusu gelir mi insanın ya:KK12:
Dandini dandini yamıkpirenses, uyusunda büyüsün yamıkpirensess :KK75:
Bence melatonin hormonları için uyumak gerek.. Hücrelerimiz yenilensin ;) Valla bendede uyku var, ütü yapacaktım vaz geçtim :KK70:

Bilinmeyenim bir kere senin baklavan ve sunumun çok güzel sakın öyle düşünme,ama ben birşeyin farkına vardım sakın foto çekerken akşam lamba yanarken çekme,gün ışığında çek fotonu,yoksa bulanık dağınık çıkıyor.Ama bence sunumun çok güzel,ben bayıldım senin tarifine ve sunumuna:kk77::KK60:
Bende o yüzden tatlıyı yapamadım:KK47:Gündüzleri vakit bulamıyorum:63:Geceleri net çıkmaz diye eriniyorum:KK12:
Gelinin oynamaya niyeti yok yerim dar diyor:KK70:

Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi :KK53:
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..

Dandini dandini yamıkpirenses, uyusunda büyüsün yamıkpirensess :KK75:
Bence melatonin hormonları için uyumak gerek.. Hücrelerimiz yenilensin :KK66: Valla bendede uyku var, ütü yapacaktım vaz geçtim :KK70:
Büyüdüm büyüyeceğim kadar bilinmeyen,kartlaştım,bırak biraz daha sıkayım gözlerimi,inat ettim bekleyeceğim,bir kere şanıma yakışmaz,şimdi yatağa gitsem,eşim birşeyin mi var,bir yerin mi ağrıyor diye korkar,en iyisi rahat uyusun adam:KK70:

Neee ütü mü dedin:eek:

Büyüdüm büyüyeceğim kadar bilinmeyen,kartlaştım,bırak biraz daha sıkayım gözlerimi,inat ettim bekleyeceğim,bir kere şanıma yakışmaz,şimdi yatağa gitsem,eşim birşeyin mi var,bir yerin mi ağrıyor diye korkar,en iyisi rahat uyusun adam:KK70:

Neee ütü mü dedin:eek:
Dün gece 1 sepet yaptıydım, bu gecede 1 sepet var :KK70:
Bana siyaset cımbızında iron women diye lakap taktı Marilyn :KK70:

Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi :KK53:
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..
Sen de bir daha balkon kapısının önünde çek canım,ortamı masaymış yada tezgahmış gibi ayarla tepeden çek biz anlamayız,yada benim gibi cam kenarlarında köşe bucak yerlerde çek,tabii bu dediğim en son kahvaltı menüm de ki fotolar için geçerli değil,itiraf ediyorum onları akşam çektim:KK70:
Hayırlısı ile çabucak gelsin inşaallah:KK45:Ben gece kuşuyum bilirsin:KK48:Erken yatmak zor geliyor:KK53:
Hiç bilmezmiyiiimmm:KK53:

Back