- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Gel ben sana öğretirimGazoz sosunda biftek mi Daha önce hiç tatmadım
Benim annemde çorbacıdırBiz seninle akışına bırakalım
Ama sahiden çorba veya et kategorisi olursa iyi olacak
Özellikle çorbaRamazan'da benim işime çok yarayacak
Ramazanda menü hazırlıyorum yarışma konularından o sebeple işime yarayacak
Pek emin değilimGel ben sana öğretirimyeni tatlara açıkmısın
Ovv unutmuşsundur sandım dıBiz seninle daha önceden tanışmıyormuyduk Ahu,ne çabuk unuttun sana ısmarladığım gazozları
Doğrudur,gel bir dene istersen,gazoz sosunda bekletilmiş bifteğim meşhurdur
Bilmem haberim yok,o günden sonra hiç arayıp sormadımAllah iyilik versin canım
Senin laptoptan ne haber
Çorbasız Ramazan olmazBenim annemde çorbacıdır
Yeni bilgisayardan çok memnunsun o zamanBilmem haberim yok,o günden sonra hiç arayıp sormadımAdamın bilgisayarını da kaptım geldim diğer evime,dur yarın bir arayayım iyi hatırlattın
Ayy bu menüler vardı değilmi Nevoşum ya,ben hala aradığımı bulamıyorum bazen sitede,birşey ararken gördüğüm başka birşeye takılıyorum sonra ne aradığımı unutuyorum
Evet çok mu belli oluyorYeni bilgisayardan çok memnunsun o zaman
Tamam ekle canımAyy bu menüler vardı değilmi Nevoşum ya,ben hala aradığımı bulamıyorum bazen sitede,birşey ararken gördüğüm başka birşeye takılıyorum sonra ne aradığımı unutuyorumDur bu sayfayı hemen listeme ekliyim,teşekkürederim canım
Evet çok belli oluyorEvet çok mu belli oluyor
Maşallah,
Yok canım o tariflerin bir kısmı bana ait ben yarışmaya katılan veya yemek bölümünde olan tariflerden derleme yaptımMaşallah,o menüleri her gün yaptın mı
Ne diyim, saygıyla eğilirim
Tamam canım,bayılıyorum ben bu menülere,bugün ne yemek yapacağım,iftara ne hazırlayacağım derdine son.Benim gariban kek kalıbındaki böreğimi de sahura koyup bir kıyak geçersin artıkTamam ekle canım
Bu yıl yenisini hazırlarım inşaallahNe güzel tariflerimiz var
Ama çorbalarda geçen yıl çok zorlanmıştımBu sene önceden hazırlık yapalım
Aramayayım değilmi Nevoşum,bırakayım arada kaynasın,unutur belki.Acaba karşı tarafta benim için aynı şeyi düşünüyor olabilirmiEvet çok belli oluyorO zaman hiç arama
Yok bebeğim onlar genelde burada yarışmalara katılmış tariflerin derlemesi,Nevoş böyle bir güzellik yapmış bize.Maşallah,o menüleri her gün yaptın mı
Ne diyim, saygıyla eğilirim
Valla çok güzel menüler.. Ay yine olacaksa, onlarıda takip ederim..Tamam canım,bayılıyorum ben bu menülere,bugün ne yemek yapacağım,iftara ne hazırlayacağım derdine son.Benim gariban kek kalıbındaki böreğimi de sahura koyup bir kıyak geçersin artık
Aramayayım değilmi Nevoşum,bırakayım arada kaynasın,unutur belki.Acaba karşı tarafta benim için aynı şeyi düşünüyor olabilirmi
Yok bebeğim onlar genelde burada yarışmalara katılmış tariflerin derlemesi,Nevoş böyle bir güzellik yapmış bize.
İftar menüsüne veya sahur menüsüne eklerim inşaallahTamam canım,bayılıyorum ben bu menülere,bugün ne yemek yapacağım,iftara ne hazırlayacağım derdine son.Benim gariban kek kalıbındaki böreğimi de sahura koyup bir kıyak geçersin artık
Aramayayım değilmi Nevoşum,bırakayım arada kaynasın,unutur belki.Acaba karşı tarafta benim için aynı şeyi düşünüyor olabilirmi
Yok bebeğim onlar genelde burada yarışmalara katılmış tariflerin derlemesi,Nevoş böyle bir güzellik yapmış bize.
Tabi canım Ramazanda ayrı bir hareketleniyoruzValla çok güzel menüler.. Ay yine olacaksa, onlarıda takip ederim..
Bıraktım zaten,baksana hiç oralı olmuyorum,neydi o ya,ikide bir beni siteden atıyorduİftar menüsüne veya sahur menüsüne eklerim inşaallah
Yok canım sen bırak onların olsun laptop
Rica ederim canım sizlerin emeklerine sağlıkAma sahiden tarifler şahane
Ya aslında benim şık sunumum olmuştu ama ışık yetersiz geldiğinden baklava yine karanlık çıktıTabi canım Ramazanda ayrı bir hareketleniyoruzO yüzden şimdiden hazırlığa başlayalım Tatlılar birer birer geliyor işime çok yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?