En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
ooo super super
Bilmem ki nevoscum ,bahar ayi geldi...Rengarenk meyveler cikti. Acaba meyveli tarifler nasil olur ki :) İsin ne zor nevos ya ,aklima secenek gelmiyor pek
Canım pasta yaparız o zamanKekler dahil olmazMeyveli pastalar harika olur

Canım pasta yaparız o zamanKekler dahil olmazMeyveli pastalar harika olur

Amanniiinn Super olurmus valla nevosum
Yarin oglumun dogum gunu , "Pastani ben yapiyim oglum " dedim... Oglum "Hazir alalim anne onlar daha guzel "demesin mi
7/24 mutfaktayim ama velakin oglusum disari pastalarini tercih etti Kendimi 5 cocukla ortada birakilmis gibi hissediyorum

Doğum günü kutlu olsunBirlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden
Eminim sen daha güzel yaparsın

Pasta olarak hazır pandispanya alıp,krem şanti veya hazır pasta kreması hazırlayıp
Pasta olursa kimse seninle yarışamaz,yaparsın balerinli pastanı,atarsın havanı
Benim gibi hazır pandispanyaya krem şanti hazırlayıp pasta yapan birine göre zor bir kategori

Doğum günü kutlu olsunBirlikte daha nice,sağlıklı mutlu yıllar geçirirsiniz inşaallah
Nur'cum bunlar hep şekerli ekmek yüzünden
Eminim sen daha güzel yaparsın

Cok tesekkur ederim nevosumm Allah razi olsun
Sekerli ekmee gorunce korktu cocuk ,annem sekerli ekmek yapip uzerine mum takarsa diye

Yok nevosum daha guzelini yapamam belki ama daha sagliklisini yapardim , disardakilerinin icinde neler var bilemiyor insan

Bundan sonra yaptığın tariflere dikkat et
Aynen canım evde ne yaptığımızı ,içine ne koyduğumuzu biliyoruzBenimkilerde hazır sevmiyorlar

Estagfrullah deynepcim Utandirdin beni ,
Valla millet ne pastalar yapiyor ,benimki devede kulak
Bende arada usengecligim tutunca hazir kek ve krem santi ile yapiyom canim merak etme
Pasta ugrastirdigi icin ayda yilda bir ancak

Doğum günü kutlu olsun canım.Birlikte nice seneler geçirin.
Yani yarışma başlamadan sunumunu hazırlayacaksın

Walla ne yalan soylim ben bile evde pasta yapan biri olarak hazir pastalara ayri bi hayranimmev yapiminada bayilirim ama hazirlarin yeri ayri benim icin
Görsel güzel oluyor ama tadını sevmiyorlar
Ben severim benim için farketmiyorAma pek tercih etmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…