Ben gelmeden servis yapmak istememiş@aeben Şerbetini çekmiştir ,ne bekletiyorsun insanıNevrestenin gelmesini mi bekliyorsun,çatlatma da koy hadi.Şimdi çıkarsam 2 saate kadar giremem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelmeden servis yapmak istememiş@aeben Şerbetini çekmiştir ,ne bekletiyorsun insanıNevrestenin gelmesini mi bekliyorsun,çatlatma da koy hadi.Şimdi çıkarsam 2 saate kadar giremem.
Kesin 1. olursunBence şerbete gerek yok sen böylede çok tatlısınÇok şekersin deyince aklıma geldi.Bana burada tatlı olduğumu söyleyen çok kişi var.Üstüme şerbet döksem kendi fotomo koysam şerbetli tatlı olarak,yarışmada başarılı olur muyum acaba Nevreste ne dersin olur mu?
Şerbetsiz kabul olur muyum ki?Kesin 1. olursunBence şerbete gerek yok sen böylede çok tatlısın
Neden onu tanıdığın başkası birisi mi yapacakKız ben seni baklava açacaksın sanmıştım.Profilde Nevresteye başka bir şeyden bahsetmişsin
Ben kabul ediyorumŞerbetsiz kabul olur muyum ki?
Nur yine ne istiyorsunYine gorsel bi solen bizi bekliyor Beklemek ne zor ,keske yeni kategoriyi secsek hemen
Nur yine ne istiyorsun
Çok güzel gözüküyor eline sağlık.Deynep canlı yayın istiyodun ahada canlı yayın say, şu an
Nasıl biliyorumKeşke pasta olsunmus nevos ya
Bize tatlı yapacağını söyledilerÇok güzel gözüküyor eline sağlık.
Ben ve tatlı hazır varsa 1 tabak alırım tatli konusunda becerikli değilimBize tatlı yapacağını söylediler
Tamam o zaman tatlı bitsin ondan sonra olacak kategoride görüşürüzBen ve tatlı hazır varsa 1 tabak alırım tatli konusunda becerikli değilim
Nasıl biliyorum
Hadi bakalım bekliyoruz
Tamam o zaman hep beraber karar verelimBeni iyi taniyorsun demekki nevosumm
Ama velakin baska seceneklere de varimm
Tamam o zaman hep beraber karar verelim
Pazar günü iki anketi birlikte açarımVerelim nevoscumm
Kategoriyi ne zaman acacaksin peki Heycanlandim
Pasta masta olursa belki bende katilirimPazar günü iki anketi birlikte açarım
Var mı başka seçenekler
Pazar günü iki anketi birlikte açarım
Var mı başka seçenekler
Pasta masta olursa belki bende katilirim