Nevreste onuda bi secenek yapsin sekerli ekmek mastalar kategorisinde birinci olur kesinBen pastaya katilirim ama mastaya katilmam
İnşaallah canımPasta masta olursa belki bende katilirim
Canım pasta yaparız o zamanooo super super
Bilmem ki nevoscum ,bahar ayi geldi...Rengarenk meyveler cikti. Acaba meyveli tarifler nasil olur ki :) İsin ne zor nevos ya ,aklima secenek gelmiyor pek
Canım pasta yaparız o zamanKekler dahil olmaz Meyveli pastalar harika olur
Doğum günü kutlu olsunAmanniiinnSuper olurmus valla nevosum
Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih ettiKendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum
Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanıAmanniiinnSuper olurmus valla nevosum
Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih ettiKendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum
Doğum günü kutlu olsunBirlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden
Eminim sen daha güzel yaparsın
Bundan sonra yaptığın tariflere dikkat etCok tesekkur ederim nevosummAllah razi olsun
Sekerli ekmee gorunce korktu cocuk ,annem sekerli ekmek yapip uzerine mum takarsa diye
Yok nevosum daha guzelini yapamam belki ama daha sagliklisini yapardim , disardakilerinin icinde neler var bilemiyor insan
Pasta olarak hazır pandispanya alıp,krem şanti veya hazır pasta kreması hazırlayıp
Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanı
Benim gibi hazır pandispanyaya krem şanti hazırlayıp pasta yapan birine göre zor bir kategori
Doğum günü kutlu olsun canım.Birlikte nice seneler geçirin.Cok tesekkur ederim nevosummAllah razi olsun
Sekerli ekmee gorunce korktu cocuk ,annem sekerli ekmek yapip uzerine mum takarsa diye
Yok nevosum daha guzelini yapamam belki ama daha sagliklisini yapardim , disardakilerinin icinde neler var bilemiyor insan
Bundan sonra yaptığın tariflere dikkat et
Aynen canım evde ne yaptığımızı ,içine ne koyduğumuzu biliyoruzBenimkilerde hazır sevmiyorlar
Doğum günü kutlu olsun canım.Birlikte nice seneler geçirin.
Yani yarışma başlamadan sunumunu hazırlayacaksın
İnşaallah canımSen nasil lezzetli pastalar yapiyorsan kuzular diger tadi aramiyor demekki
Ellerine saglik nevoscumm
Darisi bana
İnşaallah canım
Benimkiler hazır ürünleri pek sevmiyorlar
Her çocuk bir olmuyor canımBenimkiler seviyor nevos ya ne yalan soyleyeyimBayagi mucadele veriyrm bu konuda ,insh yavas uavas duzelir diye umuyorum
Hayırlı senelere oglusunla ablacimSagolasin deynebim
Yok canim ,oglan hazir pasta isterim diye tutturdu
Walla ne yalan soylim ben bile evde pasta yapan biri olarak hazir pastalara ayri bi hayranimmHer çocuk bir olmuyor canımİnşaallah sende uzaklaştırabilirsin
Görsel güzel oluyor ama tadını sevmiyorlarWalla ne yalan soylim ben bile evde pasta yapan biri olarak hazir pastalara ayri bi hayranimmev yapiminada bayilirim ama hazirlarin yeri ayri benim icin
Ne guzel bizde genelde evde yapariz ama ben cocuk gibi cok severim hazir pastaGörsel güzel oluyor ama tadını sevmiyorlar
Ben severim benim için farketmiyorAma pek tercih etmiyoruz
Benimkiler orjinalNe guzel bizde genelde evde yapariz ama ben cocuk gibi cok severim hazir pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?