- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
İngilizce kelimeler kullanmak istemediğimden hiç düşünmemiştim. Sonçta berbat sayılacak ingilizcem varGeç kalmış sayılmazsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İngilizce kelimeler kullanmak istemediğimden hiç düşünmemiştim. Sonçta berbat sayılacak ingilizcem varGeç kalmış sayılmazsın
Sanada Allah rahatlık versin Yamukprensesciğim, tatlı rüyalar,Ben de kaçıyorum Bilinmeyen,iyigeceler canım,tatlı rüyalar,Allah rahatlık versin
Bilinmeyenim benim mutfakta yeterli isigi almıyor , o yüzden bende akşamı bekledim , bu seferde benim telde ışık tam çıkmadı , enson oglanın telinde çektim onun kamarası güzel çekti ondan yükledim . Resim kalitesi önemli gerçekten ..Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..
Hayırlı senelere oglusunla ablacim umarim meyveli pastalar olur kategori sende patlatirsin fiyonklu kurdelali bi pasta
Acaba meyve sosu falan olsa olurmu yoksa ille icinemi meyve girmeliTesekkurler canim Bende meyveli pastalar olsun cok isterim Bakalim artik :)
Herkes kendi başarılı olduğu kategoride istiyor sanırımTesekkurler canim Bende meyveli pastalar olsun cok isterim Bakalim artik :)
Neşen bol olsun.Baklava yapan çok var.Yapabilirsem yarın bir tarif yaparım.Yapamazsam hafta sonu evde yokum,nasip.deynepnaz nerede 80 katlı gökdelen baklava
Sahi sana çarketmişnaz diyecektik demi
Bak son 3 günün
tiklendim yine
Çok teşekkür ederim canımBilinmeyenim benim mutfakta yeterli isigi almıyor , o yüzden bende akşamı bekledim , bu seferde benim telde ışık tam çıkmadı , enson oglanın telinde çektim onun kamarası güzel çekti ondan yükledim . Resim kalitesi önemli gerçekten ..
Bende yeni fırsat bulup tariflere bakıyorum . Eline saglık canım çukulu baklava harika fikir
Ne çamur atıyon len millete kıskanç garıaeben baklavayı hazır almış,öyle ince ,pürüzsüz baklava olur mu yav,utanır insan yüklemeyeyapan var,yapamayan var
Hemide antep usulü yapar benim arkadaşım demi @deynepnazYapar o cadı biliyorum
Ne çamur atıyon len millete kıskanç garı
Sen daha alasını yaparsın eminim
Allah Allah Allah Allah ,aldım gazı ,tutmayın uleyn beni,mutfağa gidiyorumYapar o cadı biliyorum
Allah Allah Allah Allah ,aldım gazı ,tutmayın uleyn beni,mutfağa gidiyorum
Ya baklava ya hiçNeşen bol olsun.Baklava yapan çok var.Yapabilirsem yarın bir tarif yaparım.Yapamazsam hafta sonu evde yokum,nasip.