• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim canım, o gün ışığında çekildi aslında.. Ev yeterli ışık almıyor, balkonda çekseydim keşke.. Gerçi karşı ve yan bina ne yapıyor bu deli derlerdi :KK53:
Telefonunda flaşı patlayınca arka fon karanlık çıkıyor..
Bilinmeyenim benim mutfakta yeterli isigi almıyor , o yüzden bende akşamı bekledim , bu seferde benim telde ışık tam çıkmadı , enson oglanın telinde çektim onun kamarası güzel çekti ondan yükledim . Resim kalitesi önemli gerçekten ..
Bende yeni fırsat bulup tariflere bakıyorum . Eline saglık canım çukulu baklava harika fikir :68:

Tesekkurler canim :KK19: Bende meyveli pastalar olsun cok isterim :rolleyes: Bakalim artik :)
Herkes kendi başarılı olduğu kategoride istiyor sanırım :KK70:
Aman benim için farketmez, ben free takılıyorum :KK48: Bana hepsi uyar ;) Nasılsa lezzetli olduğunu biliyoruz :KK70:
Bu arada benim annem çorbacı diye biri çıkarsa önüme yolarım :confused:
Çünkü benim annem çorbacı :KK70:

Bilinmeyenim benim mutfakta yeterli isigi almıyor , o yüzden bende akşamı bekledim , bu seferde benim telde ışık tam çıkmadı , enson oglanın telinde çektim onun kamarası güzel çekti ondan yükledim . Resim kalitesi önemli gerçekten ..
Bende yeni fırsat bulup tariflere bakıyorum . Eline saglık canım çukulu baklava harika fikir :KK68:
Çok teşekkür ederim canım :21:
Sözde benim telefonun kamerasıda iyi, ama yetersiz kalıyor, birde ben fotoğraf makinasına alışığım, o da kayıp, alayım diyene kadar biraz zaman geçecek gibi.. İşte ışık çok etkiliyor, sunumdaki görünümü, güzel güzek yaptığın şey mesela yanındaki pembe çiçek kirli birşey gibi görününce moral bozuluyor :KK48:

Back