En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bilmem haberim yok,o günden sonra hiç arayıp sormadımAdamın bilgisayarını da kaptım geldim diğer evime,dur yarın bir arayayım iyi hatırlattın
Yeni bilgisayardan çok memnunsun o zaman

Tamam ekle canım
Bu yıl yenisini hazırlarım inşaallahNe güzel tariflerimiz var
Ama çorbalarda geçen yıl çok zorlanmıştımBu sene önceden hazırlık yapalım

Maşallah, o menüleri her gün yaptın mı
Ne diyim, saygıyla eğilirim
Yok canım o tariflerin bir kısmı bana ait ben yarışmaya katılan veya yemek bölümünde olan tariflerden derleme yaptımHer menünün altında kime ait olduğu yazıyorBu yıl yine yapacağım inşaallah

Tamam ekle canım
Bu yıl yenisini hazırlarım inşaallahNe güzel tariflerimiz var
Ama çorbalarda geçen yıl çok zorlanmıştımBu sene önceden hazırlık yapalım
Tamam canım,bayılıyorum ben bu menülere,bugün ne yemek yapacağım,iftara ne hazırlayacağım derdine son.Benim gariban kek kalıbındaki böreğimi de sahura koyup bir kıyak geçersin artık

Evet çok belli oluyorO zaman hiç arama
Aramayayım değilmi Nevoşum,bırakayım arada kaynasın,unutur belki.Acaba karşı tarafta benim için aynı şeyi düşünüyor olabilirmi

Maşallah, o menüleri her gün yaptın mı
Ne diyim, saygıyla eğilirim
Yok bebeğim onlar genelde burada yarışmalara katılmış tariflerin derlemesi,Nevoş böyle bir güzellik yapmış bize.

Valla çok güzel menüler.. Ay yine olacaksa, onlarıda takip ederim..

İftar menüsüne veya sahur menüsüne eklerim inşaallah
Yok canım sen bırak onların olsun laptop
Rica ederim canım sizlerin emeklerine sağlıkAma sahiden tarifler şahane

Valla çok güzel menüler.. Ay yine olacaksa, onlarıda takip ederim..
Tabi canım Ramazanda ayrı bir hareketleniyoruzO yüzden şimdiden hazırlığa başlayalımTatlılar birer birer geliyor işime çok yarayacak

İftar menüsüne veya sahur menüsüne eklerim inşaallah
Yok canım sen bırak onların olsun laptop
Rica ederim canım sizlerin emeklerine sağlıkAma sahiden tarifler şahane
Bıraktım zaten,baksana hiç oralı olmuyorum,neydi o ya,ikide bir beni siteden atıyordu

Senin de emeğine sağlık Nevoşum,bıkmadan usanmadan uğraşıyorsun,biliyorum severek aşkla yapıyorsun,belki de bu yüzden bu topik bu kadar güzel ,senin güzel enerjin hepimize geçiyor.

Tabi canım Ramazanda ayrı bir hareketleniyoruzO yüzden şimdiden hazırlığa başlayalımTatlılar birer birer geliyor işime çok yarayacak
Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktı O resimlere bakıyorum, sinir oluyorum.. Aslında yanında çiçek ve kahve olanlar var onları koyamadım, ama ışığı tutturamamışım yine.. Karanlık ortam ve siyah baklavaValla ikidir gönlüme göre olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…