• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
ooo super super :rolleyes:
Bilmem ki nevoscum ,bahar ayi geldi...Rengarenk meyveler cikti. Acaba meyveli tarifler nasil olur ki :) İsin ne zor nevos ya ,aklima secenek gelmiyor pek :KK45:
Canım pasta yaparız o zaman;)Kekler dahil olmaz:KK19:Meyveli pastalar harika olur:KK45:

Canım pasta yaparız o zaman;)Kekler dahil olmaz:KK19:Meyveli pastalar harika olur:KK45:

Amanniiinn :rolleyes: Super olurmus valla nevosum :KK19: :KK71:
Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi :KK53:
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih etti :( Kendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum :KK53: :D

Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi :KK53:
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih etti :KK43: Kendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum :KK53: :KK70:
Doğum günü kutlu olsun:KK200:Birlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah:KK36:
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden:KK30::KK70:
Eminim sen daha güzel yaparsın:KK45:

Pasta olarak hazır pandispanya alıp,krem şanti veya hazır pasta kreması hazırlayıp
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih etti :KK43: Kendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum :KK53: :KK70:
Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanı:KK48:
Benim gibi hazır pandispanyaya krem şanti hazırlayıp pasta yapan birine göre zor bir kategori:63:

Doğum günü kutlu olsun:KK200:Birlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah:KK36:
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden:KK30::KK70:
Eminim sen daha güzel yaparsın:KK45:

Cok tesekkur ederim nevosumm :KK19: Allah razi olsun :KK200:
:D:D:D:D Sekerli ekmee gorunce korktu cocuk ,annem sekerli ekmek yapip uzerine mum takarsa diye :D :KK53:

Yok nevosum daha guzelini yapamam belki ama daha sagliklisini yapardim , disardakilerinin icinde neler var bilemiyor insan :KK51:

:KK70::KK70::KK70::KK70: Sekerli ekmee gorunce korktu cocuk ,annem sekerli ekmek yapip uzerine mum takarsa diye :KK70: :KK53:

Yok nevosum daha guzelini yapamam belki ama daha sagliklisini yapardim , disardakilerinin icinde neler var bilemiyor insan :KK51:
Bundan sonra yaptığın tariflere dikkat et:70:
Aynen canım evde ne yaptığımızı ,içine ne koyduğumuzu biliyoruz:KK19:Benimkilerde hazır sevmiyorlar:KK48:

Pasta olarak hazır pandispanya alıp,krem şanti veya hazır pasta kreması hazırlayıp

Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanı:KK48:
Benim gibi hazır pandispanyaya krem şanti hazırlayıp pasta yapan birine göre zor bir kategori:63:

Estagfrullah deynepcim :KK19: Utandirdin beni ,
Valla millet ne pastalar yapiyor ,benimki devede kulak :KK45:
Bende arada usengecligim tutunca hazir kek ve krem santi ile yapiyom canim merak etme :-)
Pasta ugrastirdigi icin ayda yilda bir ancak

:KK70::KK70::KK70::KK70: Sekerli ekmee gorunce korktu cocuk ,annem sekerli ekmek yapip uzerine mum takarsa diye :KK70: :KK53:

Doğum günü kutlu olsun canım.Birlikte nice seneler geçirin.:KK19:
Yani yarışma başlamadan sunumunu hazırlayacaksın:KK53:

Walla ne yalan soylim ben bile evde pasta yapan biri olarak hazir pastalara ayri bi hayranimm:KK36:ev yapiminada bayilirim ama hazirlarin yeri ayri benim icin:KK23:
Görsel güzel oluyor ama tadını sevmiyorlar:KK48:
Ben severim benim için farketmiyor:KK19:Ama pek tercih etmiyoruz:kk77:

Back