Haklısın canım çorbayı bayağıdır yapmadıkRamazanda bize farklı tarifler lazım olacakEt yemekleride olabilirAslında önümüz ramazan, et yada çorba gibi bir kategoride güzel olur, umarım ramazan öncesi o da olur
Tatlı üzerine pasta yapmayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım çorbayı bayağıdır yapmadıkRamazanda bize farklı tarifler lazım olacakEt yemekleride olabilirAslında önümüz ramazan, et yada çorba gibi bir kategoride güzel olur, umarım ramazan öncesi o da olur
Erik miHayatta yememBide erik falan koyuyolar bende o tadi sevmiyorum ama muz yakisiyo
Mideler biraz dinlensin değil miHaklısın canım çorbayı bayağıdır yapmadıkRamazanda bize farklı tarifler lazım olacakEt yemekleride olabilir
Tatlı üzerine pasta yapmayalım
Narda eksi ama gorseli super pastalarda asurede falanErik miHayatta yemem
Çorbalar diye bastıralım bakalım başa çıkabilecek miyizMideler biraz dinlensin değil mi
Bu arada Nameaver i sıkıştırırız, sen güzel et yemeği yapıyormuşsun diye
Aşure,sütlaç ve güllaçta seviyorumÇok yakışıyorNarda eksi ama gorseli super pastalarda asurede falan
Neyse canim ben kacayim hayirli gecelerAşure,sütlaç ve güllaçta seviyorumÇok yakışıyor
Et yemeklerinde iyiymiş Name.. Bence de iyidir kesinÇorbalar diye bastıralım bakalım başa çıkabilecek miyiz
Evet o geçen gün biftek tarifi veriyordu
Hayırlı gecelerNeyse canim ben kacayim hayirli geceler
Tabi canım et yemekleri güzel olur bayağı ilgi görürEt yemeklerinde iyiymiş Name.. Bence iyidir kesin
Yamukprenses zaten elde var 1
Yani bence tatlı kadar rağbeti hak eder aslında..
Gerçi neye bastırsak ters tepiyor..Tabi canım et yemekleri güzel olur bayağı ilgi görür
Selam ne haber NuriHerkese iyigeceler kızlar,nasılsınız,nasıl gidiyor yarışma heyecanı
Biz seninle akışına bırakalımGerçi neye bastırsak ters tepiyor..
İyisimi ben uslu uslu durayım yerimde
Kategori uyarsa önümdeki maçlara bakarım
Biz seninle akışına bırakalımGerçi neye bastırsak ters tepiyor..
İyisimi ben uslu uslu durayım yerimde
Kategori uyarsa önümdeki maçlara bakarım
Hoşgeldin canımBen iyiyim çok şükür sen nasılsınHerkese iyigeceler kızlar,nasılsınız,nasıl gidiyor yarışma heyecanı
Biz seninle daha önceden tanışmıyormuyduk Ahu,ne çabuk unuttun sana ısmarladığım gazozlarıSelam ne haber Nuri
Ben Ahu, Memnun oldum
Duydumki güzel et pişiriyormusun :
Bende iyiyim Nevoşum şükür,tıngırdayıp gidiyoruz işteHoşgeldin canımBen iyiyim çok şükür sen nasılsın
Gazoz sosunda biftek miDaha önce hiç tatmadımBiz seninle daha önceden tanışmıyormuyduk Ahu,ne çabuk unuttun sana ısmarladığım gazozları
Doğrudur,gel bir dene istersen,gazoz sosunda bekletilmiş bifteğim meşhurdur
Allah iyilik versin canımBende iyiyim Nevoşum şükür,tıngırdayıp gidiyoruz işte